Snart december

Sitter här och pluggar in det tal jag ska hålla imorgon. Är faktiskt lite nervös men det enda jag ska göra ikväll är att öva, öva och öva så det kommer säkert att gå bra. Bara man har en positiv målbild så.

Förövrigt är det snart december, igår var det ju första advent! Vi julbakade till och med i lördags men jag jobbade så hann bara vara med på sista pepparkaksrullen. Ska förresten ut med jobbet på onsdag, det blir utgång med ett ganska stort gäng. Jobbkompisarna är alltid kul att festa med även om jag lärde mig en läxa nu senast och nog ska ta det lite försiktigt med spriten...;)

Hej

Oj. Det har gått lång tid sen sist. Men nu är det dags för ett inlägg.

Vad ska jag skriva om då? Imorgon kanske. Då ska jag börja dagen med gg-marathon följt av skönhetsvård för att rycka mig ur min dump. Sen ska jag till skolan och hålla tal om nåt jag inte kan. Får se om jag hinner träffa Lovisa något också, det var ett tag sen.

Och idag är det bara två dagar till Harry Potter!

101106

Här sitter jag och skriver för fullt på en essä som ska in på måndag i skolan. Eller ja, just nu tar jag väl en paus men ska snart sätta igång igen. Jag har valt att byta ämne med bara några dagar kvar till inlämning, det känns lite vågat men i mitt gamla ämne(svarta hål) fastnade jag bara gång på gång. Så jag bytte! Och nu flyter det på, la upp en bra disposition och har skrivit en ganska stor del. Hoppas jag hinner klart med det mesta till ikväll så att jag har imorgon på mig att läsa igenom och ändra formuleringar och sånt.

Dock har jag inte jättemycket tid på mig ikväll heller, först ska jag och mamma bli firade ytterligare en gång, nu av mika och becka! Och sen ska jag och erik gå på bio och ha lite mys, känns knappt som att vi har fått någon tid tillsammans bara vi den här helgen.

Harry Potter

Hihihi, gissa vem som scorade biljetter till Harry Potter 7 den 17e!! Fick fyra biljetter i mitten längst bak, bättre än så kan det väl inte ens bli. Eller jo, om jag skulle vinna biljetter till galapremiären förstås, men är helt nöjd även om det blir såhär. Segt förresten att det tydligen inte blir 3D, hoppas dom hinner göra klart det till sista filmen iaf.


RSS 2.0
Test