Övningsköra idag

Idag är jag typ halvfrisk, all feber är borta och så men hostan hänger sig kvar. Hehe jag brukar suga på en halstablett när jag hostar för att det ska lena lite i halsen, då brukar hostan försvinna men inte idag:P Fortsatte istället hosta så mycket att halstabletten flög ut ur munnen och in under en byrå... Fick dricka te med honung istället och nu känns det bättre.

Idag ska jag och mamma ut och övningsköra, hon har äntligen fått semester så då gäller det att passa på! Jag har i stort sett bestämt mig för att ta en intensivkurs för körkortet, kanske inte nu i sommar(svårt att hinna allt!) men i höst/vinter/vår. Fast det är ju ändå bra att ha kört lite innan med föräldrarna så man kan grunderna.

Det är iaf dags för mig att byta om och torka håret, ju mer vi hinner köra desto bättre:D

Don't fucking tell me what to do

Skulle egentligen åkt till landet idag med Tori men jag är för sjuk.. Ganska lite feber men helt sjuk hosta, jag kan typ inte andas:/ Har ni märkt hur sjukt långsamt tiden går när man är sjuk? Jag vill ut, träffa lite folk, göra nåt men man måste stanna hemma och typ kolla på tv och sånt hela dagarna. Shhhiieeettt!! Att mitt internet segar som aldrig förr blir man inte glad av heller...

Får roa mig med att tänka på alla roliga minnen från Nice förra veckan med Erik! Egentligen gjorde vi kanske inte jättemycket, typ stranden, ett par museum och gamla stan ett antal gånger men det var verkligen en jättemysig semester. Helt underbart att få vara med sitt hjärta i en vecka. Vi har varit ihop i över ett år nu men på nått sätt blir jag fortfarande mer och mer kär i min pojke för varje dag<3
Förresten träffade vi faktiskt Becka & co på sin tågluff i Nice också! Det var sjukt kul, jag har ju knappt träffat Becka på säkert en månad annars. Vi gjorde stan på fredagen med massor av shopping, på kvällen blev det middag i den lilla lägenheten jag och Erik bodde i och sen utgång med dans!! Askul!! Sen på lördagen gick vi alla ut och åt, det blev Moules Frites för nästan alla, otroligt gott.

Får se vad som händer imorgon, förmodligen inte landet men om jag är frisk ska jag iaf göra nåt roligt!!!

Juli

Idag kom Tori hem från en megalång resa med pappa+familj. Det var fett nice, jag har saknat henne så. Mika och August var också här ikväll så vi satt och åt korv och pratade massa skojs i flera timmar.

Även Lovisa har ju kommit hem till Sverige! Awesome! Har bara hunnit träffa henne en endaste gång sen dess men vi ska nog ses på söndag:) I tisdags var även Anna här på en snabb visit innan hon åkte vidare till Lettland, det blev pizza och promenad med Helena och Elin för att försöka catcha upp på vad som hänt sen sist.


RSS 2.0
Test