Hemma igen

Nu är jag hemma hos mig igen, första gången på en vecka. Först var jag ju som sagt i Halmstad hos min pojkvän, det var otroligt mysigt:) Jag har verkligen världens bästa pojkvän och det var riktigt tufft att behöva åka hem i onsdags... Men, man får vara glad för tiden man har tillsammans istället. Om bara två veckor kommer Erik upp till Stockholm så då kan vi fira alla hjärtans dag:)

Sen jag kom hem har jag dessutom bott hos pappa ett par dagar, han kom och hämtade mig från tåget, och sen mådde jag inte så bra så då stannade jag där en extra dag. Men idag skulle jag jobba så det var dags att flytta hem. Innan jag gjorde det kom Helena förbi och åt lunch, det var jättekul att träffa henne(trots att vi är bästisar är det svårt att hitta tid att träffas, hon har ju skola och träning och jag har jobb:(). Vi pratade om vad som har hänt och vad som ska hända, bla ska hon eventuellt ha en 20årsfest i slutet av mars!

Imorgon ska jag förresten på en annan 20årsfest, det är en tjej på jobbet som fyller år! Så efter jobbet ska jag åka ut till Jakobsberg. Dock har jag typ ingen aning om var hon bor... hittar lite halvt där menmen... får ta och ringa nån som får komma och hämta:P

hej

Nu är jag i halmstad hos Erik:) han luktar chips. Det är ganska gott med chips men godare med ostbågar, särskilt från OLW.

Vädret är  sådär och jag är sjuk så det är inte så rolig. Men det är roligt iaf att vara här så det spelar inte så stor roll. Nu ska vi gå och äta lunch.

abo

Nu sitter jag här, färdigpackad och klar, för imorgon drar jag nämligen till Halmstad! Ska hälsa på min pojkvän i några dagar, mycket trevligt ska det bli. Stannar tills onsdag nästa vecka och ni vet inte hur glad jag är just nu! Dock tycker jag konstigt nog att tiden går ganska långsamt just nu...

Men, mina söta vänner, redan nästa helg är jag tillbaka och hänger på ön igen, så deppa inte. På fredagen ska jag träffa Helena, får se vad vi ska hitta på för roligt:) DEssutom åker ju jag, Mika, Erik, Elin, Maria och några till till Sälen om ett par månader, så vi ska försöka dra ihop alla som är i stockholm nästa helg för lite planering.

Vet ni förresten vad som händer om en månad! Jag Maria och Elin åker till Lovisa i Strasbourg!! Det blir fezt dygnet runt när vi är samlade, tro mig.

Åh det händer så många roliga saker:) Har dessutom planerat typ 4-5 resor i sommar som ska bli askul(hur många jag har råd med och hinner får vi väl se...)






Lite bilder på några av de bästa människorna jag vet...(mig själv inkluderat förstås;))


190110

Hade ett litet failmoment på jobbet idag: Jag tittar mig nästan aldrig för när jag springer runt där bakom kassan vilket innebär att det blir nån liten krock här och där ibland;) Att det en dag skulle sluta dåligt var ganska självklart, vilket det gjorde idag... Jag är inte den enda som brukar krocka nämligen, det finns en ganska lång kille som även han springer in i folk ganska ofta, och idag blev det frontalkrock. Jag smäller in näsan rakt i hans axel, och seriöst, jag trodde den gick av! Det gjorde så j***a ont! Ett under att jag inte ens började blöda näsblod, men gråta däremot började jag:P Fick gå bort från kassorna ett tag och vila, inte så kul att stå där och snyfta liksom...

Nu sitter jag här hemma och har precis laddat ner Guitar Rock 2 till min ipod touch, det är typ världens roligaste spel:) Roligast är att jag slog Erik i både trummor och gitarr i alla nivåer, hehehe... Men i riktiga guitar hero äger han mig, det måste jag erkänna. Jag åker typ ut från easy...men man kan inte vara bra på allt!

Ny vecka

Förlåt för dålig uppdatering, men har haft ett par fullspäckade dagar:)

Har jobbat hela dagarna både lördag och söndag, och ska göra det idag också. I lördags kväll var jag ju dessutom ute med ett par kompisar från jobbet, Malin och Malin. Vi hade askul, även om det kanske blev lite mycket dricka med tanke på att jag skulle jobba igår också...

Här kommer lite bilder:





Januari är tråkigt...

Det har bara gått tolv dagar av det nya året och jag tror snart att jag dör! Jag vill ha sommar och värme och resor, inte bara jobba och plugga...När jag är klar med tentan(blir omtenta, har ingen annnan chans) slipper jag iaf plugget, men sen är det bara jobb och jobb:( Jag vill göra massa roliga saker! Har en lista med roliga saker jag redan har inplanerade fram det närmaste halvåret:

   ¤ Åka och hälsa på min pojkvän i Halmstad 22-27 januari

   ¤ Hälsa på Lovisa i Strasbourg, helst i februari

   ¤ Kvarteret Skatan med familjen 5 februari

   ¤ Sälen med kompisgäng v. 12

   ¤ New York med delar av familjen

   ¤ London med Mika och Tori i sommar

   ¤ Utbilda mig till handledare på jobbet snart

Men just nu är det bara jobb och plugg... Nej, får ta och rycka upp mig! Kanske kolla på nån rolig film eller nåt, tända lite ljus och läsa nån bra tidning/bok. Eller sminka mig. Vet inte varför, men det funkar alltid när jag är uttråkad;)

  


Shit vilken taiming

Fick precis veta att vi har obligatoriskt möte med jobbet den 5 februari, samma dag som jag ska på Kvarteret Skatans föreställning på Rival. Mötet börjar 17 och föreställningen börjar 19.30, undrar om jag hinner båda...?



Har velat se den här föreställningen så länge, kvarteret skatan är ju bäst! Får väl säga att jag måste gå tidigare eller nåt..

Vet ni förresten, idag är det den 12e januari! Då händer det många bra saker, till exempel fyller min bästis Lovisa år! Dessutom är det prick 7 månader sen jag och min pojkvän blev ihop:) Ska faktiskt åka ner till honom om 10 dagar, det ska bli så mysigt:)

Usch vilken dag

Idag har inte varit min dag. Vaknade jättetidigt av ett sms och kunde inte somna om på två timmar, sen när jag väl somnade om började jag drömma mardrömmar. Och sen på jobbet var det inte alls kul, jag hade jätteont i magen i ett par timmar, kunde knappt stå upp och mådde jätteilla. Och efter jobbet skulle jag till stan för att försöka leta upp den sista kurslitteraturen jag behöver för min hemtenta och köpa en pyjamas, men båda var slut.

Så nu kan jag inte skriva min hemtenta(VAD ska jag göra?!?!), jag fick inte den pyjamas jag ville ha och jag är trött och har ont i magen. Börjar få riktig panik för hemtentan, har letat i flera veckor efter böckerna och de är slut överallt och inlämning är på torsdag. Får typ faila med mening och göra omtenta.

Aja, hände iaf ett par bra saker idag. Min favorit från Hey Baberiba, David Helenius kom förbi McDonalds. Han var sjukt brun, trevlig och kort, hehe...


David som Victorias pojkvän Daniel Westling med Hey Baberibagänget och själv.

Sen så ska jag också utbilda mig till handledare snart på jobbet. Vi ska boka in ett möte, och sen ska jag sätta igång. Om jag ändå ska jobba där ett tag kan jag ju lika gärna utbilda mig så långt det går och öka min lön med typ 2 kronor/timmen(?).

 


Ledig helg

Idag är jag ledig från jobbet så har bara varit hemma hela dagen! Inte så mycket vila dock, har skrivit på hemtentan, städat och lagat mat. Men bara det att kunna gå i pyjamas halva dagen och inte behöva gå ut i kylan är så skönt!

Imorgon är jag också ledig, men måste ändå upp jättetidigt.. Måste hem till pappa och fixa några grejer. Men sen åker jag hem igen och somnar om!

Nästa vecka blir det jobb igen, jobbar alla dagar utom fredag och söndag. På lördag ska jag dessutom ut med ett par tjejer från jobbet:) Och så ska jag börja träna, vanliga schemat börjar på friskis, så ska släpa mig dit några gånger i veckan hade jag iaf tänkt.

Det är kallt!

-22 grader var det imorse så det fick bli långklasonger under mjukisarna;)


Jag mina sexiga lånkalsingar;)

Idag har jag jobbat, mellan 11 och 15(en timme extra). Det var ganska skönt, inte så mycket folk och så är det ju mjukdag idag så 100% ob hela dagen...:D Dock kom det en riktigt rush typ en halvtimme innan jag slutade och gaah det var jobbigt! Det är ju fortfarande lov så varannan beställning är happy meal och jag kommer aldrig ihåg vad dom ska ha i:P Efter jobbet stannade jag, Malin och Malin kvar och åt. Alla tre har samma knäppa humor så det är alltid asroligt att vara med dom:) Dock åker ena Malin på asienluff snart i tre månader:( Men vi har planerat utgång på lördag nästa vecka som farväl;)

Nu ska jag försöka städa lite, försöker rensa ut lite i rummet. Jag är en sån köper hur mycket grejer som helst och sen aldrig slänger, så måste ha riktiga utrensningar nån gång i månaden iaf:P Sen blir det plugg, har en hemtenta som ska in om 8 dagar.


Förra veckan..

Blev ju som sagt inga inlägg nu i veckan, så tänkte att jag skulle berätta lite snabbt vad jag hade för mig! Jobbade en hel del, typ varje dag utom nu i helgen. I onsdags bjöd jag och Erik Elin och Johan över på middag, det var väldigt mysigt. Vi bjöd på chevre/äpplen i ugn till förrätt, ankbröst med rödvinsås och klyftpotatis till huvudrätt och vitchokladmoussetårta till efterrätt! En del av maten behövdes lagas i förväg så även tisdagen gick åt till det...men det var värt det! Ibland är det ganska kul att anstränga sig lite extra och känna sig lite medelålders;)

Sen i torsdags var det ju nyårsafton, och jag var på middag/fest hos Johan. Dock var jag typ tre timmar försenad, eftersom jag arbetade sent och dessutom missade ntunnelbanan:( Men det var mycket trevligt där, även om jag saknade en viss person som aldrig dök upp... Men maten var jättegod och folket var mycket trevligt. Fick en nyårspuss av Erik:) Så bra nyår på det hela taget!

Igår kväll träffade jag Erik för att fira ett halvår tillsammans typ två veckor försent;) Vi gick till Friday's(bäst!!) och åt middag, jag åt som vanligt Chicken Ceasar Salad. Den är så god! Men man måste ha kycklöing i, annars är det verkligen bara sallad och det blir man ju inte mätt på! Sen gick vi och såg Avatar på bio, dock blev det inte 3D eftersom då skulle vi inte kunna sitta bredvid varandra:( Men den var otroligt bra även utan, verkligen sevärd!

Idag har jag bara tagit det lugnt, Erik som sov över här åkte vid två-toden och efter det har jag typ kollat på scrubs och ätit godis:D Ska försöka ta mig i kjragen nu dock och försöka göra åtminstonde nånting vettigt! 

2010

Oj blev ett långt uppehåll! Får ta och skärpa mig! Här kommer iaf lite bilder på några av mina julklappar som  jag lovade:


Set från Helena Rubinstein med mascara, sminkborttagning och ögonkräm

Set från BodyShop med Moringaprodukter

HIMYM, Säsong 1

Kalender, Ordning&Reda

Köpte en Ipod Touch! Hörlurarna(Sennheiser)var en julklapp

Fick många fler fina julklappar men orkar tyvärr inte lägga uppp fler bilder, blogg.se dampar ganska hårt just nu! Men fick lite mer smink från bla Mac, en bok, pengar, örhängen från Snö och Pilgrim mm. Av finaste Erik fick jag ett jättefint guldhalsband med ett hjärta och en stoor blombukett:D


RSS 2.0
Test