Kändisspotting på stan

Oj vad många kändisar vi såg på stan idag jag och Becki! Det riktigt kryllade av dem! Räknade ut att vi till slut hade sett åtta kändisar inom två timmar vilket nog iaf är rekord för mig. Det var allt från Charlotte Perelli och Johan Palm till Martin Stenmark och Filip och Jenny Hammar. Det var iaf två väldigt roliga timmar vi hade tillsammans:)


Vi åt lunch på donken, jag åt BigMac & co plus McFlurry, mumsfillibabba!


Köpte jeansleggings från Bikbok, linser samt torrshampoo från Proffs

Efter stan åkte vi ju som sagt till handledarkursen som var så tråkig att man dog. Läraren var jättesnäll och väldigt pedagogisk men snälla! Ofta att man behöver sitta i tre och en halv timme och höra Planera, Planera, Planera hundra gånger för att kunna köra! Jaja, nu är det iaf gjort och jag behöver bara göra det en gång till med mamma, sedan är det bara att sätta igång! Låter kanske lite dumt att gå två gånger, jag vet, men mina föräldrar går inte riktigt ihop... Så det får bli två gånger!


Dags att dra!

Så, nu börjar det bli dags för mig att bege mig! Måste gå till centrum för att köpa en bussremsa först vilket är lite segt...men vad annars kan man göra? Kanske smsa biljett iofs.. får se hur jag gör! Becka är iaf redan på väg så jag måste skynda mig lite så hon inte behöver vänta:) 

Stan och handledarkurs

Godmorgon! Vaknade inte förrän elva idag, då jag egentligen skulle träffat Natta för en fika men som "tur" var smsade hon igår kväll och sköt upp det. Så jag fick en ordentlig sovmorgon vilket alltid är skönt.

Om några timmar ska jag in till stan och träffa Becka, vi ska typ köpa linser och torrshampoo mm...inte roligaste shoppingen men saker man behöver! Klockan kvart över fyra ska vi iaf vara på pappas kontor för att möta upp honom, Nämi och Hugo(pappas nya fru + hennes äldsta son). Tillsammans ska vi sen åka till Haninge för att gå handledarkurs för övningskörning! Jag har ju fortfarande inte gått den trots att jag har sånt här övningskörningsbevis men ikväll blir det av!


Fick lite häften av Mika som kanske kan vara bra att läsa innan?


Filmtajm

Känner hur ögonlocken börjar falla ihop...ska nog dra igång nån film, kanske fortsätta på Liftarens Guide till Galaxen som jag började på för några dagar sen?


Inte riktigt lika bra som boken men ändå helt okej, ganska rolig:)

Vita converse i en storlek för stor...

Vi fick converseskor precis som vi hade önskat oss. Jag fick vita som jag ville, dock i storlek 7,5 vilket är en storlek för stort! Men, converse sitter ju alltid bra och det är bara vid tårna de är för stora vilket jag bara får vänja mig vid. Converse är ju alltid converse:)


Mina nya skor!



Vita låga converse


Kidnappning + picknick

Nu kan jag berätta vad jag har gjort idag, ville inte avslöja i förväg eftersom det var en hemlis! Helena hade lurat i Lovisa att de skulle gå på promenad eftersom Lovisa åker på tisdag, men istället så kidnappade vi Lovisa:) Helena slängde en tröja över huvudet på henne och så körde vi iväg i Todds bil. Han skjutsade oss till Högsätraängen som är Stället att ha picknick. Medan Helena lurade Lovisa på värsta omvägen runt hela gympasalen dukade jag upp maten vi hade med oss! Det var jättemysigt och verkligen perfekta sättet att säga hejdå för oss. Lovisa fick dessutom en present, ett diplom på att hon är en bra kompis:)

Nu är jag hemma igen och ligger bara och latar mig men om en halvtimme ska jag, Tori och Mika hem till pappa. Förmodligen så kommer vi få våra presenter från USA, han var där för några veckor sen på smekmånad och vi bad honom och Nämi att köpa converse till oss. Så vi får se, hoppas att det blev det!


Trött...

Ååååååhh, jag är jättetrött! Gick upp typ kvart i sju imorse...Lyckades glömma en biblioteksbok hos Erik igår och han skulle åka till Hallmstad idag jättetidigt så fick möta honom vid cityterminalen 20 över åtta. Känns som jag aldrig får sova:(

Men lite uppdatering sen jag sist skrev: hann aldrig lägga upp några bilder i fredags, det blev för bråttom. Festen var både jättekul och jättesorglig...det gick plötsligt upp för mig att min Lovisa ska flytta:( Men, vi kommer ses flera gånger under året och vi kommer skypea jättemycket!


Det togs tyvärr inga fina bilder under kvällen men här är väl den som är minst konstig;) Det är jag och Erik, Johan och Elin i soffan och Helena och Todd till höger

Efter festen gick jag och Erik hem till mig och sov och sen på lördagen, igår, åkte vi hem till honom för att han skulle fixa med sin nya laptop. Det tog jättelång tid, det blev typ nåt problem med virusskyddet med vid halv elva åkte jag hem och sov! Hade bara på mig shorts och t-shirt när vi åkte till Erik så jag fick låna mjukisar och varmtröja av honom när jag skulle hem:) Och idag skulle jag egentligen sovit ut men var ju så dum att jag glömde min bok...

Nu har jag iaf en hel del att fixa, berättar mer om vad jag ska göra senare!


Hemma

Kom hem från Erik för en halvtimme sen och nu är det redan dags att börja göra sig iordning för ikväll. Lovisa ska ha avskedsfest eftersom hon flyttar till Frankrike på tisdag:( Kommer verkligen sakna henne jättemycket, det är inte lätt när någon som betyder så mycket för en och som man träffar så ofta flyttar. Men, ska ju hälsa på henne så ofta jag kan! Har inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig ikväll men kan lägga upp bilder så fort jag är klar:)

Klar att åka!

Så, nu är jag nästan helt klar för att åka till Erik. Har packat ner hans presenter i väskan samt sminkat mig mm, nu ska jag bara sätta på mig nånting också:) Tror tyvärr inte riktigt man kan åka över hela stockholm och hem till sin pojkvän i morgonrocken, hur skön den än är! Hehe..

Snart går iaf bussen så får skynda mig lite men vi hörs imorgon<3

Rosa naglar

Sådär, då har jag målat naglarna!


Både fingarar och tår fick samma fina färg


Tror att lacket heter Savina, färgen är lite bortskavd..lånade det av Becka!

Fashion and its social agendas

Fick precis ett sms från biblioteket; de har fått in en bok som jag har beställt! Den heter Fashion and its social agendas och är skriven av Diana Crane, och det är en av böckerna på min litteraturlista för kursen på universitetet.



Min kurslitteratur..

Det här är den enda boken vi kommer ha hela kursen igenom, så egentligen hade jag tänkt köpa den men vi får se, det kanske räcker med att låna. Ingen av de andra böckerna jag behöver finns på biblioteket, så jag kommer ju ändå behöva lägga pengar på dem...

Sjusovare

Oj vilken sovmorgon jag fick! Vaknade typ 20 över 11, såhär länge har jag inte sovit på hur länge som helst! Jätteskönt var det iaf, nu är man ordentligt utsövd och redo för dagens strapatser. Jag hann med det mesta jag skulle göra idag igår kväll, men gardinen har jag fortfarande kvar...men först blir det frukost!

Middag och Miss Marple

Det blev till slut tonfisksallad till middag och jag slapp laga den! Jag älskar verkligen tonfisksallader, de är alltid goda, fräscha och mättande, perfekt för sommarkvällar. Även om det faktiskt börjar kännas lite som höst...det har ju regnat hela dagen och blåst och varit allmänt ruskväder! Får alltid lite blandade känlor inför hösten, samtidigt som jag älskar att sitta och mysa i stora varma tröjor och dricka te saknar man ju sommaren...att kunna springa runt i shorts och äta glass...Som sagt, kan aldrig bestämma mig för om jag gillar att det blir höst eller inte!

Efter middagen tog jag ut Svea på en snabbpromenad, klockan åtta började ju sista Miss Marple och det får man ju inte missa! Har följt ´"serien" av Miss Marple-filmer som gått på tv4 och sett nästan alla, och jag måste nog säga att den här sista hör till de bästa. Det var så många som ville mörda offret att det var omöjligt att gissa vem som var skyldig, särskilt som offret såg spöken och verkade allmänt galen...trodde först att han mördat sig själv, men icke...

Imorgon ska jag ta itu med de sista punkterna från min långa lista. Det är några få saker jag inte lyckats med ännu, men jag hoppas att jag klarar av allt imorgon. På kvällen sen ska jag hem till Erik som fyller 19 och fira honom:) Ska bli jättekul att få träffa honom, han har ju varit nere i halmstad den senaste veckan...Hoppas dessutom att han blir glad för mina presenter, har faktiskt ansträngt mig ordentligt för att hitta något bra!


Mina presenter till Erik...

Hungrig

Åh vad jag börjar bli hungrig! Har inte ätit så mycket mat idag, visserligen blev det havregrynsgröt till frukost men sen dess har jag bara fått i mig en korv och godis. Jag vill ha riktig mat, typ pasta eller nån gryta eller nåt annat mustigt som man blir mätt av! Jag tror att det är min tur att laga mat idag, så då är det nästan fritt fram för mig att välja själv. Skulle iaf varit det om vi hade haft nån mat hemma...men mamma ska köpa på vägen hem, så då blir det väl nånting hon är sugen på. Jaja, vad som helst funkar när man är tillräckligt hungrig, förutom bönor, hallon och ungspannkaka såklart(äckligaste maten i världen, hehe)

Sådär,..

..då har jag och Maria fått Universitetskort, massa gratis pennor och godis, ställt upp i massa tävlingar samt lärt oss hitta till biblioteket! Det var hur mycket folk som helst på Välkomstdagen, vi fick till exempel stå i kö i 40 minuter för att få våra universitetskort. Det hade dom faktiskt kunnat ordna lite bättre när dom visste att det skulle komma så många, det här lär ju knappast vara första gången de har en sådan här dag. Men, dom hade iaf många bra tävlingar, så vi tävlar nu båda om bl.a. en laptop från Hp samt kalsonger värda 2500 kr! Det senare känns ju iofs som ett halvbra pris för mig, men jag kan ju alltid ge dom till Erik om han vill ha dom:)
Maria har redan lyckats vinna en fin goodiebag, den innehöll allt från hårvax och film till böcker och presentkort. Som tröstpris för att jag inte vann gav snälla Maria mig ett presentkort på fem träningar på Balance, Daniel Westlings gym! Det ska bli jättekul, har hört om lite olika pass där som jag gärna vill testa, bl.a. Stripchair och Ass&Abs!

Såhär såg jag ut idag:

Jeansleggings Gina Tricot
Skjorta, herravdelningen H&M
Skärp H&M

Sedan jag kom hem har jag hunnit plantera om den fina ros som mammi köpte till mig på picknicken igår, jag kände att jag ville ha lite mer blommor i mitt rum. Det var en vit ros och personalen rekommenderade att sätta den i en större kruka, vilket jag nu har gjort!


Vita rosor från Ulriksdals handelsträdgård

Fler läsare

Det har nu gått fyra dagar sen jag började skriva här i bloggen igen och jag redan lyckats få nästan ett tiotal unika besökare per dag, vilket jag tycker är jättekul! Jag vet att åtminstonde några av er som läser min blogg har egna bloggar, och det är framförallt er det här inlägget vänder sig till. Som tack för att ni läser min blogg tänkte jag hjälpa er att få fler läsare genom en sida som heter Viraltarfik.se. Det är en sida som på ett pyramidliknande sätt ger sina användare fler blogggläsare. När du blir medlem måste du nämligen gå in på sju andra bloggar innan du får ditt konto, det hela går jättesnabbt. Sedan får du en egen värvningskod, som gör att folk du värvar, och folk de värvar osv "måste" gå in på din blogg! Klicka bara på den här länken för att komma igång, i praktiken kan du tydligen få upp till en miljon läsare även om bara ett hundratal skulle göra mig glad;)

Viraltrafik - Upp till en miljon besökare till din hemsida eller blogg

Äntligen klar

Så, nu har jag hållit på sen förra inlägget med att fixa ny header och bakgrund, det tog några försök innan jag blev nöjd. Men nu tycker jag ändå att det känns ganska bra, ville ha en lite mer "naturlig" bild på mig själv vilket jag tyckte jag fick med sepia-tonen...Dessutom var jag riktigt trött på bakgrunden så jag provade lite olika färger/mönster men kom till slut fram till att jag ändå måste ha rosa på något sätt! Nu får vi bara se hur länge det dröjer innan jag tröttnar igen!

Resten av kvällen hade bara tänkt läsa massa böcker! Eller ja, man får ju se hur mycket man hinner med, men jag lånade ett par böcker på biblioteket idag när jag var där och letade kurslitteratur och så har jag ett par böcker jag redan håller på med, så jag har några valmöjligheter iaf..

Lista på böcker att läsa:
* Blonde av Joyce Carol Oates
* Resor utan mål av Harry Martinson
* Oss golfare emellan av P.G. Wodehouse
* Snabba cash av Jens Lapidus
* Boken om San Michele av Axel Munthe

Som sagt har jag en del att läsa...

Picknick i slottsträdgården...

Nu ikväll har jag, Mika och mamma varit på en jättetrevlig picknick i Ulriksdals slottsträdgård. Det var Nordea som anordnade den för utvalda kunder, och de bjöd på en jättegod sommar- och grillbuffé samt föredrag både om hur man lyckas bäst med sin grillning samt om hur man odlar svensk jord. Dessutom fick vi en visning i slottet, som om jag ska vara ärlig var ganska mycket vackrare på utsidan än insidan...

 
Här är Mikas tallrik med bl.a. laxknyte, entrecote, räkspett, tomatsallad..samt Ulriksdals slott!


Jag och mamma i slottsporten

Idag har jag förövrigt sökt en massa jobb, lämnade in cv till ganska många butiker i centrum och det är några som söker så vi får se...hoppas på det bästa iaf! Dessutom har jag hunnit med en sista fika på Tindras med Lovisa innan hon åker! Usch vad jag kommer sankna att sitta där och snacka skit och skratta så att jag får magknip med henne!:(

Imorgon ska jag och Maria till Universitetet på välkomstdag för nya studenter, typ gå på rundtur och sånt. Låter lite halvkul men det är nog ganska bra..även om jag bara pluggar en liten kurs nu kommer jag ju kanske börja plugga på allvar där nästa år och då kan det ju vara bra att hitta! Annars ska jag bara försöka pricka av saker från listan i söndags, typ sätta upp gardin osv...Får se om det går bättre då!

090824

Oj vad saker inte alltid går som man tänkt sig! Han till slut bara checka av två punkter på min långa lista för igår eftersom Mika plötsligt absolut ville gå på Filip och Fredrik men inte hade nån annan att ta med sig...Inte han jag gå på bio heller som jag verkligen ville! Filmen hade tydligen varit jättebra så nån gång SKA jag se den. Kanske nånting att föreslå för pappsen som en trevlig pappa-dotter-grej så man blir bjuden, hehe..

Idag har jag inte heller hunnit fixa nånting, har varit i stan nästan hela dagen och shoppat! På väg hem från stan stannade jag till vid min gamla gymnasieskola Hersby för att lämna tillbaka min fysikbok samt fråga om vilket betyg jag hade fått när jag tentade upp fysik B(som jag lyckades få Ig i först, hehe) och herregud vad glad jag blev! Det visade sig att jag hade satt Vg på provet och därmed får Vg i betyg! Jag har alltså höjt mig från IG till VG!!! Fy fan vad jag är glad och stolt över mig själv! Särskilt eftersom läraren berättade att jag hade fått bäst betyg av alla som tentat upp den kursen , jag fick ett strakt Vg och den näst bästa fick G...hihihi!!! Åh vad jag är glad!!!


Det blev en cardingan från Gina Tricot...

 
...samt ett kollegieblock, två hårband och en mineralfoundation!


Godmorgon!

Ännu en ny dag och nya saker att ta itu med! Kom på igår att det var så mycket jag skulle göra idag att jag skrev en lista, så att jag inte glömmer något! Än så länge har jag bara lyckats checka av en sak, att slå in Eriks presenter, men å andra sidan har jag ju faktiskt inte varit vaken i mer än en timme! Övriga saker som ska hinnas med idag är bland annat städa nedervåningen, sätta upp en gardin, laga en byrålåda, rensa bland lotions och smink samt kolla upp lite kurslitteratur till kursen jag ska läsa på SU! Den börjar imorgon, så jag tänkte att det kunde vara bra att vara lite förberedd! Dessutom ska jag idag gå på bio med Lovisa, Maria och Claudia, vi ska se Brad Pitts senaste film Inglorious Basterds:) Det ska bli jättekul!

Jag, Lovisa och Maria var förresten och tittade på inspelningen av Vem kan slå Filip och Fredrik i fredags, mamma har bokat biljetter till inspelningen av typ alla avsnitt:) Det vi såg var avsnitt nr 3, då den tävlandes stjärncoach var ingen mindre än Foppa! Helt värt var det dock inte, det hela tog nästan sex timmar och man fick jättelite mat så på slutet var alla i publiken jättetrötta. Nån gång till kan jag dock tänka mig att gå, men absolut inte mer än max två gånger till!

Programledare Felix Herngren och Stjärncoach Foppa!
Ursäkta den dåliga bildkvaliten, hade bara mobilkamera...


Innan vi gick fick vi varsin goodiebag med bl.a. ett par tidningar och ett resekitt från ACO!

Latisdag...

Idag vaknade jag med världens huvudvärk, sådär som jag kan göra ibland. Det går inte över med värktabletter, det enda som funkar är att dricka vatten, ligga i sängen och lyssna på klassisk musik. Nån gång på eftermiddagen gick huvudvärken iaf över så då tog jag och minsta syrran Tori ut Svea på en långpromenad!


På vägen passerade vi centrum, så jag passade på att köpa lite naturgodis:) Efter promenaden gick vi hem och satte igång Eurotrip, jag har bestämt att jag ska hjälpa Tori att bli bättre på engelska och bästa/roligaste sättet är ju att kolla på filmer med engelskt tal + engelsk text! Nu är filmen slut och det börjar bli dags för middag...vet dock inte om jag kommer orka nån på ett tag, blev helt proppmätt av allt naturgodis jag åt till filmen, hehe:)


Hej igen!

Plötsligt slog det mig, när jag satt och surfade lite på olika sidor - kanske dags att sätta igång med bloggen igen? Jajamänsan, det är dags, efter ett åtta månader långt uppehåll ska jag ge min blogg en ny chans. Vet egentligen inte vad det var som hände, jag bara tröttnade efter ett tag. Hoppas det dröjer lite längre tills jag gör det denna gång!

Som första inlägg tänkte jag ge er en liten uppdatering på vad som hänt i mitt liv sen jag senast skrev. Tyvärr blir det inte mycket bilder då min dator verkar ha något problem med att förstå att jag kopplar in en kamera/mobil/minneskort, men jag lovar att lägga upp fler bilder så fort det går. Iallafall, får nog göra det här till någon slags punktlista för att få lite struktur, även om det inte blir nån kronologisk ordning!

Först, en av de största sakerna - jag har tagit STUDENTEN!!! Äntligen fri alltså! Det var världens skönaste och härligaste känsla när man sprang ut genom skolporten, sprutade öl på flaket och sedan festade nästan hela natten lång!

En superglad Ina + syster Becka

Nu är jag fortfarande arbetslös, har unnat mig ett riktigt långt och skönt sommarlov, men ska börja söka jobb alldeles snart...

På måndag börjar jag också plugga, ska läsa en liten kurs på SU under höstterminen. Den heter Kläder, Kroppp och Identitet och handlar om mode och varför vi klär oss som vi gör. Ska bli riktigt kul, hoppas bara man inte behöver plugga för mycket på fritiden, hehe..latmask!!!

Jag har såklart även hunnit festa en hel del under den här tiden, framför allt med mina fina bästisar; Lovisa, Helena, Anna, Elin och Maria! Det var förresten på en fest hos Elins pojkvän Johan i februari som jag träffade min pojkvän, Erik:) Han flyttar tyvärr ner till halmstad idag för att plugga, men ska försöka hälsa på honom så ofta det går:)

Även min bästa Lovisa lämnar mig, hon flyttar till Frankrike om 10 dagar för att jobba som volontär...men henne ska jag också hälsa på!!
 
Världens bästa Lovisa!

Nej, nu känner jag att det här inlägget börjar bli alldeles för långt. Självklart har det hänt fler saker men dom får jag ta nån annan gång!

Ps! Lovar att jag ska fixa en ny header så fort jag lyckas fixa lite fler bilder, det blir nog nåt med en bild på mig...


RSS 2.0
Test