3 dagar kvar

Oj, vad jag börjar bli stressad nu! Det är bara 3 dagar kvar till jul och jag har fortfarande inte alla julklappar klara! Dessutom är jag fortfarande sjuk, trodde jag var frisk ett tag men nej, nej. 40 graders feber, så ont i halsen att jag inte kan svälja och ögoninflammation...

Idag fick jag till och med skicka ut min lillasyster för att köpa sina egna julklappar:P


Fortfarande halvsjuk

...och fortfarande halvsvältande! Allt jag ätit sammanlagt söndag-tisdag är två äggröror(på ett ägg var + vatten), 2 knäckebröd, fem ostbågar:), vatten och coca cola... Inte konstigt att jag inte orkar göra något. Men varje gång jag försöker äta tar det emot...

Min kost just nu...

















Måndag

Det är verkligen typiskt när saker inte går som de ska. Jag hade tänkt berätta om Movie Nighten redan i lördags, men så sover jag såklart bort halva dagen och sen måste jag skynda mig in till stan för lite julklappsshopping.

När jag väl kommer hem är det redan dags att börja göra i ordning sig för kvällen på elverket. Hersby och Gångsätra, de två gymnasieskolorna på Lidingö hade haft sin Amerikansk fotbolls-match samma dag och då är det alltid elverket på kvällen. Jag mådde dock rätt illa så jag gick hem ganska tidigt, vilket nog var bra.
Så igår var jag helt utslagen.

Men idag mår jag bättre, så här kommer en liten sammanfattning av fredag-lördagnatten! När vi kom dit var det sjukt mycket kö, men som tur var hade min syster och hennes kompis redan varit där ett tag så vi kunde smita in vid dem. Det var helt galet när man sen skulle in, folk knuffades och tryckte in oss i dörrarna, men när man väl var inne gick det ganska smidigt. VI fick platser på 4:e raden på balkongen, typ i mitten. Det bjöds på popcorn och energidrycker och senare på morgonen macka och smoothie:)

Filmerna vi fick se var Yes Man, en komedi med Jim Carrey som var riktigt rolig, Pride and Glory, en astråkig actionfilm om poliser och sist Zach and Miri make a porno, en film om två kompisar som gör en porrfilm för att betala räntan. Sista filmen var nog faktiskt den bästa, den var verkligen askul:)

Överhuvudtaget var det en lyckad natt som jag definitivt är med på nästa år igen!

Mycket som ska göras...

Oj, vad det känns som det kommer bli stressigt ikväll. Direkt efter skolan ska jag dra hem och hämta minsta syrran och hennes kompis och så ska vi åka iväg och vara barnvakter.

Vi ska alltså sitta åt mina barn, och eftersom det är första gången för min syster och hennes kompis kommer jag att få göra allt:( Men halv nio drar jag och lämnar dem ensamma, får se hur det går då, hehe. Då ska jag iaf åka hem till pappa och äta middag med ett par av bästisarna, Helena och Lovisa<3

Så fort vi ätit ska jag och Lovisa åka in till stan för att gå på Lucia Movie Night, det är alltså bio hela natten:) Man får se bl.a. tre hemliga förhandsvisningar och de bjuder på förfriskningar och mat under hela natten. Så mysigt<3 Jag ska ta med min favoritfilt, en rosa fleece som jag ska gosa under! Hoppas bara jag lyckas hålla mig vaken hela natten...

Äntligen klar!

Äntligen är fysikprovet över! Hur det gick har jag dock ingen aning om...det kan bli allt från Ig till Mvg...hoppas på det senare!

Det första jag gjorde när jag kom hem var att kolla min mejl och gissa vad man hittade där? Ett mejl från GratisMakeUp.se som gav 20 poäng i julklapp till alla medlemmar. Det gäller till den 15 december, så ni hinner om ni blir medlemmar nu! Om ni är intresserade får ni gärna bli värvade av mig så får jag lite extra poäng:)

Klicka bara på bilden här:
 

Trött...

Åååhh, vad jag hatar såna här dagar. Vaknade alldeles för sent och fick springa till skolan med otvättat hår:(
Dessutom är dosan jag måste ha för att ladda in bilder på datorn fortfarande borta. Ingenting funkar idag. 
I eftermiddag ska jag sitta barnvakt men eftersom lillebrorn har haft kräksjukan i helgen ska jag vara utomhus med storebrorn. I två timmar. I kylan.
Är det förresten bara jag som känner av julstressen? Jag har inga klappar färdiga, jag har inte pyntat mitt rum och jag är inte i den minsta julstämning , trots att det bara är 15 dagar kvar!

Ny vecka...

Idag har jag haft två redovisningar, en i svenska och en i religion. Mvg i svenska och Vg+ i religionen!:) Dessutom har jag varit och gympat idag, sånt blir man alltid glad av. Nu ska jag kolla på Shrek 3 som går på tv i 10 minuter, sedan är det dags för fysik! Om jag hinner med hela kapitel 5 idag kanske jag hinner både sagateater och aerobics på onsdag:)
Nu måste jag gå!

Bästa Shrekfilmen hittils!:)


Söndag

Förlååt för världens sämsta blogguppdatering, jag har bara inte varit motiverad att skriav på ett tag...låter nästan lite blondinbella:P haha
Dessutom har det väl inte hänt så mycket roligt...jag har mest pluggat och jobbat på sista tidaen, har kanppt ens haft tid att träna. Men idag blir det dans! Om 2 och en halv timme. Tills det ska jag läsa Brott och Straff som ska vara färdig till imorgon, får se om jag hinner...har typ 200 sidor kvar. Dessutom är det Svenska C och religionsredovisningar imorgon och på torsdag är det fysikprov:(
Men snart är det ju jul...:)

Lovar förresten att jag ska försöka uppdatera lite bättre!


December<3

Äntligen är det december! 22 dagar kvar till jul!:) Men innan dess är det mycket som ska hinnas med...
Idag ska jag sitta barnvakt med Klara, vi ska gå hem till hennes familj den här gången. Innan det tänkte jag åka in lite snabbt till centrum och titta efter julklappstips! Än så länge har jag bara köpt tre julklappar, en till varje syster, men fler ska det bli!

RSS 2.0
Test