Sjuk...

Oj vad jag är sjuk alltså! Jag var hos doktorn idag och fick massa olika mediciner men vad det är´jag har fattade jag aldrig...Jaja, bara jag mår bättre imorgon och hela nästa vecka förresten också! Då ska jag åka till Florens! Ska verkligen bli superkul:)
Jag hade tänkt lägga upp lite bilder från Irland samt berätta lite om veckan men jag är alldeles för orkelös för det nu. Får bli när jag mår bättre helt enkelt.
Snart kommer Lovisa och Helena hit! De ska typ bara säga hej och jag ska få present av Helena:) Vi skulle träffats lite längre men jag orkar inte:P

Hemma igen

Så var man då hemma igen från Irland. Det var ganska blandade känslor när man åkte hem - samtidigt som man haft jätteroligt och gärna ville stanna kvar var också de flesta sjuka och trötta och ville hem. Vet inte riktigt vad det är för sjuka som slgit klorna i oss alla, men det var seriöst länge sen jag mådde så här dåligt. Influensa kanske? Äsch, jag vet inte, hoppas bara att jag mår bättre imorgon när jag ska träffa Lovisa och Helena!

Ps! 2 dagar kvar till 18-årsdagen! <3

Irrrlaaand!

Så, nu var man nästan klar med packningen! Ska bara packa ner necessär och väga...och jag hoppas på det bästa! Men vikten klarar sig nog, dessutom kan man ju lägga i handbagaget annars. Vi ska flyga med Ryan Air och dom kollar tydligen aldrig vikten på handbagage.

Imorgon bär det alltså av! Först till Glendalough, en liten stad. Där ska vi gå på en 4-timmarspromenad(!) och titta på växtliv typ. Inte så kul kanske, men det kanske händer något oväntat. Man vet aldrig!:)
Och sedan blir det Dublin där vi ska gå på museer, dansskola(:P), teater, göra intervjuer...och under hela veckan ska vi skriva dagbok en timme varje dag! Herregud alltså, vad ska man skriva där liksom? Typ idag såg jag en fågel? Aja, får fråga läraren!


Hit ska vi! Var Glendalough ligger vet jag dock inte...

Ikväll ska jag ladda kamerabatterierna så jag kan ta många bilder! Lovar att lägga upp några när jag kommer hem...
Jag ska dessutom försöka skriva lite på bloggen där om jag hittar någon dator!

Tills dess får ni alla ha det så bra!


Packning

Oj vad jag är stressad! Jag åker ju till Irland imorgon och jag har inte ens börjat packa! Nu slängde jag in en tvätt iaf, skönt att jag har så många kläder i samma färg(lätt att matcha och att tvätta!). Synd bara att det mesta är svart, det är ju lite tråkigt i längden. Menmen, nu var det packningen som gällde! Vi får se hur det går, max är 15 kg iaf.

Ps! Jag utmanar Lotta på sminklistan!

Mina sminkvanor...

Sminkar du dig varje dag? Typ...kanske inte om jag är sjuk eller bara ska vara hemma, fast jag brukar sminka mig även då om jag har tråkigt;)

Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags? Oj, vad svårt! Det beror på, om jag är inne i en slapperiod(som nu) går det på kanske 5-10 minuter, annars får det gärna ta typ en halvtimme.

Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad? Jag köper inte nytt varje månad, men kanske 200-300kr/månaden i snitt

Föredrar du budget eller lyx när det kommer till smink?
Lyx, såklart, ska det vara så ska det vara. Men det blir ofta lite budget när jag bara är ute och "fönstershoppar", typ H&M-läppglans

Vad använder du för smink till vardags? Puder, foundation, mascara, eyeliner, rouge/solpuder

Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara? Mascara absolut! Min räddare i nöden!

Sådär Jenny! Men måste jag också utmana någon?

Efter helgen...

Jag har inte hunnit skriva alls på bloggen under hela helgen! I lördags var jag tvungen att hjälpa pappa bära möbler till sitt nya hus samt välja tapet till mitt rum(det blev grönrandigt, i två nyanser av grönt). Dessutom behövde jag plugga väldigt mycket, något som jag knappt hann med förrän på söndagen när jag äntligen hann skriva mitt svenskatal om abort. Jag höll talet igår och det gick faktiskt ganska bra, jag sa att jag tycker att abort ska vara lagligt i alla länder. I söndags tränade jag dessutom, dans på Friskis. Tränade även igår, då blev det ett medelpass på Friskis. Annars har jag bara pluggat fysik, jag har prov imorgon. Plugga och träna, det är allt jag hinner med! Och dessutomska man försöka packa till Irland, jag åker ju nu på fredag! Hoppas verkligen det blir kul, vi fick programmet idag och vi får typ ingen ledig tid utan ska bara typ skriva dagbok och intervjua personer på stan. Dessutom måste vi laga mat en dag var! Jag och min grupp ska laga gulaschsoppa på söndagskvällen, typ värma en burk eller nåt:P
Nej, nu känner jag faktiskt att jag måste sluta låta så negativ! Det blir säkert jättekul! Och när jag kommer hem, då är det bara 3 dagar tills jag fyller 18!!!!!!!!!

Mössprovning

Jag hade ju helt glömt bort att det är mössprovning idag! Kom inte på det förrän jag såg de stora affischerna på skolans dörrar! Det är "öppet hus" mellan 11 och 16, och eftersom jag har lunch 10-12.40 tänkte jag försöak hinna prova ut en precis innan jag börjar, dvs 12.20. Jenny ska också prova ut sin då så vi ska ringa varandra!

Det blev förresten ingen powernap nu på lunchen, istället åkte jag till centrum och köpte Elle. Man måste ju försöka hålla lite koll på trenderna! Så istället ska jag verkligen gå och lägga mig tidigt idag, ingen uppesittarkväll för mig alltså!

Trött...

Oj, vad jag är trött! Känner för att bara falla ihop i en hög och somna...Ska nog ta en liten powernap på lunchen och sen får jag nog gå lägga mig direkt efter skolan! Tur att jag inte har något uppbokat till ikväll, jag var faktiskt lite förutseende och tänkte att jag säkert skulle vara trött idag.

Förmodligen beror det på att jag läser en väldigt bra bok just nu, som är typ helt omöjlig att lägga ifrån sig. Jag som brukar försöka lägga mig senast halv elva sitter nu uppe till halv två och läser! Om ni vill ha ett boktips kan jag iaf rekommendera den, den heter Den bortglömda konsten att bevara en hemlighet och är skriven av Eva Rice.


Så här ser den ut!

Nu ska jag iaf börja släpa mig iväg till skolan, jag tänkte gå idag eftersom det inte går några bra bussar!

Yoga ikväll

Ikväll blir det yoga, som alla torsdagar:) Jag ska dit med Lovisa men jag tror nog att ganska många andra man känner också kommer vara där. Yogan blir bara populärare och poopulärare, inte så konstigt eftersom det är så skönt!


Igår var jag förresten på aerobics och kvällen innan det var jag på medelpass! Jag har verkligen blivit sportig! Men, med 18-årsdagen om 18 dagar är det ju dags att börja röra på sig! Man vill ju inte se värsta plumsig ut då!

Nu börjar jag verkligen längta till Irland! Bara 8 dagar kvar! Dags att börja skriva packlista alltså! Ska försöka orka med det ikväll efter yogan.


Hejsan hoppsan!

Åkte in till stan på lunchen idag för att köpa en mössa från H&M. Den satt dock sådär, så jag skippade den och köpte lite annat istället!
     

Det blev en tröja från H&M, en mapp från Gallerix samt några pennor från Matton!
Nu ska jag försöka hitta något att äta till lunch och sedan är det dags att åka tillbaka till skolan!

Dagens outfit

Hittade en bild på en gammal dagens outfit som jag nog inte lagt upp när jag försökte ta en bild på denna dags outfit. Någon bild på mina kläder för idag blir det dock inte eftersom min kamera inte verkar kunna ta skarpa bilder!


Linne, Gina Tricot 
Jeans, H&M
Cardigan, H&M
Halsband, lånat

Engelskaprov!

Imorgon är det dags för det fruktade engelskaprovet som bestämmer om vi får följa med till Irland eller inte! Det känns som att det kommer gå ganska bra, jag kan all fakta man ska kunna så nu är det bara alla glosor! 9 A4-sidor med glosor är det vi ska kunna. Jag kan de flesta, men jag måste alltså plugga in de sista idag.

När provet är klart har jag bara ett argumenterande tal i svenska och prov i fysik kvar innan jag åker! Vi bestämde vilka som ska dela rum idag och jag ska dela med Jenny, Jenny och Sofie! Bästa rummet! :)

Nu ska jag gå och plugga engelska och sedan är det dags för lunch! Vi får se vad det blir, vårt kylskåp är ju inte direkt fullproppat just nu...Men nånting kan man nog hitta!


Myskväll med bästisarna:)

Igår kväll hade jag, Helena och Lovisa myskväll! Tre fjärdedelar av gänget samlade alltså, det var ett tag sen vi var så många! Helena och Lovisa kom hem till mig och så tog vi en långpromenad bort till Superstore för att ladda upp med godis. Sedan gick vi tillbaka hem till mig där jag gjorde chailatte. Det är verkligen helt sjukt gott! Får aldrig nog:)
Så körde vi filmkväll med Evan Almighty som varken Lovisa eller Helena hade sett! Så mysigt:)

Idag har jag jobbar på båtklubben, jag har stått i restaurangen/cafeterian och sålt ärtsoppa och korv! Lite tråkigt jobb, men ganska bra betalt...

Nu försöker jag plugga engelska, svenska och aktiekunskap. Det är så mycket att jag inte ens vet var jag ska börja så jag sitter bara och tittar på några sidor här och var! Inte särskilt effektivt alltså. Menmen, jag ska ta mig i kragen nu innan middagen och göra klart åtminstonde en del av det så att jag hinner gå på yoga ikväll!

Äntligen helg...

Jag hann visst aldrig blogga igår, dagen gick i ett och plötsligt var klockan ett p ånatten och jag var dötrött och stupade i säng! Min fredag började iaf som vanligt med skola, fysik som jag kom försent till;). På lunchen skrev min svenskagrupp ihop vårt föredrag om Röda Rummet som vi ska hålla på måndag. Sedan hade jag franska då vi såg L'auberge Espagnole, det betyder typ spanskt vandrarhem och den handlade om en kille som åkte till Barcelona ett år för att lära sig spanska. Det var ganska coolt för att jag kändec igen jättemånga platser från min och Mikas tågluff i somras!


Sedan skrev min svenskagrupp och jag klart vårt förderag och efter det stack jag till centrum en snabbis och köpte en svart cardigan!
Så åkte jag hem och bytte om snabbt och sedan åkte vi till min morbror som hade fyllt år för att äta middag där. Det var supergod mat, typ mexikanst (mamma och hennes bröder bodde ganska mycket i mexico när de var små), men superstarkt! Till efterrätt var det massa exotiska frukter, typ papayua, kaktus, melon och flera som jag inte ens kommer ihåg namnet på.
Efter middagen åkte vi hem och då var jag som sagt supertrött.
Nu blev jag väckt för en 20 minuter sen av pappa som vill att jag ska hjälpa till med båtupptagning så om 10 minuter kommer han och hämtar mig!

Jobb + Yoga!

Kom precis hem från pappas kontor där jag har sorterat papper i ett par timmar! Älskar verkligen att jobba, nu känner jag mig fett rik!:) Snart ska jag äta middag och sedan blir det yoga, kanske i de nya gympakläder jag fick idag av pappa? En tröja + shorts från Craft, egentligen är det löparkläder men äsch! Gillar särskilt tröjan, den är svart med vita "revärer" och på baksidan står det Storleken spelar roll! Me likie! :)

Jag tog faktiskt en bild på dagens outfit idag som jag ska lägga upp lite senare, då kan jag försöka lägga upp bilder på mina nya gympakläder också!

Hallå hallå

Jag han aldrig skriva ngt inlägg igår! Skola, fika, sagateater - och när jag kom hem kollade jag på idol och städade mitt rum! Idag får vi se hur mycket jag hinner skriva, nu har jag visserligen lång lunch men jag måste plugga! Det är verkligen supermycket i skolan just nu, svenskaföredrag+bok som ska läsas ut, engelskaprov, svenskatal, aktiekunskapläxförhör, fysikprov...men om två veckor är sllt över för då åker jag till Irland med Engelska C! Och när vi kommer hem, då är det min 18-årsdag:) och efter det åker jag till Florens! Gud vad jag längtar alltså!


RSS 2.0
Test