101222

Jag vet, sämst uppdatering. Men vad ska jag skriva om? Är ju bara hemma sjuk och kollar på tv!

Godnatt

Idag har varit en lång dag! När jag vaknade hade vi el-avbrott, så det fanns inte mycket jag kunde göra. Hade tänkt skriva på uppsatsen eller kolla på julkalender men nejnej! Fick äta frukost och läsa Emma(vid fönstret, så att jag fick ljus...) istället innan det bar av till jobbet.

På jobbet var det full fart, äntligen en tävling om vem som sålde mest under topptimmarna! Kom tvåa mellan tolv och ett, men etta mellan ett och två så fick en gratis meny med mig hem;) När jag kom hem skrev jag äntligen klart min uppsats så när som på en massa rättning innan jag satte ihop mitt Wii och nu är jag helt slut...Det blir sängen strax, ska ju dessutom upp och jobba imorgon igen.

Hihihi

Gud vad jag är nöjd med mig själv nu! Jag fick ju som sagt igår veta att jag var tvungen att göra om större delen av min uppsats och läget kändes hopplöst, jag som skulle bli klar till på måndag. Men nu har jag gjort alla ändringar som skulle göras, jag har fått dem godkända av läraren och dessutom skrivit ikapp igen! Nu behöver jag bara skriva mins 150 ord till och det kommer ju gå snabbt, att vara klar till på måndag känns inte så avlägset.

Nu ska jag ta och släpa mig in i duschen, ikväll kommer Elin, Maria och Elins kompis(med barn!) hit. Jag är verkligen inte bra med barn men vi får se hur det går, det ska bli spännande:) Jag ska göra mitt bästa och så länge ingen ber mig att hålla barnet eller så borde det gå bra.

Nintendo Wii


Jag vill öppna mitt Wii! Men jag måste plugga klart först..Här är lite saker jag önskar mig i julklapp, några spel och en till handkontroll.

101209

Har haft en riktigt dålig dag...började med att jag vaknade asbakis förstås, varför kan jag aldrig lära mig? Borde sätta en maxgräns på hur mycket jag får dricka med två speciella tjejer;) Gjorde iallafall mitt bästa för att bli av med den, det blev kladdkaka till frukost och pommes till en väldigt sen lunch.

Inte blev dagen bättre när jag kom till Uppsala heller för handledning nummer 2 inför vår uppsats, jag var tvungen att ta bort nästan hälften av allt jag skrivit! Så mycket tid som jag ändå lagt ner på den, och nu blir det ännu mer...Fet chans att jag blir klar till på måndag som planerat. Ska göra mitt bästa eftersom att jag åker ner till Jönköping på tisdag och sedan vidare till Halmstad på onsdag, då vill jag inte ha något plugg.

Efter en sån här dag var jag tvungen att muntra upp mig lite, så jag gick äntligen!! och köpte Nintendo Wii! Jag har suktat efter en sån ett tag och nu kände jag att jag verkligen behövde lite uppmuntran. Dock får jag inte öppna den förrän jag är klar med allt plugg(typ 2020??). Hade egentligen tänkt köpa med Mario Kart och Donkey Kong men bestämde mig för den med Sport Resort, det blev tydligen billigare även om jag köper till Mario. Fast först vill jag ha Just Dance 2 och Harry Potter Lego!

Godmorgon!

Har varit uppe sen sju idag och är jättetrött. Jag har ett möte med en lärare i Uppsala vid elva så jag måste åka ganska snart. Vi ska diskutera lite saker, berättar hur det gick sen! Idag är en ovanligt fullspäckad dag i mitt annars så lättjefulla liv. Det som ska hinnas med är:

- Möte med lärare i Uppsala

- Föredrag i Uppsala, ev. ringa Lovisa för lunch

- Julklappsshopping(måste sätta igång ordentligt!)

- Julkonsert plus glögg med Tori

- Personalfest

Och jag som redan är supertrött...Nej, nu får jag tagga till lite! Det här ska bli en toppendag!


Personalfest/julkonsert

Imorgon kväll har jag lyckats dubbelboka, inte bra! Jag har dels lovat att gå på en julkonsert med min syster vilket låter jättemysigt och dels anmält mig till jobbets personalfest som låter jättekul... Tusan att de ska vara på samma kväll! Som det blir nu gör jag nog så att jag först går på konserten och sedan sluter upp till festen. Jag behöver verkligen lite julstämning, jag kan inte greppa att det bara är 17 dagar kvar till julafton. Plus att julkonserter är ju alltid så mysiga, dessutom får jag ju gå med Tori. Men sen blir det alltså fest! Sitter och kollar på bilder från utgångar med jobbet, Malin och Malin är farliga för mig! Det brukar alltid sluta med alldeles för många drinkar och en halvt däckad Ina(som dock har rekordet inom coolast comeback!!)

Lite bilder från en kväll för ungefär ett år sen..





Emma

Just nu håller jag på att läsa boken Emma av Jane Austen. Har kommit typ två tredjedelar, det går inte undan men jag har så mycket annat att göra! Idag läste jag iaf på väg hem från Uppsala. Det är faktiskt första gången jag håller på att ta mig igenom en Austen-bok, älskar Stolthet och Fördomfilmen men har fortfarande inte läst den. Emma är iallafall väldigt bra, det är en mysig bok med lagom mycket spänning för mig;)


Massage

Idag var jag på massage på Natcha Thaimassage. Hade fått ett presentkort i födelsedagspresent av pappa och Nämi men jag har inte hunnit dit förrän nu. Presentkortet var för en thaimassage men när jag kom dit började de med att tvätta mina fötter(vet inte om det var för att de luktade äckligt kanske? ;) ) vilket var väldigt skönt. Sedan följde en time thaimassage vilket var väldigt väldigt skönt men kanske lite obekvämt också, tycker alltid att det känns lite weird att ligga halvnaken och ha nån som knådar på en. Men man kanske vänjer sig om man går ofta?;)

December

Gaah vad tiden går! Redan andra advent...och snart en vecka sen jag skrev:( Har faktiskt inte haft lust att skriva alls på ett tag. Behövde en paus för att fundera lite på vem jag egentligen skriver bloggen för(nu låter jag ju fett djup..NOT) innan jag visste vad jag skulle skriva. Och jag skriver den ju faktiskt för mig själv. Alltså får jag skriva precis alla knäppa tankar jag har om jag vill, moahhahah! Men sen blir jag ju såklart glad för alla som vill läsa också:)

Iaf, nog med shit-snacket! Idag har jag varit så sjukt seg! Gick upp vid nio och det enda jag lyckats göra är att kolla på julkalender, äta, plugga nån timme och fixa julkort. Vart har dagen tagit vägen? Typ waste...Fast ändå inte, eftersom att jag nu snart är uppe i 1200 ord på min retoriska analys!!! Den 20 ska vi ha skrivit 1600-2000 men nu på måndag har vi inlämning av utkast så då vill jag ha så mycket som möjligt klart.

Menmen, imorgon är en annan dag..då har jag roligt planerat. Ska in till stan och fixa julklappar och dessutom hinna med en massage om de har tid för mig:) Känns superlyxigt att bli så bortskämd, och tro mig, varje minut kommer njutas av!

RSS 2.0
Test