Godis

Vi (jag och mina systrar) fick veta att de säljer lösgodis på Superstore för bara 2.90/hg! Så tillsammans med tre systrar som vi bor grannar med cyklade vi i spöregnet. Det regnade verkligen helt sjukt mycket, det var nästan så att man fick blunda medan man cyklade! Men fram kom iaf, och där köpte jag 6 hekto(!) lösgodis för 18 kr! Sedan åkte vi hem igen och tittade på Scrubs, Mika hade laddat ner ett nytt avsnitt på sin dator. Nu väntar jag bara på att mina tv-program ska börja!

   +      +  
= min tisdagskväll!

Sedan ska jag ta en varm dusch och sen till slut gå och lägga mig! Mysigt:)

Korv med bröd=blä!

Jag har fortfarande inte kommit på något sätt att fira min labbrapport! Efter att jag gick från datorn gick jag ut med hunden, sedan julpysslade jag lite och drack te plus åt hård macka. Inte direkt världens bästa firning alltså! Nej, det får nog bli godis+tv ikväll! Vad jobbigt det är förresten att alla program verkar ha blivit omflyttade! Jag missade Gossip Girl söndags och Top Model som tydligen gick igår. Ikväll tror jag att det är Ugly Betty och Desperate Housewives som går, så då ska jag iaf kolla på det!

Ikväll blir det typ korv med bröd till middag, blä! Mamma var sugen på det så hon köpte det igår men ikväll när vi ska äta det ska hon jobba över! Hon som är den enda som vill ha ska alltså inte ens äta!


En av de få maträtter jag verkligen inte gillar!


Labrapporten är klar!

Äntligen färdig! Nu är labrapporten klar! Tio sidor fulla av beäkningar och diagram! Det känns så otroligt skönt att äntligen ha gjort klart den. Nu ska jag bara hålla ett föredrag och rätta det som min handledare tycker är fel och sen är jag klar med mitt projektarbete:)

Min handledare, Martin!

Nu är frågan hur man ska fira! Jag är ledig hela dagen idag, det är specialschemadag och friluftsdag och jag behöver inte gå på någon av dem. Jag skulle kunna åka till stan och shoppa men det ska jag ändå göra i helgen hade jag tänkt. Hm, det här var svårt! Vi får se vad jag kan komma på!

Skön eftermiddag

Hade en superskön eftermiddag i skolan idag! På kemin fick vi typ räkna nästan hela timmen och sen på aktiekunskapen skulle vi ha läxförhör som inte jag visste om och eftersom min lärare typ gillar mig jättemycket sa han att jag får göra det nästa veckan och att det inte spelar någon roll:)

Så jag gick hem och bakade kladdkakemuffins med min syster Victoria som var ledig idag:) Vi åt dem och tittade på Vägen till Eldorado, fett mysigt! Nu ska jag snart gå och läsa Röda Rummet. Vi läser den i Svenskan och vi ska ha redovisning nästa måndag så jag tänkt försöka läsa klart den till imorgon.

Bara 30 sidor kvar!

Godmorgon!

Måndag morgon...och mitt huvud känns så tungt...finns det inte en låt som går så? Har för mig det iaf. Jag har ett litet låttips till alla som har samma musiksmak som mig, ni kanske iofs redan har hört den men iaf! Je t'adore med Kate Ryan tycker jag är en bra låt, jag har typ lyssnat på den non-stop hela helgen.

Nu ska jag snart gå och göra mig irodning för skolan och jag vill verkligen inte gå! Jag är alldeles för trött, jag kommer typ somna med huvudet i religionsboken lr nåt. Men jag kan inte skippa skolan idag, jag var hemma förra måndagen och den enda nackdelen med att ha få lektioner i trean är att man har bara en lektion/ämne i veckan i flera ämnen och idag är det så med religionen och aktiekunskapen! Så jag måste gå...


Här är en gammal bild på mig och mina bästisar<3 Vi föreställer Spice Girls:)

I förrgår var det förresten precis en månad kvar tills jag fyller 18! Whoho! Då blir det fest:)

Slappsöndag

Var på fest hos en gammal barndomsbästis, Elin, igår kväll. De flesta som var där går i hennes skola och jag kände därför inte så många men alla var jättetrevliga! Lovisa, Helena, Maria och Todd var dessutom där så jag kände iaf några! Förutom vissa delar var festen jättekul. Jag kom inte hem förrän strax efter tre och gick inte och la mig förrän halv fyra, så idag är jag ganska trött...vaknade för en halvtimme sen av att min fransklärare(jag läser franska på fritiden) ringde och ställde in lektionen. Dessutom får jag inte gå på dans för min fot så det enda jag ska göra idag är yoga! om jag hade vetat det lite tidigare hade jag kunnat följt med Lovisa till stan men nu har hon nog redan åkt...Jag får helt enkelt försöka roa mig själv idag!

Minipaus

Dags för en liten rast i mitt skrivande! Nu är jag verkligen nästan helt klar, ska bara skriva diskussion på jonbytare, gelfiltrering, SDS-PAGE, spektrofotometri och utbytesberäkning! Någon som fattar? Förmodligen inte:P Det är knappt så att jag själv fattar vad jag skriver om längre så nu får jag bara sitta och kopiera mina anteckningar. Hoppas det går bra iaf. På tisdag ska rapporten vara inne och det ska bli så skönt! Sen har jag två månader att bara chilla innan andra inlämningen(min handledare kommer att skicka tillbaka den med alla fel utpekade så att jag kan skriva om det). Nu ska jag iaf ta en liten paus för lunch lr mellis lr nåt, har bara ätit chocklad och biscottis idag:)

En bild på ribosomalt protein S6, det jag skriver om alltså

Patrik 1,5

Igår kväll var jag och Lovisa och såg Patrik 1,5. Alla har sagt att den är så bra och att måste se den så mina förväntningar var ganska höga och de blev minst sagt uppfyllda! Det var en superbra film på alla sätt. Skådespelarna var jättebra, särskilt Gustaf Skarsgård. När han och Torkel Petersson blev ihop igen i slutet och de var så lyckliga, då satt man där och kände sig minst lika lycklig! Ett måste att se för er som inte redan gjort det alltså!


Nu har jag äntligen satt mig för att skriva klart min labrapport och jag ska inte gå från datorn förrän jag är klar! 10 sidor om transformering, överuttryck och framställning av ribosomalt protein S6...men snart är jag klar!

Dagens outfit

Här har vi dagen outfit!


Grå tröja, Gina Tricot
Svart linne, Glamour
Jeans, H&M
Svarta ballerina, H&M
Guldhalsband, lånat av en syster
Guldörhängen, H&M

Och här kommer även en bild på de kläder jag hade på skolfotot


Linne, Monki
Cardigan, H&M
Jeans, H&M
Svarta stövlar, Skopunkten

I håret hade jag två inbakade flätor som gick längst framifrån ner till öronen där de släpptes ut.
Känns lite som om jag alltid lyckas ha samma jeans när jag gör dagens outfit:P Dessutom verkar jag posa på samma sätt hela tiden också! Får försöka bättra mig i framtiden.

Barnvakt

Satt precis barnvakt i ett par timmar åt mina små barnvaktspojkar! Det gick bättre än förväntan, jag var lite orolig innan eftersom jag inte suttit åt dem på ett tag men de kände igen mig på en gång:) Seriöst, finns det ngt bättre än när barns ansikten lyses upp av lycka när dom får syn på en? Jag blev iaf jätteglad! Som vanligt hade föräldrarna inga kontanter utan jag ska få nästa gång. Men det är ganska lungt, jag klarar mig nog utan 200 kronor i en vecka till!:P

Nu ska jag gå och titta på slutet av Idol!

Lista

9 favoriter


Dialekt: Lidingö...
Mat: Vegetarisk lasagne
Låt: Cooties
Tecknad figur: Kalle(vem annars?) 
Sport: Yoga, dans och aerobics:)
Komiker: Björn Gustavsson? Eller Magnus Betner!
Veckodag: Torsdag
Glassmak: Vanilj
Soloartist: Eeh...Räknas Michael Jackson?


8 för tillfället

Humör: Nervös!
Tanke: Vad ska jag ha på mig på skolfotot?!
Kläder: Svarta strumpbyxor, rödrutig klänning
Känsla: Trött
Tid: 08.46
Bästa sak: Snart helg!
Irritationsobjekt: Forskarskolan


7 senaste

Telefonsamtal: Lovisa?
Mat: Tomat till frukost
Dryck: Vatten med C-vitamin
Biltur: När mamma skjutsade mig till och från Klara?
Tv-program: Våra värsta år
Spelade låt: Without Love
Köpta klädesplagg: Svart cardigan från H&M

6 har du nånsin

Dejtat någon av dina bästa vänner? Nej
Brutit mot lagen? Hehehe
Blivit arresterad? Nej
Badat naken: Kanske det!
Varit med på tv: Flera gånger på nyheterna!
Varit med i tidningen: Yes, jag har varit med Lidingö tidning minst två gånger!


5 nej tack

Skolämne: Matte och Idrott!
Mat: Korv
Musik: Hårdrock
Dryck: Billigt vin
Djur: Råttor

4 saker

Du gjorde igår kväll: Sagateater 
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Mobil och Ipod
Du gör när du har tråkigt: Sminkar mig

3 personer

Du kan berätta allt för: Lovisa, Helena och Anna<3
Du tycker om: Alla!
Du inte gillar: Fullisar och äckelgubbar


2 val

Coca Cola eller Fanta: Cola light anytime!
Hund eller katt: Hund


1 önskan
Hoppas jag blir bra på skolfotot!:P


Örhängen + Dagens outfit!



Här är en bild på örhängena jag köpte igår, 19.50 kr på H&M!

Och här kommer öven ett par bilder på min dagens outfit!
                 

Klänning från Cubus
Strumpbyxor, 100 den från H&M

Tror dock inte att jag ska ha det här på skolfotot, jag kommer frömodligen att få sitta och då vill man ju inte ha klänning! Om jag byter om ska jag försöka lägga upp en bild på den outfitten också.

Fika på prinsess!

Bjöd Lovisa på fika på prinsess idag! Vi brukar i vanliga fall gå på Tindras men pappa som precis har flyttat hade fått en kupong på två gratisfika på prinsess! Vi tog båda kaffe och budapest(nån sorts bakelse). Innan dess blev det lite shopping, jag köpte bara ett par örhängen från H&M.


Budapestbakelse!

Efteråt hade vi teater. Det var en ny kille i vår grupp idag, Wille. Han är två år yngre än mig(jag hör till de äldsta) men han var jättetrevlig! Vi bestämde roller och jag fick en av huvudrollerna(yes!). Han ska spela mot mig ganska mycket, han har också en av huvudrollerna. De sista 2 huvudrollerna gick till min bästis Lovisa(som skrivit pjäsen) och Patrik, den enda andra killen i gruppen.

Nu måste jag gå och duscha och göra mig iordning, jag fick idag reda på att vi ska ta omfotografering till skolfoto imorgon(!) så jag måste verkligen försöka fixa till mig! Bråttom bråttom!

Mysdag!

Stannade hemma från skolan idag, eftersom jag fortfarande är sjuk! För att utnyttja dagen passade jag på att städa rummet och plugga! Nu är jag nästan helt klar med min labrapport men just nu kan jag inte göra mer eftersom jag måste få några bilder först. När jag hade pluggat klart bakade jag en kladdkaka:) Mums!
Sedan satte jag på Hairspray och mös med min hund Svea framför tv:n. Nu tog filmen precis slut så nu vet jag inte rikti´gt vad jag ska göra! Jag känner inte för att titta mer på tv, jag vill göra ngt, så jag kanske tar ut Svea lite. Jag får i och för sig inte stödja på foten men jag kan ta en liten promenad på gatan eller nåt.

  
Kladdkaka + Hairspray= Fulländad njutning!

Igår kväll såg jag den sista delen i Poirot-serien de visade på fyran! Den var jättebra, som Poirot alltid är, men snälla tv4, kan ni visa mer än 4 filmer! Vad är det för serie liksom?! 4 delar! Jag som hade hoppats på att det skulle bli en långkörare som räckte hela hösten! Typiskt tv alltså...

Tedags!

Gick hem tidigare från skolan idag eftersom jag har jätteont i halsen! Dessutom satt jag och hostade i klassrummet jättehögt och jag hatar när jag gör det, det känns som typ alla lyssnar på när man hostar upp massa slem från lungorna...gross!!!
När jag kom hem åt jag en risifrutti till lunch. De har börjat göra dem med låglaktos nu, den smakar lika gott och det är jättebra för såna som mig som är lite känsliga mot laktos. Sedan tittade jag på Legally Blonde med min syster som kom hem.
Nu har jag jobbat på min labrapport, den är snart klar och snart ska jag gå och dricka en stor kopp te! Förmodligen Blåbärs eller Indian Spice, de är mina favoriter just nu.



Ikväll ska jag bara chilla, egentligen skulle jag gärna gå på salsa den här veckan också men det går ju inte med min fot!

Gratis smink!

Måste bara tipsa om en jättebra hemsida! Man går med och så samlar man poäng genom att typ gå in på andra hemsidor eller genom att värva folk och sen får man en check som man kan använda på KICK'S! Superbra! Jag har precis blivit medlem och för att få lite mer poäng vill jag värva lite folk! Så om någon är sugen, klicka på länken här nedanför så hjälper ni mig jättemycket:)!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=125956

Söndag kväll

Filmkvällen i fredags var jättekul! Vi såg först P.S. I love you och alla utom typ Jenny och Natta satt och grät:) Det var verkligen en jättebra film, typ sorglig men ändå romantisk. Kom förresten efter ett tag på att Gerry spelas av samma person som spelar Fantomen i Phantom of the Opera! Han är supersnygg även där. Sedan satte vi igång Life of Brian, typ världens roligaste film! Men vi hann bara se typ en halvtimme för sen skulle Jenny gå hem och det var hennes film! Men jag tänkte nog fråga henne om jag får låna den imorgon, vill gärna se klart den. Jag sov över hos Klara och det var jättemysigt:) Vi kollade lite på en film som gick på tv, typ K-PAX och pratade lite och sen sov vi som stockar! Vid typ 20 över åtta vaknade jag, förmodligen av att Klara gick för då passade hon på att ta en springrunda. Jag satte på något barnprogram och åt upp de överblivna ostbågarna till frukost.

Vid halv tio kom mamma och hämtade mig, jag får ju inte gå så mycket så hon kommer behöva skjutsa mig överallt! Hemma packade jag bara ihop lite saker innan jag åkte iväg till Fruängen för att träffa pappa. Han var där med sin flickvän för att hennes syster fyllde år. Från Fruängen åkte vi ut till landet, jag och pappa. Där lagade vi världens godaste middag med biff, pommes, vitlöks-bearnaise och rödvin. Till efterrätt hade pappa bakat en citronkaka, typ hans favorit, óch den var också jättegod. Sen på kvällen tittade vi på Världarnas krig som vi hade köpt tidigare på nån mack och mitt när vi sitter där så hör vi ljud utifrån! Det var typ kolsvart ute men så ser vi ficklampor som lyser och jag blir typ asrädd! Så ser vi några orangeklädda människor därute och vi säger åt dem att gå runt, så gör de det och vi öppnar. Det visar sig att det är polisen som är ute och letar efter en person som bor på ön bredvid. Vi pekade ut riktning och gav vårt telefonnummer och så gick de. Efter typ en halvtimme ringde polisen och då var det så att den här personen hade supit sig jättefull och det var därför polisen hade behövt komma!

Idag har vi bara jobbat på landet med att stänga igen, typ dra upp roddbåt och stänga av kylskåp. Jag kom hem för typ en timme sen. Snart är det dags för middag och sedan ska jag försöka skriva min labrapport men det lär bara sluta med att jag somnar famför tv:n som vanligt:). Oj, nu ropar mamma att det är middag!

Fortfarande ont i foten...

Eftersom min fot bara har fortsatt göra ont sen i onsdags gick jag till doktorn med den idag. Jag hade inte bokat tid så jag fick träffa en AT-läkare, Tomas, först. Han sa att han trodde att jag hade en infektion i foten men för att vara säker ville han fråga en annan läkare också. Så han hämtade en läkare som heter Mira och hon sa precis som skolsyster att det var en överansträngning. Jag hade under min promenad i tisdags överansträngt ett ligament i foten och det är därför jag har så ont. Det kommer gå över på 4-6 veckor(!) och tills dess ska jag undvika att anstränga foten. Det innebär ingen träning, att jag måste åka buss till skolan, att jag inte kan sitta barnvakt, att jag inte kan gå på stan...jag kan alltså knappt göra någonting alls! I en månad!!! Jag höll på att svimma när hon sa det! Nåja, det finns väl några fördelar med det...som att aldrig behöva ta ut hunden, att inte behöva hjälpa till hemma, att bli uppassad...jag kanske kan vänja mig trots allt!

Ikväll ska jag hem till Klaris på filmkväll. Jag, Klara, Natta, Jenny, Sofia, Jessica och kanske Helena ska se Ps! I love you plus eventuellt en skräckis. Hoppas inte det, jag går alltid och är rädd i evigheter efter skräckfilmer. Vi får se om vi kanske ska sova över där också. Om det blir två filmer gör jag nog det men annars tycker jag det är skönt att få sova i min egen gosiga säng! Klara ska dessutom gå upp ganska tidigt imorgon bitti och jag vill sova ut!

P.S. I love you med Hilary Swank och Gerard Butler 

Alla ska ta med sig något gott och jag funderar på ostbågar, mitt favoritsnack. Eller om man ska vara seriös och baka en kladdkaka? Vi får se hur det blir.

Ont i foten!!!!

Jag har så jäkla ont i foten idag! Det är helt galet! Jag gick på en ganska lång promenad igår kväll, typ en mil, och idag när jag var i skolan fick jag så sjukt i foten! Resten av dagen har jag bara haltat fram i typ en meter i timmen. Dessutom kunde jag inte gå på aerobicsen! Jag är ju både sjuk och har ont i foten. Ska kanske gå till doktorn imorgon...Nu ska jag iaf gå och lägga en binda runt foten!


Förkylning på väg?!

Känner hur en förkylning sakta börjar sprida sig genom kroppen...precis det som inte fick hända! Jag skulle sitta barnvakt idag men jag kan ju inte gå dit om jag smittar ner barnen! Eller ännu värre - om dom smittar ner mig! Så jag ska nog försöka att bara vara hemma idag och plugga eller nåt. Måste bli frisk till på fredag! Då är det filmkväll...

Salsan igår var iaf jätterolig. Vi körde nivå 2 och det gick bra förutom att man blev trött i ryggen, lite konstigt eftersom man inte direkt använder den i salsa. Det fanns typ inga killar där igår så det var lite otur, särskilt som det tydligen brukar vara ganska många i vanliga fall.  Vi fick dansa ensamma för det mesta men ibland fick man dansa med ledaren eller en av de två killar som vågat sig dit. Men det var ganska skönt att dansa ensam, då kunde man fokusera mer på sina egna steg istället för att bara följa killens ledning. Jag funderar lite på att gå igen, jag tror att Lovisa och Cissi ska gå nästa vecka, men jag kanske kör om typ 2 veckor.


Så här såg det inte riktigt ut när vi dansade...



Salsadags!

Gissa vart jag ska om en timme! Jag ska åka och dansa salsa! Jag, Lovisa och Cissi ska åka till en salsastudio på söder och lära oss dansa salsa i 2 timmar. Lovisa och Cissi var där redan förra veckan och dom säger att nivå är superlätt så vi ska hoppa rakt in i nivå 2! På vägen dit tänkte jag försöka stanna till vid nån mataffär och köpa lite godis:)

Idag började dagen med att jag försov en halvtimme! Eftersom jag hade tänkt plugga till Svenska C-förhör och Aktiekunskapsredovisning under den halvtimmen gick resten av dagen också ganska dåligt. Svenska-förhöret lyckades jag nog ganska bra med men jag råkade skriva objektivt istället för subjektiv och tvärtom på många ställen!
Efter svenskan hade vi studiebesök på Etnografiska museet. Jag skulle åka från skolan klockan nio och från ropsten 17 över nio. Nio-bussen kommer inte förrän 10 över nio och jag hinner fram till Ropsten precis i tid för att se 76an rulla iväg. Men jag hann trots att jag fick ta nästa buss. Studiebesöket var jättesegt. Guiden pratade i typ en timme om australien och aktis lr nåt och jag hade nog somnat om det inte hade varit så obekväma stolar. Efter besöket gick jag, Natta, Jenny och Jessica över till Tekniska museet och åt lunch. Jag åt kantarellsoppa som var jättegod! Efter maten festade jag och Jenny loss vid fika-bordet! Jag köpte ett vaniljhjärta och en dammsugare. När jag hade en fjärdedel kvar av dammsugaren gick jag för att hämta vatten och då åt Natta upp resten av den! Så hon fick köpa en ny åt mig...:)
Sedan åkte vi tillbaka till skolan där det var kemi och aktiekunskap. Och nu är jag hemma och förbereder mig inför salsan! Som jag nog måste åka till nu förresten...

Godmorgon

Vaknade nyss av att pappa ringde och ingen annan svarade. Alla hade tydligen åkt någon annnanstans så jag fick tvinga mig upp ur sängen och svara. Men det var bara bra, så sover jag inte bort hela dagen.
Igår var jag, Natta och Klara på en spelning med Merci på Cafe Hängmattan. Merci är ett band från Gångsätra gymnasium och sångaren är en kille som heter Said och som för övrigt har kommit med i Idol! Lite coolt. De var jätteduktiga. När vi kom dit var det redan ganska mycket folk där och de satte igång nästan direkt. Jag drack en bananmilkshake som var jättegod! Natta drack en mangosmoothie och Klara drack en blåbär-hallonsmoothie. Efter spelningen åkte Klara hem men jag och Natta gick och åt på Tacobar. Jag åt nachos som är min favorit och drack en cola light. Efter middagen gick vi på bio och såg Mamma Mia!-filmen.
                                                                                  
Jag hade redan sett den en gång men den är ju så bra! Jag kunde helt enkelt inte motstå att se den igen. Eftersom jag är med i biokluben på sf och hade typ 400 poäng eller nåt så fick jag gratis popcorn och läsk. Jag hade köpt en daimpåse som jag hällde i(min speciella bioblandnig) medan Natta snattade lösgodis:) 
Efter filmen gick jag och sjöng ABBA-låtar för mig själv resten av kvällen! Mina favoritdelar i filmen är när Meryl Streep sjunger Dancing queen, när Julie Walters sjunger Take a chance on me och slutet när Stellan, Pierce och Colin kommer in i ABBA-outfits! För er som fortfarande inte sett filmen är den ett måste!!!
Nej, nu måste jag gå och städa...har bara idag gått sönder ett par solglasögon och ett diadem som har legat gömda under klädmassan:(


Yearbook

Tänkte bara tipsa om en jätterolig hemsida som heter Yearbook Yourself, www.yearbookyourself.com. Där kan man ta ett foto på sig själv och ladda upp och så får man se hur man sett ut om man levt då, vartannat år från 1950 till idag. Här är en bild på hur jag skulle sett ut år 1990, mitt födelseår!



Fatta vilken snygging jag hade varit! Värsta baben! Om man vill vara extra seriös finns det en sida på facebook där man kan lägga upp sitt foto om man vill.

Mysdag!

Hade världens mysigaste dag igår! Jag gick upp ganska tidigt trots att jag hade ledigt och pluggade lite. Sen vid typ 11-12 åkte mamma, jag och min syster Becka till långängens gård och åt lunch! Jag åt smörgås med fetaoströra som var jättegott och en jättestor bit kladdkaka! Sen åkte vi till centrum och shoppade lite, jag köpte två linnen och en hårfärgning, Garnier Nutrisse nr 5. Efter det gick jag hem till pappa och fixade lite med min nya dator, typ laddade ner lite låtar. Sedan åkte jag hem och hämtade gympakläder och gick sen tillbaka till centrum. I regnet, så det var iofs inte så kul. Men i centrum så fikade jag iaf med Lovisa, på Tindras som vanligt. Sedan gick vi till Sagateatern där Lotta hade tagit med sig morotskaka:) den var supergod! Och sen, efter Sagan gick jag och Lovisa till Friskis och körde Aerobics. Där mötte vi också Jenny! Efter aerobicsen var jag helt slut så då gick jag raka vägen hem och skrev klart min labrapport, duschade och hoppade i säng!

Idag har jag bara varit i skolan än så länge, ska tillbaka dit om typ en timme. Sen ska jag hem och försöka plugga lite och sen ikväll ska jag sitta barnvakt! Lite dumt att sitta så sent på en torsdag, jag ska sitta till typ halv 12, men jag vill tjäna pengar! Hoppas det går bättre än förra gången bara. Jag var där i tisdags och då skrek barnen hela tiden! Fett jobbigt! Nu ska dom bara sova och jag ska kolla på film så det borde gå bättre. Men vi får se, med Oliver och Sander vet man aldrig!  

Dagens Outfit

Tänkte lägga upp en snabb bild på min outfit för idag:


Ganska dålig skärpa men batterierna höll på att ta slut. Jag har iaf på mig
Jeans från H&M
Skjorta/Blus från Pull and Bear
Svart linne från H&M
Svarta stövlar från skopunkten

Här kommer också an bild från festen i fredags:



Mina skor som var det bästa med min outfit syns inte:( Men annars hade jag på mig en svart klänning från Gina Tricot och ett guldhalsband från någon flygplats. Tjejen som sitter till vänster om mig är min kompis Jenny:)

Måndag morgon...

Dags för en ny vecka...och jag är redan/fortfarande dödstrött. Ska lägga mig extra tidigt ikväll.
Fick iaf börja dagen med sovmorgon. Svenska C var inställt så vi börjar med Religion. Sedan är det lunch, Svenska B, Kemi och Aktiekunskap. Efter skolan skulle jag träffa en kompis och skriva på en labrapport men nu måste jag köpa linser då så jag får ställa in. Jag försökte köpa linser i lördags men då stängde de redan 15.00 och jag kom dit en och en halv timme för sent.
Nej, nu måste jag gå, ska sminka mig och sen gå till skolan!

Höstshopping!

Var som sagt ute igår och köpte jacka plus skor! Här kommer lite bilder på mina inköp:

         

Jacka från H&M barnavdelning:)
Skor, tre par från skopunkten

Fick inte upp en bild på bara de svarta stövlarna men man ser dem ju lite på bilden med alla tre.

 Började dagen med en sovmorgon och det var riktigt skönt! Igår vaknade jag redan 8.30(!). Men nu är jag iaf vaken och ska snart börja göra mig i ordning. Jag har franska kl. 14.30, sedan dans kl. 17.00 och sist yoga kl.19.30. Sedan tänkte jag skriva lite på krönikan vi skriver i Svenska C. Jag kom till slut på en jättebra idé att skriva om; Hur man skriver en kröninka! Fett smart!

Lördag kväll!

Det är nog några dagar sen jag skrev senast nu så jag tänkte lägga in ett snabbt inlägg! I fortsättning ska jag skärpa mig, jag hade ju tänkt skriva typ varje dag...
Så, vad har hänt sen i onsdags? Få se, jag var ute och letade höstskor och höstjacka i torsdags, sen på kvällen gick jag på yoga med Lovisa. Igår på fredagen var det Sex and the city-fest! Natta och Kelly hade fyllt år så för att fira det hade de fest. Det var hur kul som helst! Jag hade på mig svart kort klänning, högklackade leopardmönstrade skor och guldhalsband. Ska lägga upp en bild så snart jag får tag på en. Festen var iaf jättetrevlig, killarna var snygga, spriten flödade och jag var på mitt bästa partyhumör! Idag köpte jag de skor och den jacka jag spanat ut i torsdags. Ska lägga upp bilder på dem också, måste bara ta några först!
Nu är det iaf lördag kväll och frågan är vad man ska göra då! Har tackat nej till ett par middagar och barnvaktssittning. En kille jag strulade lite med igår smsade och bjöd mig på fest ikväll men vi får se. Känner faktiskt mest för att bara vara hemma, hur tråkigt det än kan låta!
Nej, vi får se vad det blir!

Håltimme

Vi fick lite oväntat en håltimme mellan kemin och fysiken så Jenny, Sofia, Natta och jag gick till biblioteket. Vi måste skriva en krönika i Svenska C till nästa vecka så vi tänkte passa på att börja lite med dem. Jag kom dock inte på nåt ämne så jag tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg så länge. Har förresten försökt att pimpa upp min blogg lite med en fin bakgrund men det verkade inte funka.
Idag är det onsdag och onsdag är ju som sagt stressdag för mig! Men det mesta som ska göras idag är iaf kul. Fika plus shopping i centrum med Lovisa är alltid roligt. Sagateatern är också jättekul och att träna är så skönt!
Nej, nu måste jag skriva min krönika! Måste bara komma på ett ämne

Ny blogg

Jaha, så var det dags igen. Dags att börja blogga på nytt alltså. Vet inte hur många gånger jag har startat en ny blogg och sen tröttnat inom en månad men den här gången tänkte jag faktiskt försöka lite längre än så!
Hinner dock inte fixa så mycket med den idag eftersom jag måste åka snart, ska på middag hos en familj som jag kanske ska sitta barnvakt åt! Hoppas, hoppas! Skulle verkligen vara najs med lite mer pengar i plånboken...
Sen när jag kommer hem är det direkt in i duschen och sen rakt i säng! Ska bli så skönt att få sooova!

Får försöka fixa lite mer imorgon om jag har tid, vilket jag aldrig har på onsdagar. Man går upp, går till skolan, direkt från skolan till Tindras för vecko-fika med Lovisa, sedan till Sagateatern och till sist aerobics på Friskis. Och sen går man och lägger sig igen! Jaja, vi får väl se vad jag hinner!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Test