Midsommar



 

 



 


Heavens on fire

Yes, lördagen närmar sig och därmed även min och älsklings årsdag! Kan ni gissa vad vi ska göra då? Förrutom massa andra underbara saker ska vi även gå på Kiss-konserten! Varken jag eller Erik har nånsin varit nåt stort fan av Kiss egentligen men så fick vi ett par biljetter och då säger man väl inte nej, det lär ju vara enda chansen att se dom. Och det ska bli så coolt!


On the beach

Har inte blivit några inlägg på några dagar, jag vet, men jag har ju haft fullt upp! I torsdags hade jag min sista dag som deltidsanställd på McDonalds, samtidigt som det känns jättekul att gå vidare är det ju ändå tråkigt..

Sen på fredagen var det ju Studenten!!! Eller ja, inte för mig, men för massa skolor, närmare bestämt 50(!) i bara Stockholm. Både syster och bästis min tog studenten, skulle egentligen ha åkt på Helenas flak men på grund av massa omständigheter blev det Beckas till slut. Sen var det dags för mottagning, och ni vet ju hur det är när man åkt flak; man vill äta, och sen sova! Inte stå och vara social... Men med Eriks hjälp(eller tvingande?:P) höll jag mig iaf vaken genom kvällen. När vi sen skulle på filmkväll hos Elin somnade jag dock i soffan;)

Idag har jag flyttat hem till pappa, imorgon ska jag börja jobba hos honom. Långa arbetsdagar men bra betalt. Och ikväll ska jag nog på nån konsert med Erik och Max. Det är ju nationaldagen så det är nån grej på Skeppsbrokajen.


Mamma och systrarna i Helsingfors!

Imorgon...

Så var det snart dags för sista dagen på jobbet.. Samtidigt som jag är jätteglad och det känns jättebra att gå vidare är det ändå tråkigt, att förlora kontakten med alla de roliga människor man träffat. Dock är det ju inte helt sista gången och det kommer nog inte dröja länge innan jag är där och hälsar på.

Eftersom imorgon är sista dagen inebär det också att imorgon kan jag äntligen måla naglarna! Så efter jobbet idag köpte jag två nya, det ena ska jag ha på fredag hade jag tänkt!



Nu sitter jag jag och kollar på Blackadder, en jättegammal brittisk serie med Rowan Atkinson med Mika och August, myspys!

100602

Godmorgon!

Idag är det dags för min näst sista dag på jobbet, det börjar bli sorgligt:( Jobbar mitt vanliga pass mellan 11 och 14, sen ska jag, Malin och Malin som är de jag blivit bäst kompis med äta avskedslunch. Det var lite så vi blev kompisar från början, vi hängde i omklädningsrummet och åt massa mat efter jobbet. I måndags var vi förresten ute vi tre och tre killar från jobbet för att fira att Malin är tillbaka från asien och sörja att jag slutar, hehe det var sjukt kul som vanligt.

Vid tre kommer sen Mika och Max och så ska vi fika(också på McDonalds:P) innan vi åker in mot stan. Det är ju studenter på fredag som vill ha presenter så det är bl.a. det som ska inhandlas, annars är det bara småsaker som nagellack och strumpbyxor. Sen tror jag Max ska provjobba och Mika ska med som stöd(?) men det får vi se om jag följer med på, det är fortfarande massor kvar här hemma som ska fixas.

Sommar<3

Idag är officiellt första sommardagen! Gud vad jag har längtat, det är ju nu som allt det roliga händer: På torsdag kommer min älskling hem igen från Halmstad för sommaren, på fredag tar både Becka och Helena studenten(och jag ska på Helenas flak! Och såklart Beckas mottagning här hemma), i helgen kanske jag lyckas ta mitt första dopp för året, sen är det midsommar och om 5 veckor kommer Anna och Lovisa!!!! Största lyckan!! Man behöver sina bästaste kompisar för att vara glad och i sommar får jag träffa dom alla: Lovisa, Anna, Helena, Elin, Maria och förstås Erik<3

Hehe förresten, idag kom Helena, Linnea och Sara och hälsade på på donken! Eftersom jag har min "sista dag" på torsdag stod jag precis och tänkte på att det var synd att Helena aldrig hade varit där, och så är hon typ min nästa kund:P Så det kan gå...sjukt kul var det iaf:D

Nej ska gå och städa, inför mottagningen på fredag. Sen ikväll kommer pappi hit med lite fällbord till all mat vi ska ha(sjuukt mycket!) så det är planerna inför resten av dagen.

RSS 2.0
Test