Landet

Min förra lördag var fullspäckad från morgon till kväll. Var tvungen att gå upp klockan 7 för att få följa med ut till landet och se hur renoveringen går. Tog lite bilder så att alla systrar som läser min blogg kan se ;)


Åka båt i en snöig soluppgång, ganska svårslaget i mysighetsfaktor.





Lördagen fortsatte med födelsedagsbrunch(fyller ju 20 imorgon!!! Awesome:D) och födelsedagsmiddag med familj och släkt. Fick massa fina presenter, det var allt från massage och Dermalogica till SJ-pengar och böcker. Annars har jag faktiskt mest chillat sen sist, det har varit en del plugg och så har jag jobbat. Och fått lön! Men ska försöka spara så mycket som möjligt till julklappar(gud vad jag är snäll).

 


Jag har sprungit!

Jag är som mina vänner vet världens mest otränade människa. Jag tränar aldrig och min kondis är pinsamt dålig. Brukar inte ens kunna springa en kilometer utan att behöva stanna och hyperventilera.

Men idag! Idag var dagen då jag joggade nästan 2 och en halv kilometer utan stopp! Varvade med powerwalk, 4x1200 meters-rundor. Sista meterna sprangs med stor stolthet över att jag faktiskt kan. Ska försöka jobba upp en liten kondition hade jag tänkt, typ varva powerwalks och jogging nägra gånger i veckan. Efter träningen belönade jag mig själv med ett varmt skönt bubbelbad och en mysig spotifyspellista, kan varmt rekomenderas om man har varit ute i höstrusket. 

Äntligen ledig

Jag vet, det var ett par dagar sen jag skrev men jag har varit helt upptagen med tenta, jobb och Beckas plugg. Men nu är tenta över! Det är så otroligt skönt! Vi firade med klassen, först med pizza och sen med öl, och jag tror aldrig jag druckit en mer välförtjänt öl.

Nu är jag nästan helt ledig i en vecka. Vi har en lektion idag och så ska jag jobba på torsdag bara. Ska bara ägna tiden åt kompisar och andra roliga saker.


Ny väska

 

Här är min nya väska som jag hittade på Åhlens. Jag tycker att den är supersmart eftersom att en dator går ner i den och man kan välja att ha den över axeln eller att ha den över armen. Ett riktigt fynd också!


Aye Caramba

Igår var en bra dag. Började med att plugga som tusan inför tentan och åkte till och med in till Uppsala för att träffa basgruppen. Jag gjorde ett terminologi-test på internet där jag fick alla rätt utom ett, hur awesome! Efter att ha pluggat i några timmar bröt vi upp och jag gick ut på stan för att fynda! Hittade ett par skor och en väska som jag visar senare.

Sen kom Lovisa och vi gick och fikade på Cafe Årummet, mycket mysigt! Det var aslänge sen vi träffades och vi hade massa att ta igen, så när vi hade tröttnat på te och biskvier gick vi vidare till Västgöta nation och tog ett par glas vin. 25 kronor glaset, kan knappt fatta att det är så billligt! Vad gör det att man är fattig student liksom?

När jag skulle åka hem var det inte lika bra längre. Mitt tåg var inställt så fick vänta 40 minuter på nästa, sen fick jag vänta en kvart på tunnelbanan... Funderar på att köpa ett litet kit med överlevnadssaker som sminkborttagning och hudkräm att ha hos Lovisa så att jag kan sova över där lite mer spontant.

Livet

Ikväll blir det latiskväll med Tori framför Benchwarmers! Och som pricken över i en stor Marabou med frukt och mandel, mums.

13 oktober

Sitter hemma framför tvn och har lite ångest för allt plugg inför tentan. Tänkte ta mig till biblioteket i centrum efter lunch och köra några timmar supereffektivt men tills dess vill jag inte ens närma mig varken logosargumentation eller vossius.

Är det förresten för tidigt att äta lunch innan 11? Sen när blev jag så hungrig hela tiden? Gosh jag åt ju frukost för en timme sen!

Linköping och Halmstad

I tisdags åkte jag som sagt till Linköping och Becka och sov över, det var så skönt att träffa henne och bara chilla. Vi är båda bra på att stressa lite för mycket men vi tog hela eftermiddagen igår till att luncha, fika och kolla affärer på stan. Nästa gång jag träffar Becka blir om bara några veckor, hon och Mika kommer hem helgen 23-24.

Igår kväll åkte jag vidare hit, till Halmstad där Erik hämtade mig på stationen. Kom fram ganska sent så vi gick raka vägen hem och bara myste tills det var dags att sova. Nu är Erik på studiebesök hela dagen så tänkte att jag skulle kolla sex and the city 2 på internet men efter halva filmen stannade den och så stod det att jag måste vänta en timme för att se resten:S knas, tänkte iaf att jag skulle ta och blogga lite så länge.

Förresten, en annan sak jag gjorde i tisdags: tonade håret mörkbrunt;)


Ny vecka

Då var äntligen bokrecensionen klar! Blev bara halvnöjd tillslut men fick aldrig till det! Jag ville ha ett bättre avslut, men som vår lärare har sagt, får du kämpa med ett stycke ska du bara radera det. Dessutom har jag en del annat för mig idag. Nu först ska jag lägga in Word på mammas mini-dator. Tänkte nämligen låna den när jag åker imorgon så jag kan plugga hela tiden!


Det här ska jag syssla med nu..

Det kanske jag inte har skrivit förresten, men imorgon åker jag till Linköping och hälsar på hos Becka! Hon ska visa mig runt i Linkan, det ska bli jättekul. Saknar mina systrar, det är otroligt tomt här utan dem. Jag sover en natt hos Becka och Helene, sen åker jag vidare till Halmstad och Erik och gud vad det ska bli skönt att få träffa honom, även om det bara gått en vecka sen han åkte ner går det inte en dag utan att jag saknar honom massor.

Hejsvejs

Önskar verkligen att jag hade något roligare att skriva men tyvärr. Här är det tråkigt. Jag jobbar och pluggar på. Jag vill ju bli klar ikväll med recensionen! Kanske ska ta och publicera den här sen...moahahaha, så måste ni läsa!!

Det är förresten helt sjukt vad jag är yr. Det började redan igår men idag är det värre. Kan förstås bero på att jag slog huvudet i kylskåpsdörren och fick ca 4 kg läsk i huvudet. Vet inte men kanske. Efter det satte jag mig i bilen och övningskörde till Willys. Det gick utmärkt.

Lördag

Idag blir en inte jättekul lördag. Jag har en del kvar att plugga, jag måste bli klar med den där bokrecensionen! Och förstås fortsätta plugga till tentan.. Mellan 12 och 16 ska jag jobba också, men det ska bli ganska kul. Det är alltid nice att träffa kompisarna där, och förra gången var det faktiskt inte så jobbigt som jag hade trott.

Men fritid då! Det är ju ändå helg...Vet inte, har jag tur hinner jag kanske ta en promenad med hundarna. Ja, ni läste rätt: hundarna! Vi passar nämligen en kompis hund den här helgen, en supersöt liten blandras. Men hon är lite blyg och Svea är ju ganska kaxig så det är väl inte världens bästa kombination. Iallafall, en promenad ska hinnas med. Jag måste ju få i mig lite frisk luft också om jag ska orka plugga.

Åh vad jag längtar förresten till efter tentan. Då har vi typ 10 dagar då vi inte har nånting! Inte nånting! Då ni, då ska jag ta igen all förlorad fritid...

RSS 2.0
Test