Valborg

Valborg imorgon.. många minnen som väcks till liv, alla knäppa kvällar jag haft med mina kompisar. Som när Lovisa och Helena hoppade sönder en säng. Eller när jag, Lovisa och Claudia spelade vodkaspelet första gången. Alla gånger vi misslyckats med Steve...

Imorgon är det iallafall valborg på nytt, och det blir först en liten middag med bara några få, och sedan en brasa såklart. Känns väldigt skönt, det kommer nog bli en väldigt bra valborg i år:)

Promenad snart

Åh hade en så himla bra helg! Erik kom och väckte mig på lördag morgonen och så låg vi i min säng och bara myste halva dagen:) Sen skulle jag övingskört men det blev inställt så jag var med mina systrar istället och gjorde mest ingenting utom Willys och äta glass innan Erik kom hit igen på kvällen. I söndags åkte vi till Skansen, det var hur mysigt som helst med alla små djuren. Jag vågade mig dessutom igenom akvariet, även om det tog ett tag och inte var helt lätt. Hehe när jag såg en stor skylt som pekade mot pestråttor ville jag bara springa åt andra hållet:P Men med Erik i handen gick det bra, och sen gick vi och åt sockervadd och våfflor och tittade ut över Stockholm:)


<3

Sen blev det en ny vecka, och jag har jobbat både igår och idag. Imorgon skulle egentligen Malin A komma tillbaka till McDonalds efter att ha varit i Asien i tre månader men nu blir inte det...jaja, vi kommer ju ändå träffas snart. Nu snart ska jag förresten träffa Elin, vi ska ta en liten promenad, hoppas bara det inte regnar för mycket:)

Äntligen

Imorgon blir det Skansen! Har kollat upp vädret, 11 grader och sol/molnigt, perfekt eftersom det inte blir för varmt eller kallt. Ska kolla upp öppettiderna igen också, jag är laddad! Hihi ska bli så kul att kolla på alla djuren, särskilt surrikaterna:D

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att vara med Erik. Han kom hit imorse efter att ha åkt nattbuss och väckte mig 7 på morgonen:O Hehe, dock är det inte lika farligt att gå upp så tidigt på morgonen när man vet att man precis ska få träffa världens finaste pojkvän:) Har dessutom också cyklat till Willys nu på kvällningen och köpt lite glass. Riktigt skön känsla att cykla igen, har inte vågat för allt gruset förrän nu.. 

Det blåser idag

Det bara fortsätter, och jag blir så arg på mig själv! Varför kan jag inte bara lägga av? De tio senaste dagarna har minst sagt varit en negativ spiral för mig...

Ska ta en dag för mig själv och försöka tänka positivt, inte göra så mycket mer än att bara övningsköra och skita i resten. Får se om jag bloggar nåt mer idag/imorgon, kanske är skönt att skriva av sig lite mer.

Lista 2.0

Hittade en gammal blogglista jag fyllde i första månaden jag hade blogg och tänkte att det kanske var dags för lite uppdatering? Vill ni se gamla listan är det bara att klicka på September 2008 i Arkiv;)

9 favoriter
Dialekt: Lidingö/Östermalm har jag fått höra, snobbig korsning?
Mat: LAMM!! Pappas eller Dionysos.
Låt: Oj, svårt... Try sleeping with a broken heart kanske.
Tecknad figur: Kalle Anka
Sport: Är kanske något man bör utöva, men det kommer! Kanske redan imorgon?
Komiker: Johan Glans, David Batra..
Veckodag: Fredag.. veta att man har hela helgen framför sig!
Glassmak: Phish Food, Cookie Dough, äh vad som helst från B&J;)
Soloartist: MJ

8 för tillfället
Humör: Inte glad.
Tanke: Varför ska allt skita sig och varför måste jag förstöra?
Kläder: Nattlinne.
Känsla: Trött på mig själv, usch vilken kväll jag verkar ha?
Tid: 01.02
Bästa sak: Snart får jag sova och glömma allt det här?
Irritationsobjekt: Mig själv. Faktiskt.

7 senaste
Telefonsamtal: Kille från If som ville prata med mamma. 
Mat: Tortellini till middag.
Dryck: Laktosfri mjölk.
Biltur: Övningskörning igår kväll:)
Tv-program: Vetenskapens värld, mycket intressant.
Spelade låt: With You.
Köpta klädesplagg: Skinnjacka och tröja(Garden collection), båda från H&M.

6 har du nånsin
Dejtat någon av dina bästa vänner? Nope.
Brutit mot lagen? En eller två gånger möjligtvis..
Blivit arresterad? Nej.
Badat naken: Haha klart, bästa som finns!
Varit med på tv: Nyheterna ett par gånger i högstadiet, samt tv-publik till Filip och Fredrik i höstas.
Varit med i tidningen: Jag har varit med i Lidingö tidning ett par gånger genom åren.

5 nej tack
Skolämne: Gympa.
Mat: Falukorv.
Musik: Jazz.
Dryck: Dricker det mesta faktiskt.
Djur: Råttor.

4 saker
Du gjorde igår kväll: Övningskörde. 
Du kan höra just nu: Min dator som brusar?
Du inte kan leva utan: Min Erik och alla mina bästisar(ja systrar ni är inkluderade). Och Mami och Svea. Blir lite fler än fyra men så är det.
Du gör när du har tråkigt: Sminkar mig.

3 personer
Du kan berätta allt för: Lovisa, Helena och Anna
Du tycker om: Samma:) Fast många fler<3
Du inte gillar: Det kan man ju inte skriva...

2 val
Coca Cola eller Fanta: Cola light.
Hund eller katt: Sveibäbis:D

1 önskan
Att sommaren kanske blir ganska bra ändå.


Promenad + picknick

Blev en promenad i solen med Mika och Svea idag. Vi gick mot willys där vi köpte lite frukt och glass och sen gick vi och satte oss i slänten vid Högsätra och solade och lekte med Svea.





Hade egentligen tänkt försöka klippa mig idag och fixa några andra små ärenden i stan men min frisör var tydligen ledig så det får bli imorgon istället. Det enda som händer idag är alltså personalmöte vid halv sju ikväll, och så hade jag kanske tänkt träna lite också. Annars blir det mest planering, Helsingfors, London och Uppsala...


Sola och sommar

Det är solsken ute! Varma vindar blåser och nästan helt blå himmel, det är vad jag kallar nice. Har suttit ute och solat ett tag i shorts tillochmed, det är minst sagt dags att börja jobba på brännan inför sommaren.


Busråttan gillar också att vara i solen

Appropå sommar, den är ju snart. Bara en och en halv månad, sen är det juni! Planerna inför sommaren börjar äntligen ta form, har bokat biljetter till London med Mika och Tori och ska till Grekland med Erik, förmodligen ska vi båtluffa :D
Sen blir det landet på midsommar i år igen, och såklart vara där bara så mycket som möjligt. I augusti flyttar jag och Lovisa till Uppsala, båda ska plugga där:D Så awesome att få bo med sin bästa kompis, kan man ha mer tur?
Nu ska jag ta och sätta på mig lite mer kläder, har börjat frysa(men bara pyttelite) och ska faktiskt ut och övningsköra om nån timme.


100417

Aaargh vilken huvudvärk jag har idag, trots att jag inte ens lyckade hälla i mig en hel öl igår... Men kul var det iaf, vi började med att åka till donken för att hämta upp mitt kontokort som jag hade lyckats glömma. Där hade vi även kvällens höjdpunkt, Becka som ska slida av en soffa men hamnar på golvet;)

Sedan blev det Dovas med lite förning men det var tydligen inte så populärt. Mikas och Beckas gamla högstadielärare, samt lite hersbyfolk var där, så där kunde vi inte stanna länge. Vi drog vidare till Grodan istället där ingen av oss hade varit innan, och det toppade faktiskt mina förväntningar. Precis när vi kom drog dom igång med en modeshow vilket var mycket trevligt. Sedan blev det dans i några timmar vilket alltid är en höjdare, dock motsvarade kanske inte DJarna någons förväntingar...

Aja, idag har jag inte gjort mycket alls. Har haft en riktig huvudvärk som har hindrat mig från att tänka överhuvudtaget så det har mest blivit soffliggande och tv-tittande. Nu har den ändå lättat något så tänkte ge mig ut med hunden för lite frisk luft.


Nya tag

Det jobbiga igår gick över ganska snabbt när min bästaste kille ringde:) Vi pratade i några timmar men sen hände nåt mystiskt, jag vaknade. Med mobilen på bordet bredvid. Sa jag ens godnatt? Eller somnade jag bara? Har inget minne efter att jag låg i sängen och blev sömnigare och sömnigare:S

Ikväll är det iaf utgång med Mika och Becka, det ska bli så awesome! Får se lite vart vi beger oss, det står mellan några olika ställen just nu.

Här kommer iaf ett par gamla bilder från en utekväll förra sommaren som jag hittade på datorn!


Deppig

Usch, är lite ledsen idag. Det regnar. Och jag har jobbat två gånger.

Och det gör lite ont i mitt hjärta. Sådär som det gör när det inte går som det ska, och man inte får höra det man vill.

Ska ta och röja ur min säng som har blivit avlastningsplats och krypa ner under täcket med nallis i famnen och hoppas på att det känns bättre.

Maria på Tindras

Efter jobbet åkte jag till Tindras och fikade med Maria, så himla skön känsla att sitta där i solen. Hon har ju varit i Åre och Trondheim så det var ett par veckor sen vi träffades, alltså var det mycket uppdatering på vad som hänt;)


Tindras!


Fina Maria i sina coola solisar och på nästa bild jag i vårsolen:)


Onsdag

Blev både övningskörning och utgång igår kväll efter sista inlägget. Pappa kom och hämtade mig när jag egentligen hade tänkt äta middag och så åkte vi ut och körde i nästan en timme. Det gick mycket bättre än sist vilket var skönt men jag har fortfarande en del problem med att starta från stillastående i uppförsbacke. Menmen, övning ger ju färdighet!

Sen vid 9-tiden åkte jag in mot Odenplan och Flamenco för ett par öl med Malin, Thai och Marcus från jobbet, samt ett par av Thais kompisar. Mycket trevligt, dock var jag tvungen att avvika redan vid kvart i tolv eftersom jag inte ville missa sista 206an och tvingas ta nattbussen.

Idag blir det jobb, 11-14, och sedan ska jag träffa Maria för vårens första fika på Tindras!!!:D:D:D Som jag har längtat efter att sitta på deras balkong i vårsolen, dricka kaffe och prata om allt och inget. Myspys. Och ikväll blir det Sagateater, måste skärpa till mig och gå oftare.

<3


Vår!!

Oj nu blev det ju värsta långa uppehållet igen... Vad har hänt sen sist då, har varit på 20-årsfest för Elin och Johan med science fictiontema bl.a.. Jag var utklädd till alien/rymdhöna, mycket lyckat om jag får säga det själv. Innan på dagen(i lördags) var jag i stan med Erik och köpte presenter, det blev Förfestspelet, en badrumsmatta och en dörrmatta. Det blev inget Skansen för oss som tänkt, det var för dåligt väder och vi var för sjuka så vi skjuter upp det till nästa gång Erik kommer upp, förhoppningsvis om två veckor.

Igår och idag har jag jobbat, det gick bra som vanligt. Idag var det SOR eller nåt så nån chef från huvudkontoret var där och skulle kolla på alla så det var ju liite nervöst om man säger så...

Nu sitter jag mest och tar det lugnt och njuter av det vackra vädret, helt otroligt att det äntligen blivit vår:D

Ångest...

...när man måste göra val. Det står helt still i huvudet. Hur ska man göra, vad ska man välja, är det för hela livet, kan man ändra sig, kommer man bli sviken, tusen frågor på en gång. Vill gå en promenad i det fina vädret men måste stanna inne så jag blir frisk. Imorgon ska jag till Skansen!

100404

Redan söndag igen, tiden går snabbt! Det har hänt en del sen jag skrev sist men det orkar jag inte skriva om, här kommer istället om vad jag ska göra idag:

Om ett par timmar blir det jobbet, ska jobba mellan 10 och 15. Ganska kort pass och ganska skönt med tanke på OBn man får nu i påsk... Jobbade igår också och det var nästan galet så lite folk det kom.
Sen i eftermiddag kommer mamma, Mika och Tori hem från Barcelona, så efter jobbet ska jag hem och träffa dem. Vi ska fira lite påsk också, Becka har bakat värsta påsktårtan som vi ska äta:)
Och sen ikväll ska jag hem till Erik och sova där, vi ska på lunch hos en av hans kompisar imorgon.

Torsdag

Blev lite mer shopping igår, köpte bland annat en ny bikini! Dock ska jag nog försöka byta överdelen till en större... Köpte båda delarna i storlek 36 men tror jag behöver en 38a där uppe. Ska in till stan idag igen, får kolla om jag kan hitta nån. Det är jättebra på fältan förresten, vi får 10% i centrumrabatt på massa affärer bla OnOff och Hemtex.




PS! Kändisrekordet fortsätter på McDonalds, igår kom Magnus Uggla!

RSS 2.0
Test