Nya shorts

Köpte två par nya shorts efter jobbet i förrgår, båda från bikbok. Ville ha ett par nya jeansshorts och dom andra tyckte jag var så snygga att jag var tvungen att ha dem med;)





Nu längtar jag bara efter bättre väder så jag kan börja använda dom...

Kändisrekord på McDonalds

Ojojoj, idag var en spännande dag på jobbet. Det strömmade in kändisar från alla håll, vi lyckades räkna ihop till hela fem!

Först ut var Felix Herngren, tätt följd av Kjell Eriksson. Sedan gick det ett par timmar innan Henrik Hjelt dök upp med två barn, efter honom kom Abba-Benny(Weeii) och allra sist Rickard från Postkodsmiljonären. Kändisspäckad dag alltså, livade upp lite när jag körde utbildning med ytterligare en ny tjej. Det är så många nya att det snart blir svårt att hålla isär dom, hoppas bara dom sparar en plats till Malin A...

Nu är jag trött och seg, ska ta och sova snart. Ska bara prata lite mer med min pojkvän först:)


100330

Oopsi det var länge sen jag skrev! Sammanfattnig på vad som hänt:

Vi var i Sälen och det var så skönt! Alla susade ner för backen i full fart på dagen och så bastade vi på kvällen. Och en dag bowlade vi! Men jag kom sist trots alla mina strikes och spärrar... Blev ingen utgång för mig och Erik första kvällen, jag lyckades skära upp mitt finger lite på en rakhyvel och blodet bara forsade. Så kan det gå. På hemvägen fick jag sitta bilen(vi var uppdelade, några åkte buss och några bil) vilket var mycket trevligt.

Sen vi kom hem har jag jobbat ett par dagar, vilket faktiskt var ganska skönt. Idag och imorgon ska jag dock jobba över typ 6 timmar vilket inte är lika skönt.


Alla som var med i Sälen utom Maria; Mika, jag, Elin, Lisa och Erik

Sälen:D

Nu är vi alltså i Sälen, det trodde jag knappt när vi började planera för några månader sen. Men man kan bara man vill! Idag har vi åkt skidor hela hela dagen. Jag trillade inte  en enda gång om det var någon som tvivlade på mina skidåkarskills. Sen gick vi på after ski och efter det blev det massa bastu med öl. Nu är alla dödströtta men vi ska ändå ut, man är ju bara ung en gång. Fest alltså. Fast jag är trött. 
 
Mika tycker tydligen att det är coolt att ramla. Bara för att hon gjorde det. Hehe.


Helg

Då var det söndag och helgen är nästan slut... Idag ska vi dock träffas dom flesta som ska med till Sälen och skriva inköpslista mm eftersom VI ÅKER OM EN VECKA!!!!!! Ååh vad jag längtar, jag vill åka skidor!!!

Ifredags hade Elin en liten filmkväll, vi kollade på bröderna grimm, 1408(eller 1804 som vissa trodde den hette), en film som jag tror hette senseless(?) och satc. Det var jag, Elin, Maria, Max, Gabbe, Frida och Linnea och det var jättemysigt. Enda dåliga var att min mobil precis gått sönder, mobilabstinens var bara förnamnet.

Igår åkte jag in till stan för att få min mobil fixad och vem träffade jag på busshållplatsen om inte Max. Han följde med in till stan och så gick vi kollade på skor åt honom och provade solglasögon. Köpte faktiskt ett par supercoola och förhoppningsvis köper Max samma eftersom han passade nästan bättre i dom än mig.

Sen på kvällen hade jag och mamma en liten myskväll, vi åt hummer och glass till middag och sen blev det choklad och chips framför melodifestivalen. Min kompis Malin var faktiskt med, hon var en cheerleadersarna(eller vad säger man?) i början och jag tror faktiskt jag så henne:)


Underbart

Tydligen har mycket hänt sen sist, det är iallafall dags att uppdatera som Maria har påpekat.

I tisdags var Elin och jag och hälsade på hos Maria på Texas Burger Co på Hantverkargatan. Där åt vi massa god mat, hamburgare, lökringar, pommes och drack läsk i isade glas(bäst!)! När vi ätit upp var vi proppmätta som små svullisar. Risken är nu dock att vi blir stammisar varje tisdag, massa god mat och astrevligt sällskap tackar man väl inte nej till?

Elin skulle egentligen åkt och träffat sin kompis Max efteråt men vi orkade inte röra oss så han fick också bege sig till Texas där han klunkade öl för fulla muggar(okej, typ en öl...:P). Vid 10-tiden blev det dags för Maria att stänga så vi begav oss till Wirströms(eller vad det nu hette?) i Gamla Stan och drack lite mer öl allihopa.

Idag händer inte så mycket, ska jobba som valigt och ikväll ör det Core! Maria ska med! Och Elin och Tori och kanske Frida, men det är första gången för Maria! Ska bli intressant att se hur mycket hon orkar med...hehehe...


Hej hopp

Sitter och njuter av solen som strålar in i mitt rum, det är ju jättefint väder idag! Typ plus 5 och snön börjar äntligen, äntligen smälta!:D Idag har jag varit på jobbet, det var ganska chill och hände inte så mycket.. Utom att jag råkade glömma min plånbok när jag gick så Caroline fick springa efter och skrika:P Jättesnällt av henne iaf:)

Sen i eftermidddag ska jag träna med min syster Tori och mina kompisar Elin och Frida. Ska bli riktigt skönt att få röra på sig, jag har jättemycket energi som spritter i kroppen! Längtar till om två veckor när vi ska upp till Sälen och åka skidor, hoppas bara jag får ledigt... Just nu ser det lite halvmörkt ut. Äsch, det löser sig alltid.

100304

Idag är det min syster Beckas 18-årsdag, så jag har varit uppe sen halv åtta för att fira henne. Trots att jag gillar att gå upp ganska tidigt var det riktigt jobbigt imorse. Dels blev det sent igår kväll och dels hade jag sjukt ont i magen:( Det senare har hållit i sig lite under dagen, lagom kul när man ska jobba...
Aja, igår var jag iaf hos Erik:) Skulle ju egentligen dragit och druckit några öl med några från jobbet men det kändes mer värt att få träffa min pojkvän:) Det var några veckor sen senast, vid alla hjärtansdag typ.
Ska träffa honom ikväll igen, han och lite släkt från mammas sida kommer hit för att fira beckis.

Bjuder på en fin bild på mig och Malin, en kompis från jobbet:)


Imorgon ska jag och Maria gå på bio, det ska bli awesome. Alice i underlandet 3D!!! Nice. Och äta popcorn med popcornkrydda, maria är den enda förutom jag som tycker det är en bra ide. Och sen är det helg och då ska jag banne mig inte göra nånting. Fan, magkatarren är ju långt ifrån över. Måste ta ut en till omgång på receptet och ta det ännu lugnare. :'(

Hurtigruten

På senare tiden har jag inte haft många chanser att träffa min pappa, så jag har försökt säga ja så ofta jag kan när han frågar om jag vill följa med på saker. Ikväll var det ett föredrag om Svalbard och Hurtigruten. Inte så lyckat och långt ifrån en av de roligaste kvällarna jag haft:P Det var ett rum fullt av pensionärer och längst fram stod en kvinna och skrek om isar och att få mens. Inte så värt. Men nu vet jag iaf lite mer om grönland, antarktis och glaciärisar.

Imorgon ska jag jobba igen, har ju mån-freveckor nu och jobbar 11-14, så skönt. Efter jobbet ska jag hem till en tjej som jag jobbar med och senare på kvällen ska vi ut några från jobbet och dricka öl och fira en kille som ska fylla år. Känns som det kommer bli en lite roligare kväll;) Önskar bara jag hade fått mitt nya leg nu så man slapp släpa på passet...

Hemma igen

Så var man hemma i Sverige igen efter 5 toppendagar i Frankrike. Det var så sjukt roligt att hälsa på Lovisa, nu ångrar man bara att vi inte åkte tidigare. Orkar inte riktigt skriva allt vi gjorde, men förutom väldigt mycket festande och croissant/baguetteätande gick vi på promenader i solsken, shoppade, gick på konstmuseum, klättrade upp för en 66 meter hög spiraltrappa mm.

Här kommer lite bilder:








RSS 2.0
Test