Framtid

Åh den härliga känslan av att börja med något nytt! Även om det bara är två små delkurser känns det som en fräsch start. Jag ska plugga som bara den, jag ska dra igång träningen ordentligt, jag ska sluta äta godis varje dag, jag ska läsa allmänbildande böcker istället för att titta på tv, jag ska ägna mer tid åt mina kompisar - det låter nästan lite som en lång lista av nyårslöften;) Sen får vi väl se hur det går om en månad eller två, men känslan! Jag kan klara vad som helst!

Sommar

Åh vad sommaren ska bli bra i år! Har redan lite idéer på vad jag ska göra, överst på listan står:

1. Tågluff med bästisarna! Hoppas hoppas hoppas det blir av och att alla följer med, är så sjukt sugen på att dra ut med alla i en månad och se Europa, festa, shoppa, sola och bada.
2. Sommarjobb. Har tänkt försöka söka nåt jobb som har med min utbildning att göra, ska börja kolla upp snarast.
3. Häng på landet, så mycket som möjligt. Inte göra någonting, fiska, bada, midsommar, god mat, båt...åh vad jag längtar!

Nytt år

Och plötsligt är det ett nytt år! 2010 var bra men 2011 ska ta mig tusan bli ännu bättre. Början har förstås inte varit toppen med ytterligare sjukdom, men nu börjar jag iaf bli frisk. Imorgon blir det jobb, 11.45 till 16.00 och på kvällen kör vi basgruppsmöte via skype. Busy day! Ska dessutom lära in mitt tal som jag ska hålla på tisdag. Åh vad skönt det är att bli frisk, jag har massa upplagrad energi att göra av med! Är sjukt sugen på att träna också, ska hålla mig en vecka så att jag blir helt frisk men sen Maria, då ska du och jag till friskis:D!

RSS 2.0
Test