Hej!

Som ni kanske märkt var det ett tag sen jag skrev nu, har tagit en liten paus med bloggen. Jag har nämligen varit helt sönderstressad och utbränd den senaste tiden, så jag har bara gjort saker jag måste göra(som att gå till jobbet) eller saker som jag verkligen vill göra(som att ta det lugnt och ha roligt). Nu är jag på väg tillbaka, har en vecka kvar på medicinkuren(som vanligt fick jag magkatarr av allt stressande) men jag mår mycket bättre. Om tre dagar åker jag, Elin och Maria och hälsar på Lovisa i Frankrike, det ska bli sjukt kul:D Och efter det ska jag gå ner ganska mycket i tid på jobbet och ta det lugnt. Typ skaffa en hobby som Helena säger:P

Elin och Maria kommer förresten över ikväll, vi ska prata ihop oss lite inför resan! Typ packning och när vi åker på morgonen och sånt. Hihi hade förresten ett väldigt hemligt rendez-vous med en person idag, kan inte berätta vem eller varför dock;)

100209

Läste på aftonbladet.se om en man som trillade ner på spåret på t-centralens röda linje i eftermiddags och blev överkörd. Hade hört att den var avstängd hela eftermiddagen men trodde inte det skulle vara något så hemskt. Kom att tänka på när jag såg en man trilla ner på samma spår tidigare i höstas, men han hade mer tur, tåget skulle inte komma på tre minuter så han överlevde den gången. Läskigt att det ska vara farligt där man ändå är varje dag, först står du där, kanske har lite bråttom när du väntar, och så lutar du dig frammåt och så POFF! Uschusch...

Ibland undrar man om det är samma hund...




Träning

Igår var jag och tränade för första gången på ett par månader, det var så skönt! Älskar att träna, man mår så himla bra efteråt och så är man helt nöjd med sig själv och har jättebra hållning. Det blev ett corepass på friskis med Elin, Frida och Titti. Man måste nästan ha sällskap första gångerna när man kommer igång med att träna, annars blir det aldrig av. Funderar på att följa med Frida ikväll igen på ett medelpass men vi får se, om träningsvärken går över lite så...

Imorgon ska jag förresten gå på Avatar, jag har ju redan sett den en gång, men nu ville pappa bjuda hela familjen(alla vi systrar plus hans nya fru och hennes tre barn) på "familjeaktivitet" eller vad man nu ska säga, och den var så bra att jag gärna ser den igen!

Är på riktigt bra humör nu förresten! Har gått och varit sur hela dagen, typ snäst åt människor som pratat med mig och bara varit allmänt jobbigt men sen fick jag sluta två timmar tidigare så då åkte humöret upp igen;)

Kvällsfika

Om nån timme ungefär kommer Lisa, Elin och Maria över hit. Vi ska prata lite om vår Sälenresa i mars, typ om vi ska åka buss eller bil, var vi ska köpa mat och dricka mm. Tyvärr är det typ bara hälften som ska med som kommer ikväll, resten bor ju inte i närheten direkt, men det gör nog inte så jättemycket, lär bli mest flum ändå:) Snälla Becka har bakat goda kakor till oss:D


Mumma!

Lean on me


Pluggar

Nu sitter jag faktiskt och pluggar, tro det eller ej. Trodde ju man skulle slippa sånt efter studenten men icke, håller ju på att utbilda mig till handledare nu! Här är en bild på mitt fina handledarhäfte:
Har kommit en bit, men nu börjar det bli lite tråkigt... Är nog dags för chokladpaus! Vet ni förresten, om en vecka är det alla hjärtans-dag:) mysigt va! Då ska jag vara med Erik, vad vi ska göra är inte bestämt, men det spelar ju inte så stor roll, bara man får vara med sin sötis:)

100207

Vaknade klockan sex imorse, av att jag trodde att någon dammsög:P Det var ju ingen annan uppe, så måste ha varit från min dröm eller nåt, helkonstigt iallafall. Idag ska jag jobba, 11.30-15.30, så det är ett ganska kort pass vilket är skönt. Annars händer inte så mycket, ska väl fortsätta plugga i mitt handledarhäfte och sen ikväll kommer kanske ett par tjejer som ska med till sälen i mars hit för att prata lite om resan:)

Förresten, måste bara säga: gå och se Kvarteret Skatan!! Den var så sjukt kul, skrattade så att jag grät! Paul och Thords stripptease för de gamla tanterna, eller Afghanistan(istället för svennebanan), jag kunde knappt andas så mycket som jag skrattade:P Riktigt rolig kväll var det! I publiken satt förresten en annan bloggare, kanske lite mer känd dock: Blondinbella och hennes familj!


Glee

Shit vad blogg.se är segt på kvällen! Tänkte iaf lägga upp ett par bilder från det jag köpte idag! Det blev ingen present till pappa, däremot blev det lite BodyShop och en film:)


Shampoo, balsam och bodybutter


Sommaren med Göran, visste ni att det var den filmen svenska folket såg mest på bio 2009?

Nu på kvällen blev det Glee, fastnar nästan alltid framför det programmet, trots att det blir knäppare för varje vecka...Heheh har dessutom börjat lyssna på deras låtar på spotify, det är ju vanliga kända låtar men deras verisioner är faktiskt ganska bra...

Imorgon är det jobb 8-16 som vanligt, sen är det jobbmöte. Två timmar obligatoriskt, låter inte så roligt... Efter mötet ska alla andra dra och bowla, det hade varit askul om jag kunnat! Men jag ska ju faktiskt göra nåt ännu bättre, jag ska på Kvarteret Skatan:D:D


Min lediga dag

Idag är som sagt min lediga dag, och det är en del som ska hinnas med. Nu på morgonen har vi städat här hemma, inte så roligt men det måste göras nån gång. Nu är det iallafall rent och fint, så lite nöjd är man.

Om ett tag ska jag åka till stan, ska leta efter present till pappa som ska ha födelsedagsfest nästa lördag. Det är alltid helt omjöligt att köpa julklappar till sin pappa, till slut blir det typ alltid böcker eller strumpor:P Men det här är en lite större födelsedag så ska försöka hitta nåt finare.

Såhär ser jag ut idag:

Tröja H&M Divided
Jeggings Bikbok
Halsband Julklapp från Erik♥

Lär väl bli lite annat smått från stan också, visar bilder på allt sen:)


Katarina

Jag var inne på urbandictionary.com och kollade upp vad mit namn, Katarina, betyder, och haha det var ju nästan värsta självboosten;)

1. katarina  
 
*italian* - meaning pure or virginal
the most kick ass, sweet, kind , considerate, bitchy, sarcastic, beautiful woman to ever live. she is amazing.quite honestly the best person i know. she also works well with a logan.

"what exactly does katarina mean"
"umm i think its means pure and angelic"

"who's that amazing girl over there"
"oh thats katarina, but she's way out of your league"
2. Katarina  
 
An amazing person , who is very outgoing , And is The most sexiest girl i know!
i love katarina.
3. Katarina  
 
Adjective - Sexy, beautiful, smart, intelligent, one of a kind. All men drool after her, she is exotic and dominating and knows what she wants. You fall in love with her at first glance and she is the quite possibly the most perfect woman in the world.

"Woah... check out Katarina."

"Katarina just makes me wanna..."

Februari:D

Oj, vad jag har blivit dålig på att blogga! Men imorgon är jag ledig hela dagen så då kan jag ju försöka klämma in ett antal inlägg för att kompensera:) Annars har jag jobbat mån-ons, har ju gått upp till 8 timmar om dagen nu så är ganska trött... Men det är kul, det är så himla sköna människor som jag jpbbar med, så man har aldrig tråkigt. Idag var det förresten en som hade bakat kladdkaka och tagit med sig, mycket gott;)

Resten av veckan blir det också jobb, imorgon är enda lediga dagen. På fredag ska jag på Kvarteret Skatans föreställning också, det ska bli så kul! Har längtat typ en evighet efter det känns det som. Och så ska jag väl försööka träffa några kompisar, elin och maria var  det ett tag sen man såg.

Ikväll är det sagateater, ska dit om en knapp timme. Vi ska tydligen bli helt seriösa nu och spela en pjäs och inte bara sitta och flumma... Det är ju bara några månader kvar till sommaren då vi brukar ha uppspel så det är väl dags att sätta igång:(

RSS 2.0
Test