091226

Idag är det annandag jul och första dagen på mellandagsrean! Jag, Becka och Tori ska in till stan för att byta ett par presenter och se om vi hittar nåt annat fint istället. Visserligen brukar det ju mest vara enorma skräphögar på mellandagsrean och fullt med folk men man vet ju aldrig, kanske vi hittar nåt?:) Har några saker jag funderar på att köpa, bla en iPod Touch.

Lägger upp bilder sen, på både det jag köper idag och mina julklappar! Fick jättefina saker i torsdags, nästan allt jag önskat mig så jag blev jätteglad!

Efter stan ska jag träffa Elin och Helena. Vi ska nog fika och mysa och ta det lugnt bara vilket ska bli väldigt trevligt. Och sen ikväll ska jag hem till Kjell och Susanne, min morbror och hans fru för släktmiddag! Väldigt fullplanerad dag, och jag hoppas att jag hinner med allt:)


Två dagar kvar...

Nu är det bara två små dagar kvar tills julafton, årets bästaste dag! Jag är i stort sett klar med alla mina julklappar, huset är pyntat, det mesta är bakat och vi börjar bli redo. Ska bara fundera på om några ska få nån extra liten julklapp eller så...


Såhär ser jag ut idag!

Ikväll ska jag och systrarna hem till pappa och fira Tori, den yngsta av oss som precis fyllt 15. Det lär väl inte bli nån höjdarkväll, men jag är lite trött så det blir bara skönt! Sen imorgon har jag sista jobbdagen, jobbar 8-16 och sen har jag 4 dagar ledigt över julen!


blaaaablaadadadaaa

jag måste köpa nya byxor och det måste erik också. erik har 6 hål i sina byxor. mina korvar sig och åker ner. det är jobbigt. idag dog greven i mysteriet på greveholm.

Medn hur kan ett skellet dö? jo om man sströr salt på knotorna och sedan bränner dem får anden frid, detta är ingen rocketscience, fråga bara sam och dean winchester ;) (för er som inte hängde med nu tycker jag ska ta och se några avsnitt av supernatural nu på direkten ! : dover and out, skepp o hoj!

fel, man häller bara lite julmust på det så smälter det! ivar lillan och melitta vet bäst!

New Moon igår med Maria

Igår var jag ju som sagt på bio med Maria, vi såg New Moon. Alla har tjatat så mycket om att man ska se den, så igår blev det av! Tycker inte den var särskilt bra dock, vi satt mest och asgarvade jag och Maria:P Det var så överdrivet med alla scener med Edward och Jacob, och själva handlingen gick på halvfart hela tiden. Men scenen när Jacob tar av sig tröjan, jäklar vilka muskler! Lite skillnad från förra filmen där han var en tanig liten kille!


Var bara tvungen att lägga upp den här bilden, shit så vi ser ut!:D

Voddler=besvikelse:(


Besvikelse än så länge...

Åh jag blir sur! Har ju gått och längtat efter Voddler så länge, och när nån sagt att det är ganska dåligt har man bara tänkt "ofta, det säger dom bara, det kommer vara awesome med gratis film:D". Men för ett par dagar sen trillade en invite ner i min inkorg, och ärligt - det är ännu sämre än vad alla sa.

Det finns knappt några filmer, dom som är bra kostar! Var inte det hela grejen med Voddler, att det skulle vara gratis? När man sen väl hittat nån film man vill se hackar programmet sig igenom 10 minuters reklam, och precis när filmen ska börja - då fryser bilden. Aaarrgghh!!!

Så bra idé i teorin, men det är ju bara betaverisionen som är ute nu. När dom kommer med en bättre verision kommer det säkert bli bättre! Men alla ni därute som också går och längtar - det är ingen mening än så länge, kolla på egna filmer, eller gör som jag ska göra ikväll: gå på bio med en kompis!!:D Berättar mer när jag kommer hem eller imorgon!


Det går bra nu..

..på jobbet iaf. Idag sålde jag för över 4000 kronor på en timme, och dessutom blev jag månadens medarbetare i November! Att sälja för så mycket, eller att bli månadens medarbetare är saker som för det mesta händer de som jobbat på McDonalds åtminstonde ett par år, så att båda hände mig som jobbat där i tre månader, och dessutom samma dag var ganska stort:)


Fick 400:- på presentkort på Åhlens!

Annars då...få se, i måndags var jag på seminarium på SU och pratade om "svenskhet i reklam". Hade med mig en bild från Efva Attlingreklam och körde efter att ha pratat med Maria stenhårt på genus och alla verkade ganska imponerade;) Sen igår jobbade jag och efter det tog jag det mest lugnt, typ kollade på julfilmer.

Idag ska jag gå på friskis hade jag tänkt, det här är sista öppna veckan innan jul så man får ju passa på! Kanske ska gå på yoga imorgon också? Shit vad dagarna bara rinner i väg, om två dagar är det ju fredag!! Min enda lediga dag, plus att Erik kommer ju då:D:D


Mysigt



Mindre mysigt är att jag brände armen när jag skulle göra rent pomfrittgrejen på jobbet idag och nu har ett fult brännmärke...Måste lära mig vara mer försiktig runt varm metall!

Nu ska jag om en halvtimme möta upp Maria, vi ska gå och titta på en utställning där vår kompis Elin är med, det är typ hennes klass som har gjort massa saker som jag har förstått det. Efter det blir det direkt till SU, där jag har seminarium(sista gången innan jul:D)

Lucia<3

Godmorgon alla läsare, eller det kanske är försent att säga nu? Gick iaf upp för  typ en timme sen, måste lära mig att sätta mobilen på ljudlös innan jag somnar så jag slipper vakna av alla sms! Fick iaf en helt okej sovmorgon, det var ett tag sen jag sov såhär länge!

Idag ska jag inte göra så mycket speciellt, plugga lite för sista seminariet på min kurs imorgon och slå in lite julklappar är väl det som är planerat. Och så kanske köpa julgran!!! Vi brukar alltid köpa vår tidigt så det är nästan rekordsent, men det har inte hunnits med...Men idag blir det iaf förhoppningsvis:)

Och så är det ju Lucia idag:D Hade tänkt gå upp vid 7 och kolla på skansens på tv men sen fick jag veta att det går ju ikväll också så då körde jag på sovmorgon iaf...

091212

Blev inga blogginlägg igår, jag var borta nästan hela dagen. Freja från jobbet ringde i torsdagskväll och frågade om jag kunde jobba längre igår och jag kan ju inte säga nej:( Tror nästan jag måste sluta svara när dom ringer:P Men det är ju förstås alltid bra med pengar!

Efter jobbet mötte jag upp Mika och Camilla, vår gamla barnvakt för att gå och ta en drink:) Även fast det var jättelängesen hon satt barnvakt åt oss har vi fortfarande bra kontakt och träffas några gånger per år. Vi gick till Vapiano och bara satt och pratade i flera timmar, det var jättekul:)

Efter det åkte jag hem och han se slutet på idol, Erik vann ju:) Jag hejade faktiskt både på Erik och Calle så för mig spelade det inte så stor roll, men det var kul. Han kändes som lite mer given vinnare i just idol. Askul att Agnes kom förresten, jag hejade på henne 2005 och tycker hon är ascool!

Idag ska jag klippa mig och köpa julklappar och födelsedagspresent till Tori, så åker in till stan om några timmar:)


Ensam i jul...?

Nej usch, nu blir jag ledsen:( Först Lovisa och nu Anna! Ingen av dom kommer hem i jul... Jag som gått och längtat efter dem båda hela hösten:(

Lovisa sa ju för ett tag sen att hon inte skulle komma, men Anna sa att hon iaf skulle komma några dagar innan julafton, men tydligen blir inte det heller.... Tur att min Erik kommer nästa vecka iaf:), annars hade jag blivit riktigt ledsen!

Får erkänna att jag inte var riktigt beredd på hur jobbigt det skulle bli efter studenten när många av de som betyder mest för en flyttar. Men det gäller att inte deppa ihop, några av mina närmsta bor ju faktiskt kvar i närheten, och om inte för lång tid kommer iaf Lovisa hem! När det känns tufft får man bara ta en dag i taget och fokusera på sitt eget liv, vad man själv vill göra.


Anna och jag när The Gang hälsade på hos henne i Riga i somras

God morgon:)

Bästa med decembermornar=julkalendern:)


Lillan och pappa Leif:D


Jag tar ansvar

Idag när jag var på jobbet blev jag väldigt hungrig och ville äta. Och då fick jag veta att en timme efter jag skulle sluta var det nåt möte man kunde gå på(och få betalt!), och att man om man stannade tills dess fick man lunchrast. Äta och pengar, inte säger jag nej till det. Så åt jag lunch, fiskburgare, fanta exotic och glass med kolasås till efterrätt:D

Men sen! Plötsligt kom arbetsledaren och sa till mig att städa omklädningsrummen och personalrummet inför mötet!!!!(För er som inte är insatta ser våra omklädningsrum ut som om någon har dött där, det är halvätna hamburgare på golvet och nu låg till och med ett par gamla trosor under ett skåp...)Snacka om att jag kände mig lurad! Fick värsta jobbet liksom:(

Iaf, sen giuck jag på mötet(väldigt tråkigt och jag fick huvudvärk), som tydligen innebar att alla som var där bildade vår nya arbetsmiljögrupp. Vi ska typ hålla koll på att det är en bra arbetsmiljö, typ att alla saker är säkra mm. Snart ska vi alla göra ett prov(och få diplom:D). Fet chans att jag kommer göra särskilt mycket, men på cvt kommer det ju se ut som jag är värsta ansvarstagande och har frammåtanda! Nice, om jag utbildar mig till handledare också kommer jag ju ha donken som superbra referens:D (för mitt framtida jobb på burger king iaf?:P)


Sälen










Julklappar och annat slit

Är äntligen hemma från jobbet och stan. Har en halvbra vecka just nu, så det var jättejobbigt att jobba:( Men trots det åkte jag, smart som jag är, in till stan efter jobbet för att köpa julklappar:P Kom på att det är ju för tusan bara 17 dagar kvar till julafton, och jag måste ju köpa julklappar, klippa mig, sola, eventuellt fixa naglarna, städa, plugga, baka...så det var liksom lika bra att sätta igång. Dock blev det bara två saker...och den ena vill jag behålla själv:P Aja, får väl åka in i helgen och försöka handla:)


Hemma igen

Är hemma från Sälen igen...:( Hade gärna stannat längre, trots att det var typ en backe/fjäll öppen hade vi jättekul. På fredagen var det bara familjen, då åkte vi i hundfjällets enda backe i typ 5 timmar:P Men sen igår kom Kylhammars och då åkte vi både i hundfjället och lindvallen:) Igår kväll var det riktig myskväll med tacos, b&j och mission impossible 2:D

Nu är jag helt död, har ont i hela kroppen:P Vet inte riktigt hur jag ska kunna jobba imorgon, men det får väl gå:P Lägger upp lite bilder från resan senare:)

Snart Sälen:)

Blev ingen utvärdering för mig igår, jag var tvungen att gå hem tidigare för jag mådde så jättedåligt:( Typ magont och illamående:( Men tog en ipren och tog det lugnt, skippade saga och dansen, och nu mår jag bättre:) Håller på att packa till Sälen, om några timmar åker vi. Kan dock inte hitta mina skidbyxor vilket är lite jobbigt, men om det är lugnt för Becka tar jag nog hennes sitället.

Ska bli riktigt skönt att komma upp till Sälen, det är tydligen typ 25 cm snö nu och det lär ju vara helt tomt i backen. Dock blir det ju inget internet där uppe så förvänta er inga blogginlägg...

Nu måste jag hoppa in i duschen, pappa kommer om några timmar och det är mycket som ska göras innan det...


Snö:D

Det är SNÖ ute!!:) Och typ 6 minusgrader, så idag blir det varamste jackan! Om typ en timme börjar jobbet, jobbar mellan 10 och 16..och klockan 15 ska jag typ ha en egen utvärdering av hur det gått så här långt med en av skiftledarna. Låter ganska läskigt, men det brukar ju gå ganska bra för mig... Aja, får se:)

Sen är det iaf Sagateater och dans, min första träning på typ en månad?:P Riktigt dåligt, men har ju varit sjuk och upptagen och så.. Ska iaf bli riktigt skönt att köra ikväll:) Och så måste jag packa klart, för imorgon åker jag:D Självklart ska vi stanna i Hummelsta på vägen upp, där Godisstoppet ligger:) Ska passa på att köpa extra mycket så kankse det för en gångs skull räcker längre än två dagar...? 

Första julklappen:D

Köpte mina första julklappar idag, dock blev det inte så många. Mina systrar är väldigt svåra att köpa julklappar till, dom vet precis vad dom vill ha och i år vill dom dessutom inte ens ha någonting annat eftersom alla är trötta på att få typ 100 julklappar:P

Men här är iaf en bild på min första julklapp:)



Vad som är i berättar jag inte, men den är till Becka:)

När jag var i stan ringde dom förresten från jobbet, dom har tydligen råkat sätta in både mig och en annan tjej åtta, men nu får jag sovmorgon till 10 istället:D Även om det är dåligt för lönen älskar jag när jag inte behöver jobba så mycket som jag egentligen skulle:P

Nu tänkte jag kolla på julkalendern på svt play, kvart över 7 var alldeles för tidigt för mig... men såpg iaf mysteriet på greveholm och den är bäst! Älskar mamman, hon är så himla skön:D Och storasystern, äkta jobbig tonåring:P

Min vecka

Försöker planera min vecka lite, det händer inte så mycket men har ändå svårt att hålla allt i huvudet:P

Tisdag: Jobba 11-14, köpa julklappar samt ett snabbt besök hos doktorn + PACKA!!

Onsdag:
Jobba 08-16, Sagateater, träning(om jag slutat hosta:P)

Torsdag-Söndag: Packa klart och åka till Sälen:D Ska upp över helgen med pappa + systrarna och familjen Kylhammar, vi har åkt uppp tillsammans andra advent helgen i över 10 år:) Myspys!

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och sminkar mig, bussen går om en halvtimme:)


RSS 2.0
Test