Snart åker jag:)

Om två timmar går min buss ner till Halmstad och min pojkvän:) Har längtat som vet inte vad efter honom, men nu är det inte långt kvar:) Min väska är nästan helt färdigpackad, hittar dock inte mina mysiga Hello Kitty-strumpor..så ska leta lite efter dom och ta fram nån stor varmtröja att ha på bussen inatt. Om 45 minuter kommer pappa och Mika och hämtar mig, dom ska skjutsa mig till cityterminalen.


Nästan färdigpackad...

Kan förresten berätta att tentan gick ganska bra:) Efter att ha gått lite fel kom jag iofs en halvtimme försent, men det gick bra ändå. Träffade en jättetrevlig tjej från min klass som också gått fel så var iaf inte helt ensam:)


090928

Väskan är packad, ipoden är uppdaterad, jag har duschat, bytt om mm... Vad ska jag göra nu då?:P Kanske borde plugga lite, men jag blir alltid så nervös när jag pluggar samma dag som ett prov. Dessutom har jag hört att man ändå inte lär sig något när man gör så;)

Hmm..ska åka om två timmar, så har lite tid att döda. Kanske ska göra en kopp te och kolla på scrubsboxen:) Måste försöka tänka på nåt annat än tentan, nu har jag gått hela morgonen och skruvat upp mig för den:(


Helglyx

Sitter här med ansiktsmask på och te i handen och mår bra:) Jag älskar verkligen att hålla på och pyssla med mig själv, typ smörja in, skrubba, lägga ansiktsmasker mm:) Har btw börjat packa för Halmstad, här har ni en bild på min väska:


Känns som ganska stor för tre dagar, men tror inte jag har nån mindre:S

Såg ni förresten säsongspremiären av parlamentet? Sådär tyckte jag, in med Johan Glans, Henrik Hjelt och BjörnGustavsson, dom som var ikväll var ju halvroliga...


Vill ha!


(Allt är från H&M)

Får väl nöja mig med en kanelbulle så länge...


Pianot är fixat:)

Äntligen har dom lagat vårt piano! Vi har ett sånt där "elektriskt" piano, typ som dom brukar ha när dom spelar in musik? Är inte riktigt säker på vad det heter:S Men iaf, den "elektriska lådan", själva grejen som håller allt igång gick sönder för ett tag sen, och det har varit jättesvårt att få den lagad. Men nu har vi äntligen fått tillbaka den och pianot funkar! Dock verkar maxvolymen ha sänkts lite..


Vårt piano

Så nu ska jag gå och spela lite piano och se om jag kommer ihåg några låtar överhuvudtaget! Annars har jag läst igenom det mesta av min kurslitteratur, städat rummet samt lyssnat på Madonna på högsta volym idag...dessutom skiner solen, Mika lagar lunch och Becka bakar bullar:) Ibland är livet skönt att leva:)


Mysa med familjen

Börjar må mycket bättre nu:) Har dragit på mig myskläderna och ska gå ner och kolla på film med familjen, en liten paus från pluggandet måste man ju faktiskt få ta!



Rosa hood, grå leggings och hemmagjorda mystofflor = hög mysfaktor...


Tröttis

Usch vad jag är trött! Kom hem från McDonalds för ett tag sen, den här gången var det ÄNNU jobbigare än förra eftersom det är helg...kön tog aldrig slut, folk ville ändra sig efter att dom betalat och fått sin mat, alla växelpengar tog slut...

Inte blev det bättre heller av att jag sov asdåligt i natt. Min mage är ganska känslig, jag har väldigt lätt för att få ont i den, och det måste ha varit nåt i maten igår för jag fick jätteont i magen när jag skulle sova! Låg med världens magkramp och vred mig i evigheter. Till slut lyckades jag somna men en timme senare vaknade jag igen av att det gjorde så in i helvete ont! (Vilket iofs kanske var lite bra eftersom jag hade somnat ifrån ett sms jag höll på att svara på:P) Och så började krampen och vridandet i sängen om igen. Till slut fick jag nog och tog en ipren, men då hade jag ju redan förlorat x antal timmars sömn..

Aja, nu tänkte jag nog ta en liten powernapp:) måste plugga en hel del ikväll, inte nån utgång för mig inte..:(

090925

Är hemma från centrum nu, blev lite smått och gott, bland annat ett nagellack! Ska använda det på en gång så jag har fina naglar ikväll:) Men känns nästan lite meningslöst eftersom jag måste ta bort det imorgon innan jobbet.. Whatever, sen ska jag ju typ inte jobba på nästan en vecka så då kan jag ha det! Om dom nu inte vill att jag ska jobba på måndag...


Mitt nya nagellack från IsaDora, i färgen Sundance.

Nu ska jag göra mig iordning, det är typ två timmar kvar och jag hatar att stressa! Kör nog ganska stilrent ikväll, typ svart kjol som sitter högt i midjan, vit blus och eventuellt grå cardigan om det är kallt. Plus lite smycken jag köpte idag!


Hej hopp

Jag är frisk! Så himla skönt, huvudvärken och febern är borta och jag är back on track! Så nu ska jag till centrum snart och fixa några grejer, kanske även blir lite shopping:D Och ikväll ska jag ut och äta med mammas släkt och fira min morbror som fyller 60, och imorgon blir det jobb:)

Okej, inte riktigt roligaste helgen, men jag hinner inte mer, jag måste plugga som en galning nu innan tentan. Men jag är ändå nöjd, får träffa mina morbröder som är världens bästa ikväll och imorgon tjänar jag pengar. Och så måste jag ju packa till nästa vecka:)


Svart top Gina tricot
Jeans H&M
Svart linne H&M

Nu måste jag dra om jag ska hinna, men hörs senare:)


090924

Sorry för jättedålig uppdaterig idag men jag mår verkligen inte bra... Är fortfarande sjuk, så filmkvällen ikväll blev inställd. Men jag orkar inte, har fortfarande feber och ont i huvudet mm så jag vill bara ligga hopkrupen i min säng och sova. Och hoppas på att jag blir frisk. Fan att jag skulle bli sjuk nu, skulle ju träffa kompisarna ikväll, ska på restaurang med familjen/släkten imorgon och på lördag ska jag ju jobba... Aja, bara jag inte är sjuk nästa vecka så jag kan skriva min tenta och åka ner till Erik så är det väl lungt..

Så har man blivit sjuk...

Fick ställa in hela min kväll eftersom jag tydligen har fått feber:( Förstod att det var nåt konstigt när jag bakade kakor och inte ens ville äta dem själv, hur ofta händer det liksom? Så när de var klara gick jag och tog tempen.. Fan, jag som skulle träna ikväll! Hade faktiskt sett fram emot det..

Men, tyckte att det var lika bra att bara vara hemma ikväll och mysa med en varm filt och te så är jag förhoppningsvis frisk till imorgon iaf. Då kommer nämligen några kompisar till mig och Mika över, vi ska typ kolla på film/ha tjejsnack:) Så då vill man ju inte vara sjuk!

Nej, nu ska jag gå och leta efter en filt, sitter här med typ frossa(men det kanske betyder att jag är på väg att bli frisk? Är inte så bra på det där med symptom men man kan ju hoppas:)).

Ny tröja

Jag och Mika tog en promenad till centrum och tillbaka, lite längre än vi först hade tänkt men det var skönt:) När vi ändå var i centrum passade jag på att köpa en tröja på H&M. Den fanns bara i storlek 44 och 46 och jag har 36 i vanliga fall..så den sitter väldigt löst, men det blev jättesnyggt, den blev liksom lite mer "puffig" vilket jag gillade. Och varför låta storleken som står i tröjan spela nån roll om det är snyggt?:)


Min nya tröja!

Nu ska jag sätta igång att baka, tror det blir nåt nytt den här gången. Fick en jättefin "bakbok" i studentpresent och nu vill jag baka allt som finns i den, det ser så himla gott ut!


Nystädat

Älskar när det är helt nystädat och man vädrar i alla rum, det känns liksom väldigt fräscht. Så nu har jag och Mika städat typ hela huset, ska dammsuga några rum till bara. Efter det tänkte vi gå på en promenad i solen:)

Lite senare tänkte jag kanske baka, har Sagateater idag och jag vet av erfarenhet att man alltid vill ha nåt gott att äta då;) Och direkt efter det ska jag och Tori gå till friskis och träna! Ska äntligen bli av, har längtat jättelänge efter att sätta igång med träningen igen efter sommaren.

Där har ni alltså min dag! Plus eventuellt True Blood på tv ikväll, gick inte så bra när jag skulle kolla på det här avsnittet på datorn...

Kväll

Jag.Är.Död. Herregud, då medan man fortfarande jobbade var man på högvarv, så då var det faktiskt inte så jobbigt, men på vägen hem och hemma...asså mina ben! Orkade knappt gå upp för trappan! 

 


Två bilder på mina nya jobbkläder...och nej, har inte bytt namn till Maria:P Dom hade bara inte fått in min än, så jag fick välja mellan Maria, Robert och Ahmed. Ångrar att jag inte valde Ahmed.

Tog faktiskt med mig en McFeast hem:) Perfekt svullmiddag efter en första dag på jobbet;) Men, ska jag vara ärlig gick det faktiskt väldigt bra. Gjorde bara fel en enda gång, och aldrig med pengarna:) Hehe dom verkade nästan tycka att jag var värsta naturbegåvningen:P Men det kanske är mitt kall, jag kanske är domed att jobba på donken hela livet? Haha hoppas inte..

Värsta coincidence förresten, gissa vem min första kund var! Haha Philip, pappas nya frus son, min "låtsasbror"! Har inte pratat med honom på flera månader, men så kommer han in där och ba "jaha, jobbar du här?":P Liten värld...


Gör mig iordning

Håller på och göra mig iordning för jobbet senare idag. Blev tillsagd att ha svarta byxor och skor, om mina jobbkläder inte skulle ha hunnit komma:)


Svarta byxor - Zara
Vitt linne - Zara´
Grå cardigan - H&M

Om en och en halv timme åker jag, så nu ska jag se till att äta nåt mättande och hitta alla papper jag ska ha med.


Godmorgon:)

Idag har jag faktiskt varit uppe ända sen halv nio, så jag har redan hunnit äta och frukost och duscha och sånt. Nu håller jag på att läsa igenom lite McDonaldspapper jag fått för att förbereda mig för första dagen på jobbet! Ska jobba mellan 4 och 7 så det är inget långt pass men det är nog bara bra:) 

Har en del att fixa med nu innan jobbet, så ska sätta igång på en gång! Dessutom måste jag försöka hinna plugga lite...tenta om 6 dagar:(

En vecka kvar:)

Vet ni vad jag gör om exakt en vecka? Då sitter jag på bussen ner till Halmstad och min fina pojkvän Erik:)! Har verkligen längtat hur mycket som helst efter honom, men nu är det bara en vecka kvar:D Ska bli så härligt att äntligen få vara med honom igen:)

Nu ska jag dock sova ganska snart, har ju första dagen på jobbet imorgon...

Fika med Maria

Mådde dåligt hela dagen fram tills fikat med Maria, men jag vet inte om det var för att det var så kul eller för att jag började tänka på annat, men efter fikat mådde jag jättebra igen:)


Såhär såg Maria ut idag!

Vi hade som sagt jättekul, som alltid:) Planerade förresten en liten resa till i vår...ska prata med lite fler innan det blir bestämt bara men det kommer bli askul!!


090921

Gud vad jag har ont i huvudet...vill egentligen bara ligga och sova hela dagen. Men snart ska jag följa med Becka till ett dagis här i närheten där hon ska sätta upp lappar om att hon vill sätta barnvakt, och lite senare ska jag träffa Maria och fika. Det sk aiofs bli jättekul, det var ett tag sen jag träffade henne nu. Och sen ikväll har jag föreläsning på universitetet, sista innan tentan. Får väl ta en ipren och bita ihop helt enkelt.

Bränd?

Tror faktiskt jag brände mig lite igår när jag och Helena solade, känner mig helt varm och öm i hyn. Försökte kolla lite genom att trycka fingret emot, om man har bränt sig blir man ju vit ett tag men kunde inte se nåt..Särskilt skönt är det iaf inte, så jag smörjde nyss in mig med after-sunkrämen vi fick förra gången vi var där. Nu hoppas jag att det ska gå ner lite under natten:)


Mysdags

Har precis bäddat ner mig i sängen med datorn för att kolla lite på True Blood:) Det är verkligen en jättebra serie, eller har ju bara hunnit med några få avsnitt än så länge...men jag gillar den verkligen!



Annars har kvällen varit ganska lugn..åt middag med familjen, det tog ett tag med drink och efterrätt och allt sånt men mysigt var det:) Och gott, typ lax med sparris! Mums:D

Nytt shampoo och balsam

Har precis köpt nytt shampoo och balsam, det är det nya från Nivea, Volume senstaion heter det. Vet inte alls om det är bra, men har för mig att det fått ganska bra betyg. Alltid kul med lite mer volym;)



Måste förresten berätta vad som hände igår när jag skulle åka tunnelbana i stan, asläskigt! Några meter framför mig gick en riktigt fyllgubbe, typ hasade sig fram. Plötsligt fick han en knuff i sidan, snubblade till och trillade ner på spåret! Och sen bara låg han där, helt stilla, såg nästan död ut. Det var typ bara ett par minuter tills nästa tåg skulle komma så alla fick panik, men till slut hoppade några killar ner och drog upp honom:) Så han klarade sig, men det var riktigt läskigt ett tag där. Nån minut senare kom väktarna ner och tog hand om honom men man undrar ju lite varför de inte var där från början? Tänk när det verkligen händer saker, ska man behöva vänta så länge på dem då? Inte bra.. 

Blir nog ingen träning idag...

...jag har nämligen arbetat ute i trädgården hela dan fram tills nu. Klippt grenar, dragit upp buskar och sågat ner träd. Riktigt duktig känner jag mig nu, även om hela kroppen värker som bara den. Dessutom kliar det och sticks överallt, men jag får nog skylla mig själv som jobbade i t-shirt och hotpants;)

Har iaf precis tagit en kall dusch och smörjt in mig med Body Shops bodybutter Moringa:) och nu tänkte jag bara ta det lungt ett tag innan jag börjar med resten som ska göras idag, städning och plugg. Kul liv. Men så blir det vissa helger, när man slappat hela veckan:)

Hallå

Kan ni gissa vad jag gör just nu? Jag bakar kakor!! Typ pastellkakor tror jag dom heter, helt sjukt goda är dom. Becka och jag bakar tillsammans eftersom hon ska ta med sig några till sin kompis ikväll. Jag däremot ska äta upp min del helt själv, hehe..


Det är de översta kakorna jag bakar:)

Om några timmar ska jag åka in till stan. Först ska jag bara kolla runt lite i affärer men klockan halv sex ska jag träffa Helena och så ska vi sola! Färgen från förra gången försvinner bara mer och mer..

Imorgon tänkte jag förresten försöka börja träna! Har bara väntat nu på att få pengar av mamma till träningskort, men om jag kan få det nu så blir det friskis imorgon!


Snart är det jul

Vet ni att idag är det bara 97 dagar kvar till julafton!!!! Längtar som en tok, älskar verkligen julen. Känslan, värmen, gemenskapen...att alla öppnar upp sig och blir på bra humör. Och så julgodiset och julklapparna såklart! Köpa julklappar är nästan det bästa som finns, försöka hitta saker som man tror folk blir glada för:) Och så har vi såklart all julmusik och alla julfilmer...bara bra saker med julen!

Här kommer en jullåt ni kan lyssna på för att komma i rätt julstämning:)

http://open.spotify.com/track/1hvpDAxZPKjKztOc72sv06

090918

Hur lyckas man förtränga allt man lärt sig i skolan så fort? Har precis suttit och försökt hjälpa min syster Becka som går i trean i Hersby nu med kemi och det har ju inte gått så bra...Lyckades inte ens få ut x i en ekvation, och det tyckte boken var så basic att de inte ens skrev ut det i facit!

De enda ämnena jag egentligen kommer ihåg mycket av är typ svenska, engelska och fysik. Både svenska och engelska använder man ju varje dag och fysiken fick jag ju som sagt plugga upp i sommras så då blev det en liten repetition...Men seriöst, det har gått typ 3 månader sen jag tog studenten! Var alla tolv åren bara bortkastade?:P

Vilka bloggar följer jag?

Fick en fråga tidigare om vilka bloggar jag själv följer(förutom min egen, bästa! hehe). Måste erkänna att jag inte följer jättemånga, kollar väl nån gång ibland på dom flesta stora bloggarna, men de bloggar jag följer "varje dag"
är nog:

Blondinbella - Har följt hennes blogg ett bra tag och jag tycker den blir bättre och bättre hela tiden. Blondinbella är just nu Sveriges bästa blogg enligt mig. Älskar hennes klädstil, hon är en av mina största förebilder inom mode.
Kenzas - Verkar som en jätteskön tjej och hon skriver väldigt ärligt känns det som vilket gillas:)

Lovistras - Min bästis Lovisa som precis flyttat till Frankrike skriver om sitt liv där. Kul för mig som saknar henne megamycket att få följa med i hennes vardag:)

Sedan finns det ju såklart en del bloggar man kolla oftare än andra även om man inte följer dem, och då är nog mina favoriter:

Storstadspojken

Kissies

Jennyjennyjenny


Där har ni alltså mina favoriter:) Men om det finns några andra bloggar därute värda att följa får ni gärna tipsa om dom:)


Hemma igen

Har kommit hem igen från pappa, i bra tid inför filmen:) Det blev kyckling, som alltid när man äter hos pappa, men det var gott:) Efter middagen hjälpte jag och Mika till med att flytta lite möbler, de var tvugna att möblera om ganska mycket i helgen eftersom de hade bröllopslunch då. Och nu var det alltså dags att flytta tillbaka allting.

På vägen hem var det världens finaste himmel, var bara tvungen att ta en bild även om den förstås inte alls blev lika fin som verkligheten.


Kvällshimmel vid Islinge

Middag hos pappsen

Då var jag färdigstädad för idag! Och fastän jag är nöjd får ni inte se några bilder...är nämligen inte helt klar men hinner inte mer nu! Om en kvart kommer nämligen min käre Vater och hämtar mig och Mika för middag hos honom. Vet inte varför vi måste åka så tidigt dock, middag klockan 5 känns ju lite dagisnivå liksom. Men antar att det är för att Mika och pappa ska hinna övningsköra efteråt. Och jag klagar inte, det betyder nämligen att jag hinner hem till Austin Powers in Goldmember som tydligen går ikväll:) Då får jag även passa på att baka, det hann jag ju inte nu. Blir nog kladdkakemuffins som vanligt, de är supergoda och perfekt storlek(om man äter 8-10 stycken dvs).

Ledig dag

Idag är jag helt ledig, så jag tänkte ägna hela dagen åt att städa mm! Sånt som tyvärr måste göras ibland...Men tänkte iaf avsluta det hela med att baka nåt gott som belöning:) Kanske fotar sen så ni får se hur fint det blev, kanske inte - det beror på hur bra det går;) Vet inte hur men ibland blir det ju bara stökigare ju mer jag städar...

090916

Nu har jag varit på introduktion på McDonalds och fått lära mig allt om CSO! Man får tydligen inte ha nagellack eller liknande när man jobbar på donken vilket suger eftersom jag hade funderat på att skaffa lösnaglar, jag tycker det är jättesnyggt. Men tydligen inte...får ha genomskinligt nagellack så länge jag inte lagar maten iaf. Fick massa häften och böcker som jag ska lära mig, där det står typ hur man hälsar, så det ska jag plugga på!


Mina McDonaldspapper!

Tydligen kommer det vara så att min lön kommer stiga med typ 10 kronor/timmen om en månad när jag fyller 19, så då får jag löneförhöjning, hehe:) Om jag jobbar kvar tills jag fyller 20 får jag ytterligare 15 kronor/timmen, men det hoppas jag att jag inte gör..jobba på McDonalds hela livet liksom. Men om jag pluggar i Stockholm kan det ju vara ett bra extrajobb. Får se hur det blir, det är ju ett år kvar tills dess!

Efter introduktionen åkte jag till Sagateatern där vi läste igenom ett manus som iofs verkade ganska kul men jag vet inte riktigt...det var typ nån scen där en tjej ska dra ner strumpbyxor+trosor så en kille kan kolla om hon blir en bra mamma, nej tack till den rollen liksom:P Haha, men vad vi än spelar kommer det säkert bli askul, brukar bli det:)

Och tack Camilla, ska genast kolla länken:)


True Blood

Sitter och kollar på True Blood för första gången, och ja Lovisa och Maria, ni har rätt. Det är en jättebra serie:) Men tyvärr stör jag mig väldigt mycket på Svt Play, det stannar hela tiden. Så därför funderar jag på att hoppa fram avsnitt fyra som går på tv ikväll, jag har ändå missat första och börjat med andra avsnittet. Så mycket kan väl ändå inte hända under ett avsnitt? Iaf, får se om jag ens hinner se klart det jag kollar på nu, för om lite mer än en timme ska jag till mitt nya jobb, hehe:) Och efter det är det Sagateater!


Godnatt

Nej, nu ska jag nog faktiskt ta och gå och lägga mig! Har suttit sen efter Idol/Wipeout och pluggat, typ renskrivit mina anteckningar och försökt strukturera lite, men nu orkar jag inte längre. Dessutom måste jag vara utvilad till imorgon för då har jag introduktion på nya jobbet! Ska typ skriva på anställningsbevis och få se vad jag ska få göra förstod jag det som.. Innan dess ska jag kanske in till stan med Mika och kolla lite, får se hur det blir:)

Så godnatt, kära läsare, och tack för att ni läser min blogg<3

Jobb och glasögon

Nu har jag alltså varit på mitt livs första jobbintervju, den var på McDonald's. Och jag fick jobbet!:D Tydligen brukar de aldrig anställa sådär direkt men antingen var de riktigt desperata eller så är jag mästaren på jobbintervjuer, för efter att ha pratat i knappt 10 minuter erbjöd de mig jobbet. Jag tackade ja, så imorgon har jag introduktion och sedan börjar jag jobba:) Så nu har jag ringt dit jag skulle imorgon, en jobbintervju för jobb på Plantagen och tackat nej till dem.

På väg hem hämtade jag som sagt upp mina nya glasögon, och här kommer en bild på båda paren. Det blir tyvärr inga bilder med dem på mig än, för min kamera suger på självporträtt, och innan nån kom för att hjälpa mig han jag få jätteont i ögonen av att ha både linser och glasögon samtidigt:P


Mina nya glasögon!

R.I.P. Patrick Swayze <3

Kunde först inte tro det när jag hörde det, men det är sant. Patrick Swayze, Johnny från Dirty Dancing är död. Han dog inatt, efter att ha kämpat i 20 månader mot cancern orkade hans kropp inte längre.



Det känns jättekonstigt, nästan lite som när Michael dog. Jag menar, hur många gånger har man inte sett Dirty Dancing? Hur många gånger har inte jag och Lovsia asgarvat åt både honom och hans låt She's like the wind? Och nu är han borta.

För att avsluta det här inlägget lite gladare kan jag berätta att mina glasögon har kommit! Ska hämta dem i stan när jag ändå åker in för intervjun:) Lägger upp bilder senare så får ni se hur de ser ut.

Ny datorväska

Sitter och funderar på att köpa en väska/fodral till min dator. Nu har jag bara en ganska stor axelväska som är ganska ful, fick den av pappa bara för att ha någon, men jag funderar lite på att köpa ett fint fodral och sen kan man ju ha den i vanliga, lite större väskor. Ordning&Reda har ju såklart finaste datorväskorna, så förmodligen blir det någon därifrån..än så länge har jag fastnat för dessa två:



Den andra är jag dock inte säker på om den finns i min storlek, så det lutar nog mest åt den med paljetter...

Om fyra timmar har jag en arbetsintervju och jag börjar bli lite nervös..alla säger att det är självklart att man får jobb där om man söker, men tänk om jag inte skulle få det? Då blir det lite pinsamt:P Men, dom har ju bett mig komma på intervju, så man får väl hoppas på det bästa:)

Hej igen

Det var världens intressantaste föreläsning idag på universitetet! Den handlade ju som sagt om muslimskt mode i Europa, och vi fick veta så många saker som jag inte hade nån aning om. Det är klart att man inte kan bli helt insatt på bara två timmar, men känner i alla fall att jag kan lite mer nu. Visste ni till exempel att för 10 år sen bar många kvinnor slöjor i Europa men tog av sig dem på planet till Mellanöstern? Hade iaf jag ingen aning om:) Och bara hur man väljer att sätta upp sin slöja är ju en konst. Jag hade ingen aning om att det var så avancerat. På slutet fick vi se en film om två tjejer som hade satt upp en modeshow med islamic fashion, och det fanns verkligen några ascoola outfits där.


Fyra av de oändliga möjligheterna att sätta upp sin slöja


Universitetet

Nu börjar det snart bli dags för mig att åka till Universitetet. Har gort mig iordning så att jag är helt klar att åka, stressa är det värsta jag vet. Sitter hellre som nu, en halvtimme innan bussen går helt klar så allt jag behöver göra är att ta på mig skor och ytterkläder.

För nån timme sen ringde telefonen, det var från ett jobb jag sökt, och de bad mig komma på intervju på onsdag:) dessutom har jag ytterligare en intervju imorgon, och jag hoppas mer på det jobbet. Det ligger närmare och verkar ha bättre tider. Men vi får se hur det går, det är ju alltid bättre med flera alternativ för säkerhets skull.

090914

Det blev en långpromenad med Svea till slut, vi var ute och gick i över en timme. På vägen gick vi förbi min gamla skola Hersby, kyrkogården och Stockby, så ni som bor på Lidingö vet att det är en bit.. Men jag älskar att vara ute nu precis mellan sommaren och hösten, det är så fint med alla färger och den blåa himlen:)

Nu sitter jag och kollar på Vänner med två systrar, Mika och Becka. Borde egentligen plugga mer men jag orkar inte:) har typ två timmar innan jag måste åka till föreläsningen och det är bara en artikel kvar så jag hinner nog!


Svea vid Lidingö kyrkogård


Nyduschad

Har precis tagit världens längsta härligaste dusch:) Det var riktigt skönt efter en jättejobbig natt, jag vaknade flera gånger och kunde knappt somna om. Nu ska jag smörja in mig samt göra lite ansiktsrengöring med mina favoritprodukter!


Bodylotion från Gucci, ansiktsrengöring från Vichy

Sedan ska jag försöka spendera större delen av dagen med att plugga. Jag hoppas på att komma igenom en ganska stor del av litteraturen idag, men vi får se lite, det är så himla fint väder ute..blir nog en långpromenad med Svea också. Ikväll har jag en föreläsning på kursen jag går, den heter Muslimskt mode i Europa - sjalar, fashionability och shopping. Ska bli väldigt intressant:)


Hemmakväll

Det blev tillslut middag hemma, mamma är fortfarande för sjuk för att orka gå ut. Istället köpte vi hämtmat från Superwok, en kinesisk restaurang här på Lidingö. Dom är helt perfakta för sånahär dagar när man känner sig ganska trött och inte orkar laga mat.


Middag från Superwok!

Nu tänkte jag och systrarna snart dra igång nån film, det är verkligen perfekt mysväder idag! Ska bara göra lite te och plocka fram chokladen först...


Förlovning :)

Fick precis veta av mamma att min kusin Amelie och hennes pojkvän Jonas har förlovat sig! På tiden tycker jag, de har varit ihop i nästan 10 år...

 

Bröllopet är planerat till nästa september...längtar:) Jag har bara fyra kusiner, och Amelie är äldst(25), så det blir första kusinbröllopet, och föroppningsvis även snart första kusinbarnet(hehe)!


Tenta om två veckor..

Har börjat hårdplugga för tentan jag har om två veckor. Jag vet att två veckor är en del tid, och att många har flera tentor på en vecka, så det här kanske verkar lite överdrivet, men jag har hur mycket litteratur som helst!


Litet smakprov på allt jag ska lära mig på två veckor!

Får se vad som händer resten av dagen, vi kanske går ut och äter med familjen nånstans:)



Godmorgon

Dags för gröt och läsa tidningen:) Mår mycket bättre idag, hoppas att det bara var nån 24-timmars grej jag hade igår.


Nytt skrivbord?

Som jag skrev för några dagar sen fick jag ett skrivbord till mitt rum, och det är verkligen mycket skönare att arbeta där än i sängen, åtminstonde för ryggen. Men skrivbordet jag fick är VÄLDIGT stort, det tar upp mycket plats och känns väldigt klumpigt. Därför har jag kollat runt på lite olika sidor efter ett nytt som jag kanske ska köpa/önska mig, och nu har jag nog fastnat för detta från Himlen runt hörnet:



Det kostar 3 850 och lådan i mitten kan man ha åt andra hållet om man inte har ett löst tangentbord. Verkar ganska bra tycker jag!

Sjuuk...

Ishlo-pishlo vad jag mår dåligt. Ont i hela kroppen, ont i huvudet, trött, ont i halsen..och nej, jag är inte bakis från igår:P Gick hem redan 10 eftersom jag inte mådde så bra och det var nog smart.

Men trots det mår jag pyton idag... Uschusch, ska nog bädda ner mig med en kopp te och kolla på nån mysig film:)

Kräftis ikväll

Ikväll har min gamla barndomskompis Elin kräftis, så jag ska hem till henne. Har precis gjort mig iordning så att jag är klar för om 15 minuter kommer Maria hit. Hon ska också med ikväll:) Kräftisen börjar redan 5 men vi kommer nog vara där lite senare, först ska vi vänta på min syster Mika som också ska med. Nu är hon dock på anställningsintervju:)


Såhär ser jag ut ikväll, inte så uppklädd men är ganska trött och kommer nog gå hem tidigt. Tror jag håller på att bli sjuk:(

Lunch med Anna

Hade en jättetrevlig lunch med Anna:) Det var kul att få träffa henne en sista gång innan hon sticker till Australien, nu kommer jag inte få träffa henne på 3 månader :( Vi åt i kungshallen, båda åt Nachos de luxe från Tacobar.


Min vackra Anna på stan

Efter lunchen gick vi till Cityterminalen därifrån Anna skulle ta en buss till Arlanda. Medan vi väntade på bussen bjöd Anna på en jättegod smoothie från Naked Juice Bar:)




Båda tog smaken Coco Sunshine.


Hur lyckas jag?

Trots att jag gick och la mig halv ett igår sov jag till halv elva! vilket innebar att jag fick en timme att fixa mig inför lunchen med Anna innan jag är tvungen att åka..Om 20 minuter går bussen så det är minst sagt lite stressigt just nu!

Creepy?

Hörde om en bäbis som föddes igår, den 9/9 -09 klockan 9 över 9...i sal 9 på sjukhuset! Scary...

Minishopping:)

Idag har jag köpt två par glasögon! Dom ena är lite mindre och svarta och dom andra är ganska stora och typ brun/beiga...nej usch vad svårt det är att förklara! Får lägga upp bilder när jag får dem, vilket är om en vecka:) Blev ganska nöjd iaf, har alltid haft jättesvårt för att använda glasögon. Mitt gamla par har jag väl använt max 10 gånger under de 5 år jag haft dem...linser är ju mycket bättre:) Men, behöver tydligen glasögon för att få övningsköra. Efter att ha köpt glasögon mötte jag och pappa upp Nämi för att äta lunch. Vi gick till Salénhallen, och gissa vem mer som åt där om inte Daniel Westling! Haha det var faktiskt pappa som såg honom först:) Har ju fem träningstillfällen på hans gym som jag fått av Maria, ska nog försöka ta mig dit snart:)

Efter lunchen skulle jag träffa Natta, men hon blev försenad....och det gick som det alltid gör när jag är ensam på stan:) Shopping!! Köpte en jättefin blus samt ett par örhängen från H&M.


 
 

När Natta väl kom in till stan var det tyvärr dags för mig att åka hem, har en massa saker här hemma som måste göras. Det är även min tur att laga middag idag, så det ska jag sätta igång med snart!

 


Hahahaha!!

Asså herregud vilka killar! Skönaste auditionen till Idol nånsin!!!



När han springer in i dörren på slutet, trodde ärligt talat jag skulle dö av skratt...

Tidig morgon

Idag har jag varit uppe ända sen åtta! Det är nog rekordtidigt för mig sen jag tog studenten, och definitivt mycket tidigare än när jag gått upp den senaste veckan. Men, idag var jag tvungen att ha alarm på väckarklockan eftersom jag har en hel del att göra. Halv elva ska jag vara i centrum och fixa en grej, halv tolv ska jag vara på Specsavers och fixa med glasögon och halv ett ska jag träffa Natta på stan!

Ikväll tror jag dessutom det var något jag skulle göra med Mika...kommer inte riktigt ihåg, får fråga henne! Om inte funderar jag lite på att sätta igång med träningen för i höst! Är ganska taggad, men vi får se. Nu ska jag gå och sminka mig och sätta upp håret innan det är dags att dra:)

Voddler

Åh vad jag vill ha det nya film-streamingprogrammet Voddler! För er som inte vet vad det där är det ett program som fungerar precis som Spotify fast för filmer, och det har fått jättebra recensioner av alla. Nu är det så att en kille som heter Manou lottar ut 10 invites, och om ni är intresserade är det bara att klicka på den här länken

Vinn voddler - 10 invites hos Manou

Sedan ska man skriva ett inlägg på sin blogg om tävlingen med länken i inlägget, som jag precis gjort!:) Hoppas nu också att jag får det:)

Lycka

Pratade nyss med en av mina absoluta bästisar på fb-chatten, Anna. Hon flyttade till Lettland för några år sen, så nu träffas vi inte särskilt ofta, bara några gånger om året. På fredag flyttar hon dessutom till Australien för att plugga där och bo med sin pojkvän så då kommer vi ses ännu mer sällan. Men, tydligen så har hon typ en åtta timmars mellanlandning i Stockholm, så då kommer hon in till stan och träffar mig! Det blir lunch nånstans, var är inte bestämt, men jag blev jätteglad när hon berättade att vi skulle hinna ses!


Anna och jag i somras

 

Och Jenny; hehe det var något kött med en jättegod röra och röstipotatis!


090909

Jäklar vilken bra film det var! En av de bästa svenska filmerna på länge. Riktigt välspelad och bra, började nästan gråta i slutet när...nej, jag ska inte säga, om det är nån annan som inte sett den. Lite förutsägbar tyckte jag dock, och lite väl många ouppklarade saker, men inget man störde sig på. Rekommenderas varmt!

Efter filmen var det dags för Sagateatern, vi var bara tre stycken där idag så vi satt bara och pratade och åt mina muffins:) Nu är jag hemma och borde egentligen äta middag men är fortfarande mätt efter alla muffins jag satt i mig..får se, middagen såg väldigt god ut så kanske äter lite senare.


Kladdkakemuffins

Nu har jag hunnit både sola och baka! Det blev kladdkakemuffins, finns det något godare? Tänkte ta med dem ikväll på Sagateatern:)

Satt ute och solade och läste:)

Mums!

Får se dock om det finns några kvar då, kanske äter upp alla innan dess! Lär nog försvinna en del nu, ska sätta på "Män som hatar kvinnor", har ju fortfarande inte sett den!


Sommarväder

Vad varmt det har blivit! Rena sommarvädret ju, här hemma har vi nästan alla fönster öppna för att få lite fläkt. Hela morgonen har jag ägnat åt att bygga ihop ett skrivbord och städa upp på mitt rum, det blir alltid lite stökigt när man gör om...men värt det, även om mitt rum var snyggare utan skrivbord var det jobbigt att inte ha nånstans att arbeta. Men nu funderar jag faktiskt på om man skulle gå ut och sola lite? Det gäller ju att passa på nu innan höstvädret kommer över oss! Lite kallt för bikini är det nog dock, 22 grader enligt min dator. Man vill ju inte bli sjuk, och jag försöker vara lite extra försiktig eftersom både mamma och Tori är hemma sjuka...tänk om det är svininfluensan!!!!:S


Jättefint och soligt väder ute!

Lovisa i Strasbourg

Nu har det gått lite drygt en vecka sen min fina bästis Lovisa flyttade till Strasbourg för att jobba som volontär i tio månader. Jag tycker det hon gör är minst sagt beundransvärt, och väldigt imponerande. Tänk er själva att flytta till ett annat land med ett annat språk och dessutom jobba som volontär. En applåd till Lovisa! Som tur är har Lovisa, precis som jag, en blogg! I hennes kan man läsa om allt hon har för sig samt vad hon tycker om den fina staden Strasbourg. För att komma in på hennes blogg är det bara att klicka på den här länken:

lovistras.blogg.se


Jag och Lovisa i Riga augusti -09

Idol vs. Wipeout

Om lite mer än en timme börjar både tv 4:s Idol och kanal 5:s Wipeout. Frågan är vilken man ska följa? Jag tyckte ärligt talat att första säsongen av Wipeout var något av det roligaste som gått på tv, men den här säsongen är amerikansk, även om det fortfarande är Felix och Mats som kommenterar. Idol å andra sidan måste man ju nästan kolla på...åtminstonde första avsnittet...kommer nog bli en del zappande fram och tillbaka ikväll!

  vs.

 

Hittade förresten tre par glasögon tidigare idag som det nu står mellan...Ett par är avgjorda, men sen väljer jag mellan två svarta, ett par med lite hårdare och ett med lite mjukare hörn. Får se hur det blir, ska tillbaka på torsdag för syntest och då kanske jag även köper dem på en gång:)


Glasögon

Idag ska jag och Mika åka in till stan och kolla efter glasögon efter mig. Just nu använder jag bara linser eftersom mina glasögon är så fula, men för övningskörningen behövs minst ett par glasögon också. Eftersom jag handlar på Specsavers får man två par för ett, vilket ändå känns skönt. Då behöver man inte leta efter det där "perfekta" paret utan kan bara ta två som är snygga. Inte för att det brukar vara lätt att hitta ens ett par som är snygga på mig...


Kanske något jag skulle passa i?


Avslappning

Nu har jag precis städat mitt rum, det enda som fattas är dammsugningen men det gör Becka ikväll:) Så då passar jag på att göra lite NK Detox-te att slappna av med samtidigt som jag läser nya Panduro Hobby-katalogen(de första 50 sidorna handlar bara om jul:D Det är ju faktiskt bara två och en halv månad tills det är dags att sätta upp allt pynt och börja lyssna på julsånger!).


Fick en Tia-lott med posten som jag vann 10 kronor på!:P

Om en dryg halvtimme är det dock dags att börja göra sig iordning för universitetskursen jag läser på måndagar, Kläder, Kropp och Identitet.

Lite bilder från igår

Mika kom över med ett usb-minne med massa bilder på oss, bl.a. lite från landet igår


Jag på landet


Trötta systrar på väg hem


Fick även lite bilder från vår tågluff då jag var blond:)




Två bilder från underbara Barcelona


Sälen

Då var säsongens första skidsemster bokad! Den andra adventhelgen åker vi som alltid upp på en pappa-dotter helg tillsammans med en av pappas kompisar och hans döttrar. Det brukar alltid bli jätteroligt, alla åtta som följer med klickar verkligen på ett jättebra sätt. Genom åren har vi hunnit testa en hel del olika skidorter men den vi alltid återvänder till är Sälen och framförallt området Tandådalen/Hundfjället. I år blev det hundfjället, en jättefin stuga som ligger ganska bra till.


Hundfjället

Åtminstonde nån dag kommer vi nog åka över till Trysil, en norsk skidort som ligger bara några mil från Sälen. Det är enligt mig en av världens bästa skidorter, och tro mig, med min skidgalna familj har jag testat en del..


Victorias Secret Fashion Show <3

Det var väl förresten ingen som missade att Victorias Secret Fashion Show gick på tv idag?! Vi hann med typ sista 20 minuterna när vi kom hem till pappa. Älskar att kolla på det, blir verkligen sugen på att köpa massa nya underkläder:) Det är en av de första punkterna när jag får lön;) Synd bara att man inte kan köpa från Victorias Secret här i Sverige men tur att det finns så många andra bra märken:) Särskilt H&M tycker jag har jättefina bhs och trosor men även Hanky Panky är en favorit.


Heidi Klum var som alltid finalen på showen

Nu ska jag bara slappa framför datorn med några cupcakes min syster Becka bakat:)


Hemma at last

Äntligen är jag hemma igen! Det har varit en jättelång dag med massa tungt arbete. Dessutom var man ju lagom trött efter igår kväll.. Men nu ligger iaf båten på land och landet är stängt för i år:)


En morgontrött Ina påväg till landet..


Mika och Ellinor var också jättetrötta även om alla piggnade till efter vetekransen från Vetekatten;)

När vi kom hem var det ju meningen att vi skulle gå på bio, men alla var för trötta. Åtta timmars hårt arbete tar på krafterna, så istället åkte vi hem till pappa och åt middag, jättegott lamm med potatis och kantarellstuvning:) Filmen blev alltså uppskjuten ännu en gång..men nån gång under nästa vecka MÅSTE det bli av!!! Vill ju verkligen se den! Får se vad jag orkar göra resten av kvällen...har lovat två systrar att hjälpa till med skolarbeten och så har mamma hyrt Män som hatar kvinnor, den vill man ju se:)


Fest hela natten

Herregud vilken kväll det var! Festen igår var långt över förväntan, det var jättekul att jobba. Dom var lite långsamma så först fick vi hjälpa till med serveringen, men vid elva tolvtiden var det dags att öppna baren. Och det var verkligen den typiska 30-årsfesten gånger 100, alla försöker vara vuxna men blir aspackade, tjejerna  dansar som gamlingar, killarna blir asfulla och stöter på allt och alla. Riktigt kul alltså, dessutom var alla jätteimponerade av oss så det verkade nästan som vi skulle få en liten löneförhöjning...vi får se, dom kommer och lämnar lönen idag!

Jag kommer dock inte vara hemma så mycket idag, det är dags att dra upp en av båtarna på landet. Om en halvtimme åker jag, Mika och Tori ut och möter pappa, Nämi och Ellinor och så ska vi tillsammans få upp den på land. Sen ikväll ska vi gå på bio, pappa bjuder som tack för hjälpen:) Det blir Inglorious Basterds som jag har velat se jättelänge så det blir kul:)

Mot jobbet!

Då var det dags att ge sig av, ska jobba hela kvällen:) Stå i baren på en 30-årsfest, kan nog bli ganska kul och se när alla blir för fulla och gör bort sig;) Men riktigt dåligt betalt är det! Typ 50 kronor i timmen...Jaja, det är mer av en gentjänst om man säger så.

Ska bara ta bort nagellacket, sen så...

Promenad till centrum

Tog som sagt en promenad med Victoria och Svea efter att ha tankat båten med pappa. Vi gick till Lidingö centrum, det är ingen jättepromenad men några kilometer blir det iaf:) I centrum köpte vi naturgodis, det är för gott för att stå emot, särskilt eftersom konsum i centrum har det bästa naturgodiset! Som vanligt satt min kompis Axel i kassan, han verkar alltid jobba där:) Trevlig är han iaf, så det var kul att träffa honom.


Svart tröja Gina Tricot
Vitt linne American Eagle
Jeansleggings Bikbok
Skor H&M

Tori och Svea


Dags för plugg!

Idag ska jag vara väldigt ambitiös, jag ska plugga jättemycket. Det är dels kurslitteratur inför en tenta jag har samma dag som jag åker ner till Erik:) och dels en bok om övningskörning. Den senare har jag börjat i och den är väldigt bra, den går igenom alla grunder från början, till och med hur man ska sitta i bilen:P Dessutom ska jag fylla i kalenderna för den kommande veckan!

Eftersom det är så himla fint väder sitter jag ute, det gäller ju att passa på innan det blir för kallt!


Te är ett måste när man ska plugga!


Klart man sitter utomhus om man kan!

Om ett par timmar måste jag dock göra en paus för då ska jag åka och tanka båten med pappa! Den ska upp på land imorgon och vi måste köra den till landet först. Då tänkte jag också passa på att tvinga ut Tori på långpromenad med Svea, hon håller på att bli alldeles för lat!


Åh vad jag är glad!

Har precis bokat biljetter ner till Halmstad för att hälsa på min pojkvän Erik:) Han flyttade dit för typ en vecka sen för att plugga till energiingenjör och jag saknar honom såklart redan jättemycket! Men, om drygt tre veckor åker jag ner för att hälsa på:) Det blir ett väldigt kort besök men det är det värt...


"Snart" får jag träffa världens snyggaste pojkvän:D

 


Myskväll med syster

Börjar känna mig lite sjuk, har varit jättetrött hela dagen. Dessutom är det typ tredje dagen jag inte har någon aptit, jag är aldrig hungrig. Jag har ändå ätit nästan alla måltider för sånt ska man inte slarva med, men det har mest blivit petande i maten. Så ikväll ska jag ta det riktigt lugnt och bara vara hemma och mysa:) En av mina systrar, Becka ska också vara hemma så vi lär sätta igång nån film och mysa framför tv:n!


Kanske ska be Becka cykla till Willys för att köpa mer av mina två favoritchoklader; den här och m&m peanuts? Hehe:)


Söka Jobb..

Usch vad jag hatar att söka jobb! Man hittar aldrig några jobb man vill ha, nu har jag sökt jobb på typ Jysk och McDonalds mm. Inte roligaste ställena att jobba om man säger så..Men nu vill jag verkligen ha ett jobb! Det som pappa höll på att fixa till mig blev lite framskjutet, de har inte råd att anställa några nya nu:( Men så fort de gör det får jag typ jobbet:) Men det lär ju dröja...


Min nya arbetsplats?

Ska iaf jobba i helgen, typ på en födelsedagsfest:) Så det blir ju lite pengar, men inget att handla för! Ska spara alla mina pengar nu, inte bara slösa bort dem på kläder och sånt. Måste spara pengar till nåt jag mycket hellre vill göra än shoppa...

Mördare + surtant=sant

Haha asså fan vad var det för konstigt par i Ernst bästa? Han såg ju ut som om det enda han tänkte på var hur han skulle kunna stabba henne till döds! Och hon stod ju bara och suktade efter Ernst medan hon var sur på sin man:P Haha, knäppaste familjen på länge:) Men väldigt bra program annars, som alltid:)


Ernst gör sommarsveriges bästa program


Snart börjar Ernst!

Dags att bänka sig framför tvn, om en kvart börjar Ernst bästa! Det är bara jag och Becka hemma ikväll så hon har bakat kladdkakemuffins:)



Ska nog gå och lägga mig ganska tidigt ikväll, har varit jättetrött hela dagen. Så går det när man går upp för tidigt! Dessutom blev jag lite bränd på solariet och det brukar också trötta ut en lite. Blir nog sängdags inte allt för långt efter Ernst:)


Solkungen och Tindras

Då var man alltså lite brunare! Och det känns bra:) Jag och Helena sa att vi ska gå typ en gång var tredje vecka/i månaden nu för att hålla uppe brännan..det får bara inte bli för ofta, är lite rädd för hudcancer och sånt faktiskt. Men priset kan man ju iaf inte klaga på, vad blir det, typ 30 kronor i månaden? Vi brukar egentligen gå till ett solarium här på Lidingö men de hade stängt nu, så vi åkte in till ett ställe vi brukade gå till för några år sen, Solkungen. De har alltid varit jättebra förutom för deras jättelånga kö, men idag var det bara att gå rakt in. Dessutom fick vi en liten after sun att smörja in oss med efteråt vilket var jätteskönt.

Pluspoäng till Solkungen!

På vägen hem träffade vi Maria av en slump, hon var också påväg mot Lidingö. Vi två hade ju planerat att fika lite senare idag men eftersom vi ändå båda hade vägarna förbi centrum/Tindras tog vi det på en gång:) Båda åt sallad eftersom Tindras gör typ världens bästa, jag tog ceasarsallad och Maria tog fullkornspastasallad. Tydligen var det första gången Maria var på Tindras vilket är jätteknäppt, jag är ju där säkert två-tre gånger i veckan! Jaja, nu fick jag vara med på hennes invigning av världens bästa fik:) 


090903

Jag vet, Ronan Keating är väl inte världens coolaste att lyssna på...men jag vaknade upp till den här låten på väckarklockan och fick värsta mysiga känslan i hela kroppen:)



Annars då..igår kväll var jag som sagt på Sagateatern, det var jättekul:) Vi slapp ihopslagning med nån annan grupp, vi blir en liten grupp på fem istället. Tror faktiskt att jag fortsätter nåt år till iaf.

Nu ska jag strax åka till Ropsten för att träffa Helena, vi ska åka och sola vid Odenplan. Senare idag ska jag träffa Maria, vi ska fika på Tindras:) Och ikväll går ett av mina favoritprogram på tv, Ernst bästa! Alla program med Ernst är ett måste hemma hos oss, dom är ju så himla mysiga!

Brun och fin imorgon

Helena ringde när jag satt och gjorde ingenting som en äkta arbetslös för att prata om att vi måste bli bruna! Båda känner sig ganska bleka, så vi bestämde oss för att åka in till stan imorgon för att sola:) Dock vill hon träffas på Ropsten redan 10 vilket är tidigare än jag gått upp senaste dagarna...

Även Lena, min teaterlärare ringde, för att kolla om jag kommer ikväll vilket jag sa att jag skulle göra. Så nu har jag typ en timme på mig att fixa mig och äta nån middag innan jag måste gå! Vet inte alls hur långt det kommer vara men max två timmar skulle jag tro, längre än så orkar jag inte:)

Promenix med Svea

Har precis varit på långpromenad med Svea. Hon älskar att att promenera, plus att det är ju skönt för mig att få vara ute och röra på mig, särskilt nu när det är så varmt så det var två flugor i en smäll!



Har dessutom hunnit prata med pappa, han håller på att fixa ett jobb åt mig! Det är inte 100 än, men ordföranden i styrelsen är pappas jättebra kompis så det lär gå vägen...men mer berättar jag inte förrän jag vet säkert!

Funderar lite på hur jag ska göra ikväll, då börjar Sagateatern. I typ åtta år har jag gått i en teaterskola/amatörteatergrupp och spelat upp massa pjäser, men nu när min bästis Lovisa flyttar så slutar ju hon i gruppen och då känns det inte lika kul längre. Dessutom kommer vår grupp bli ihopslagen med en überseriös grupp som typ går på teater tillsammans på fritiden! Vi satt typ mest och fikade och skvallrade:P Men funderar ändå på att gå första gången och se hur det känns. Det börjar inte förrän sex så jag har några timmar på mig att bestämma!

Asos + eleven.se <3

Har suttit nu på morgonen och kollat igenom asos.com och eleven.se efter kläder, smink och kroppsvård och jag vill ha allt! Måste verkligen skaffa mig ett jobb snart...

Några få saker av allt jag vill ha:


När jag börjar tjäna pengar, då....

 

 


Myspys med tända ljus och te

Har tänt lite ljus och gjort te för mysstämmning:)

 

Nu har det dessutom börjat nån film på 6an som heter typ accepted med bl.a. hon som spelar Serena i Gossip Girl, ska nog gå ner till tv:n och kolla på den!

090901

Fikat med Natta var jättemysigt! Det var första gången vi träffades sen studenten vilket egentligen varit jättekonstigt, i skolan träffades vi ju varje dag! Men nu fick man lite uppdatering på vad som hänt och vad som kommer att hända för henne:) Vi ska redan träffas på söndag igen tillsammans med ett par andra kompisar och fika borta i Fjärilshuset i Haga, men nu planerade vi även en eventuell utgång på lördag, får se hur det blir med den:)


Supersnygga Natta på stammisfiket Tindras

Hann aldrig ringa pappa om ikväll så förmodligen blir jag bara hemma vilket också är skönt, särskilt nu när det blivit så varmt! Men lite tråkigt också...jaja, kvällen är ung, nånting hittar jag säkert på att göra:)

Fick förresten en fråga om hur bra torrshampoot jag köpte var och det är jättebra! Man bara fixar sin frisyr och sedan sprayar så håller det sig fräscht! Supersmart om man inte vill tvätta håret varje dag. Uppfräschning under dagen är dock smart...

Finns det ärligt talat någon sötare hund???






Min lilla bebbi-svea!

Höst

Första spetember idag..det betyder höst. Och det har ju verkligen kännts som höst de senaste dagarna, det är kallt och mörkt. Men mysigt också:) Man kan tända ljus och dricka te och bara mysa:) Vilket jag nog ska göra ikväll, eller det beror lite på. Jag ska träffa Natta idag klockan tre för fika och så ska jag hinna hem till Lovisa och hämta min kvarglömda jacka och så hade jag tänkt lägga upp ett pluggschema inför första tentan som är om lite mindre än en månad!

Och sen om man kan övertala pappa kanske jag går på bio ikväll och ser Inglorious-filmen:)
Vi får alltså se lite hur dagen blir, nu ska jag iaf hoppa in i duschen och göra mig iordning!


RSS 2.0
Test