hej

Hihi gissa vad som händer om 13 dagar! Jag och min älskade har ettårsdag:D Helt sjukt att tiden gått så snabbt, känns fortfarande som vi träffades alldeles nyss. Framförallt känns det helt sjukt att jag har lyckats hitta nån som gör mig så otroligt lycklig och kär varje dag, kan man ha mer tur?

Idag är det förresten mors dag, så jag måste åka hem(är hos pojkvän nu). Jag och systrarna har lagt ihop till en jättebra present som vi hoppas hon blir glad för!

Igår

Igår kväll var jag, Mika och Nämi på The Studio, där man blir sminkad och sen tar bilder. Det var jättekul, men ganska svårt med alla poser. Att vara fotomodell är inget lätt jobb! Aja, det blev iaf ett par fina bilder som vi köpte, här är en på mig:



Igår fick jag också veta att Anna kommer till Sverige:D:D:D Dock bara en dag men den är stenhårt bokad! Sen kanske vi, jag, Helena och Lovisa drar ner till Riga en sväng också beroende på hur länge Anna är där och om det funkar för henne. Sen fick jag också veta att Malin A har blivit frisk och återvänder till donken på måndag! Nästa vecka är min sista där i stort sett så det är ju så kul att vi inte går helt om varann.

Idag ska jag faktiskt träna, ska på ett Core-pass med Elin och Maria. Det var alldeles för länge sen för mig så måste verkligen komma igång igen! Så nu ska jag gå och leta upp gympadojorna, var dom nu är...

Finns det nåt bättre...

...än att krypa ner i en renbäddad säng när man är så trött att ögonlocken faller ihop? Ska läsa lite innan jag somnar, håller på med Jane Eyre igen men lär flyta iväg ganska snart..

Godnatt<3


Dagens fångst

Min mascara håller på att ta slut så behövde ny, och det visade sig att dom hade ett helt kit för samma pris som för bara mascaran, katching!


Helena Rubinstein Lash Queen mascara, ögonmakeupremover samt ögoncreme


Jeansshorts, Zara


Första dagen på jobbet..

Idag var första gången på typ en och en halv vecka jag var på jobbet, och det var jobbigare än vad stackars ina kom ihåg..Kan iofs ha varit för att jag varit sjuk, och fortfarande inte är 100% kry än, men tufft var det iaf. Vi har förresten fått nya tröjor, till sommaren men eftersom jag varit borta var alla bra storlekar borta så min är ganska stor:P Aja, det funkar ju, efter torsdag nästa vecka börjar ju "ett nytt kapitel" i mitt liv, så jag kommer ju inte jobba så mycket i sommar ändå:)

Efter jobbet åkte jag in mot stan eftersom jag behövde nya linser, passade även på att boka en synundersökning till imorgon. Dessutom blev det ett par andra småsaker, lägger upp bilder snart tänkte jag:) Ska se om jag inte dessutom orkar lägga upp bilderna från Helsingfors nån gång också!

Superprinsen

Hehe man måste ju bara älska aftonbladets webprogram Superprinsen, så sjukt kul!


Jag dör

...

Mulberry



Jag har alltid sagt att jag ska köpa en Mulberry väska, då har det varit en Bayswater i främsta hand jag velat ha. Men på sista tiden har jag blivit mer och mer intresserad av en annan modell, Alexa, den på bilden ovan. Priset ligger på ca 8800, så den är lite dyrare än Bayswater men inte så farligt. Är verligen sugen på denna väska, så beroende på hur min ekonomi ser ut i slutet av sommaren kanske kanske jag slår till i London..?

Dramatisk kväll

Det blev en ganska jobbig kväll igår för mig. Började med att min feber steg helt galet och jag mådde sämre och sämre så vi ringde sjukvårdsupplysningen. Där sa dom att det förmodligen är inluensa men i värsta fall TSS, ni vet den det står om i tampongförpackningar. Eftersom den är dödlig är det viktigt att den upptäcks på en gång var vi, jag , Becka och pappa, tvunga att åka direkt till Danderyds gynakut där jag fick göra tester, typ blodprov och sånt, och dom visade att även om mitt infektionsvärde var högt var det förmodligen inget att vara orolig för. Eftersom jag helst ville sova hemma gjorde dom ingen undersökning på mig där, utan jag skulle få göra en idag istället. Tyvärr är det nu så att det inte finns några lediga tider i hela Stockholm... Men med tanke på mina värden gör det förmodligen inte så mycket, blir jag sämre igen blir det dock akuten igen. Nu lutar det dock mest åt influensa/streptokocker.



Så blir hemma idag igen, och tar det lugnt. Får sällskap av Tori idag, hon har också blivit sjuk så vi ligger framför tvn och kollar på Chigago!

Ishlopishlo

Jag är sjuuuuk! 39 grader och känner mig helt upp och ner. Det här suger, jag som skulle jobba idag fick vara hemma.. Ska iaf försöka bli frisk så snabbt som möjligt, har ju nämligen bara drygt två veckor kvar på donken så då vill man ju vara där!

Men idag blir det att sova, ta det lugnt och kanske kolla på film eller nåt om inte huvudet gör för ont. Eventuellt lägga upp ett par bilder från finlandkryssningen också:) 

Ambitiös söndag

Idag har jag varit fett ambitiös även fast det egentligen är en latisdag. Jag har städat nästan hela övervåningen, jag har rensat min byrå och jag har bakat nässelpaj till middag! Känner mig jätteduktig nu, nästan så man ger sig själv en klapp på axeln, fast det ser kanske lite töntigt ut om nån skulle se. Haha, som ett av mina och Lovisas äldsta internskämt, med en softbollhandske på;)

Dock har dagen gått extremt långsamt...jag vill att det ska bli nästa vecka nununu!! Det händer massa bra saker då, bla ska jag åka på en liten kryssning till Helsingfors eftersom jag är ledig på torsdag! Ska försöka leva lite mer i nuet dom sista dagarna innan bara..

Vet ni vad som händer om knappt två månader förresten, världsbäst: Lovisa kommer hem!!!! Och Helena och Todd kommer hem från USA samma dag, så det kommer bli så bäst så:D:D

315:e inlägget

Nu så ska vi se, här kommer ett par bilder! Blev dock bara på lite av det jag köpte, resten får ni se i verkligheten(om ni känner mig;))


Blev en bikini från H&M, fett coolt mönster!


Och en vanlig tröja, den ser dock väldigt mycket större ut på bilden än i verkligheten...


100506

Imorse hände nåt otroligt, jag vaknade precis när jag skulle fast helt av mig själv! Trodde jag hade satt alarm igår kväll på halv nio men jag hade tydligen bara ställt in rätt tid, inte satt på det. Iallafall, jag vaknade när jag skulle och gick upp och tog en lång härlig dusch, åt frukost, klädde på mig och sånt man gör på morgonen.

Sen vid halv elva åkte jag till jobbet och jobbade mellan elva och tre, det blev en timme extra eftersom en viss person inte slutade tjata...men nu ska jag få en present iallafall, haha:) Lär väl bli en cigarett eller nåt, jag som inte ens röker får väl ge den till Maria..

Efter jobbet blev det först glass med Malin och Thai, sen gick jag och Malin runt lite i Fältan och det blev lite småsaker;) Hade tänkt lägga upp bilder men kamerabatteriet är tydligen slut så jag satte det på laddnig, och bilderna kommer senare ikväll. Så nu har ni verkligen nått att se fram emot;)


Polkachoklad

Jag skulle ju egentligen gått på Sagateatern idag men skippade den och gick på promenad med Elin och Svea istället, mycket roligare:) Hehe det blev dock inte så lång promenad, Elins fot krasar(?) och gör ont, så gick bara runt Kråkängen. Det blir mest planering framåt känns det som när vi träffas men det är för att vi ska göra massa roliga saker tillsammans i sommar!


Såhär roligt väder var det när vi var ute, älskar vårregn:D Luktar så gott efteråt!

När jag kom hem hade mamma köpt choklad, Marabou Frukt och mandel och Polka, deras nya. Den var ganska god faktiskt, inte så god som jag hade trott kanske. Menmen. Nu funderar jag på om jag ska rensa bland mina saker eller inte. Jag hade tänkt att jag skulle gå igenom alla mina saker och slänga så mycket som möjligt utom det jag tar med mig om jag flyttar i höst. Men sen kom jag på, det kanske inte är så smart. Jag kanske vill ha kvar ett rum här hemma med lite grejer. Eller så vill jag inte det. Hehe beslutsångest.

Jaja, tror jag behåller det mesta så länge så får vi se i höst hur det blir. Har jag ju hela sommaren på mig att fixa med det.


Hej hopp gummisnopp

Nu mår jag piss och bajs för jag har jätteont i magen och mår illa och idag har jag varit på handledarkurs för övningskörning(för andra gången:O) och knappt varit hemma fast jag har massa skitgrejer att fixa med och slänga.

Imorgon är en annan dag, hoppas den blir bättre.


Ännu en bra helg:)

Hade ännu en jättebra helg, får försöka sammanfatta hela lite snabbt:)
Firade valborg i fredags, först hos Todd där vi grillade(jag, Erik, Mika, August, Helena, Todd och några av Todds kompisar) och drack allt möjligt. Det var sjukt mysigt, särskilt att få träffa Helena eftersom det händer typ en gång i månaden annars:P Sen drog vi vidare till en annan fest i Sticklinge men där var det inte jättemycket drag, så jag, Erik, Mika och August åkte hemmåt ganska snabbt, och dök in hos grannen som också hade fest, innan det blev dags att sova!

Sen på lördagen hade vi en liten filmkväll här hos mig, bara jag Erik Elin Helena och Todd och kollade på barnfilmer, hehe. Mycket mysigt även det, jag hade laddat upp med chips, ostbågar, druvor och kladdkakemuffins så det räckte och blev över. Haha alla var helt slut, på slutet låg jag halvdöd utsträckt i hela soffan:P

Igår åkte jag, Elin och Erik ut till Farsta, deras gamla klasskompis hade typ cirkusföreställning, fast det var mest dans/teater. Riktigt duktiga var dom iaf, så det var kul att se(även om vägen hem inte var lika kul, signalfel Gullmarsplan-Fridhemsplan). Bäst var att jag och Erik kom in som barn för 20 kronor, haha:D
På kvällen åkte jag och Erik till Ikea vid honom, typ för att kolla lite efter möbler eftersom att båda ska ju flytta i sommar/höst. Båda hittade massa fina saker men det är ju onödigt att köpa nu så får det bara stå några månader, så det enda vi köpte var lite servetter och ljus till Beckas student.


Mösspåtagning

Jag hade sån tur igår att jag fick gå en halvtimme tidigare från jobbet(istället för att ta rast), så jag han åka ut till Hersby och titta på Beckas mösspåtagning. Helt sjukt att det redan gått ett år sedan jag själv stod där och bara längtade efter sommaren och frihet! Det var iaf jättekul att se alla gamla lärare och träffa massa folk man inte sett sedan Hersbytiden.


Såhär såg det ut igår i hersby studenthage

RSS 2.0
Test