Måndag

Det är verkligen typiskt när saker inte går som de ska. Jag hade tänkt berätta om Movie Nighten redan i lördags, men så sover jag såklart bort halva dagen och sen måste jag skynda mig in till stan för lite julklappsshopping.

När jag väl kommer hem är det redan dags att börja göra i ordning sig för kvällen på elverket. Hersby och Gångsätra, de två gymnasieskolorna på Lidingö hade haft sin Amerikansk fotbolls-match samma dag och då är det alltid elverket på kvällen. Jag mådde dock rätt illa så jag gick hem ganska tidigt, vilket nog var bra.
Så igår var jag helt utslagen.

Men idag mår jag bättre, så här kommer en liten sammanfattning av fredag-lördagnatten! När vi kom dit var det sjukt mycket kö, men som tur var hade min syster och hennes kompis redan varit där ett tag så vi kunde smita in vid dem. Det var helt galet när man sen skulle in, folk knuffades och tryckte in oss i dörrarna, men när man väl var inne gick det ganska smidigt. VI fick platser på 4:e raden på balkongen, typ i mitten. Det bjöds på popcorn och energidrycker och senare på morgonen macka och smoothie:)

Filmerna vi fick se var Yes Man, en komedi med Jim Carrey som var riktigt rolig, Pride and Glory, en astråkig actionfilm om poliser och sist Zach and Miri make a porno, en film om två kompisar som gör en porrfilm för att betala räntan. Sista filmen var nog faktiskt den bästa, den var verkligen askul:)

Överhuvudtaget var det en lyckad natt som jag definitivt är med på nästa år igen!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

hehe, jag tror du menar betala hyran, inte räntan... the rent = hyran :)

2008-12-16 @ 14:30:52
Postat av: Katarina

haha, gud va kul!:P ja, du har rätt jag menar hyran! shit, jag kan nu inte ens stava längre...det är vad sjukdomen gör med mig:)

2008-12-16 @ 15:40:29
URL: http://inastinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0