Kväll

Jag.Är.Död. Herregud, då medan man fortfarande jobbade var man på högvarv, så då var det faktiskt inte så jobbigt, men på vägen hem och hemma...asså mina ben! Orkade knappt gå upp för trappan! 

 


Två bilder på mina nya jobbkläder...och nej, har inte bytt namn till Maria:P Dom hade bara inte fått in min än, så jag fick välja mellan Maria, Robert och Ahmed. Ångrar att jag inte valde Ahmed.

Tog faktiskt med mig en McFeast hem:) Perfekt svullmiddag efter en första dag på jobbet;) Men, ska jag vara ärlig gick det faktiskt väldigt bra. Gjorde bara fel en enda gång, och aldrig med pengarna:) Hehe dom verkade nästan tycka att jag var värsta naturbegåvningen:P Men det kanske är mitt kall, jag kanske är domed att jobba på donken hela livet? Haha hoppas inte..

Värsta coincidence förresten, gissa vem min första kund var! Haha Philip, pappas nya frus son, min "låtsasbror"! Har inte pratat med honom på flera månader, men så kommer han in där och ba "jaha, jobbar du här?":P Liten värld...


Kommentarer
Postat av: Jenny

Haha låter ju härligt. Oj död efter bara 3 timmar? då ser du alltså fram emot 9h passen antar jag :D dom är rysligt roliga, speciellt för fötterna.

2009-09-22 @ 21:51:08
URL: http://jennyjennyjenny.blogg.se/
Postat av: lovisa

haha robert, ahmed eller maria...

2009-09-22 @ 23:13:56
URL: http://lovistras.blogg.se/
Postat av: lovisa

haha robert, ahmed eller maria...

2009-09-22 @ 23:16:20
URL: http://lovistras.blogg.se/
Postat av: ina

haha jag vet:) men antar att man vänjer sig, och medan jag jobbade var det inte så jobbigt:) hehe kan tänka mig det..

hahaha jag vet! hoppas iaf att dom hunnit få mitt namn till nästa gång:)

2009-09-23 @ 18:35:10
URL: http://inastinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0